Mycket trevligt bemötande. Lyhörd, informativ och återkom snabbt med svar på de frågor vi hade innan köp vilket gjorde processen mycket smidig. Stora möjligheter att vi kommer vända oss till Jens vid kommande försäljning.
Jens Svanqvist
Jens Svanqvist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Flen
.Jens Svanqvist har varit registrerad mäklare sedan 2004-06. Jens Svanqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-07 och har fått 135 omdömen med ett betyg på 4.8. Jens Svanqvist har haft 42 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
135 omdömen om Jens Svanqvist
Är en duktig mäklare kan rekommenderas
Jens var öppen trevlig och lätt att prata med. Svarade alltid vid kontakt. Han var kunnig och talade om marknaden och dess svängningar. Man kunde lita till honom. Vi rekommenderar honom varmt till andra.
Jens är trevlig. Kunnig och jordnära. Serviceinriktad.
Professionell, korrekt och tydligt,
Mycket bra och professionell mäklare som jag anlitade för försäljning av min sommarstuga. Saklig och alltid med ett trevligt bemötande Mycket bra kommunikation och exceptionellt hjälpsam inför visningar Sammanfattningsvis en mycket kompetent och trevlig person som kan sitt yrke till 100% Rekommenderas om du ska sälja din bostad
Vi/jag fick ett tryggt och bra intryck. Proffsig och lyhörd.
Kunnig och serviceminded. Känner oss trygga med affären.
Professionell, gott bemötande och höll oss väl informerade om processen.
Förtroende ingivande. Snabb med återkoppling.