Sanna Pohjanen
Sanna Pohjanen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
.Sanna Pohjanen har varit registrerad mäklare sedan 2016-07. Sanna Pohjanen har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-03 och har fått 284 omdömen med ett betyg på 4.9. Sanna Pohjanen har haft 76 försäljningar sen 2022-02 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-02 - 2023-01
284 omdömen om Sanna Pohjanen
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sitt hus med hjälp av Sanna Pohjanen en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Mycket gott! Sanna som mäklare var proffsig från början till slutet av husförsäljningen . Hon uppfyllde mina krav.
köpte sitt hus med hjälp av Sanna Pohjanen en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Professionell mäklare! Bra att informera och ett lätt bemötande gjorde affären mycket smidig. Kunnig och trevlig, rekommenderas!
sålde sin lägenhet med hjälp av Sanna Pohjanen en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Bra bemötande
Mäklaren levde helt klart upp till dem förväntningar jag hade
Bra engagemang av mäklaren trots att det inte fanns så många intresserade köpare -
Rätt person på rätt plats, kunnig, trygg, professionell och mycket trevligt bemötande. Vi rekommenderar Sanna varmt. Ulf och Kristina i Gällivare
köpte sin lägenhet med hjälp av Sanna Pohjanen en del av Svensk Fastighetsförmedling Gällivare
Tack för hjälpen mycket bra service . Kommer att ta hjälpa av er nästa gång om jag ska sälja eller köpa någon bostad
Kunde inte haft en bättre mäklare! Så bra och hela affären gick smidigt. Duktig på att informera direkt om allt. Riktigt nöjd är vi!
2a affären vi gör med Sanna. Professionell och tar reda på allt vi funderat på. Stort tack 💐
Proffsigt bemötande. Ödmjuk. Effektivt handläggande som ledde till vårt drömhus.
Riktigt duktig och hjälpsam. Vart en snabb och bra affär som jag velat
Kan inte bli bemött på bättre sätt. Proffsigt, varmt, ärligt, tydligt och löpande bra återkoppling i processen.
Har ingen stor erfarenhet av mäklare - men Sanna är verkligen på rätt plats - vi är mycket nöjda.