Elin Norberg

Svensk Fastighetsförmedling Globen
4.8
Affärer senaste året

Elin Norberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Globen

Elin Norberg har varit registrerad mäklare sedan 2009-12. Elin Norberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 292 omdömen med ett betyg på 4.8. Elin Norberg har haft 53 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

292 omdömen om Elin Norberg

Sedan starten hos Reco 2016
Magnus H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elin Norberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Globen
Årsta

Väldigt positiv erfarenhet. Elin var tillmötesgående, påläst och har haft hög servicegrad genom hela affären.

Monica M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elin Norberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Globen
Bagarmossen

Professionellt och vänligt bemötande. Kändes tryggt att ha Elin som mäklare eftersom mycket fick skötas på distans av oss. Ger Elin de bästa rekommendationer.

Mona B
Sålde sitt hus med hjälp av Elin Norberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Globen
Bandhagen/Örby

Mycket trevlig mäklare, kunnig och engagerad och som säljare är jag mycket nöjd😊💐 Mona

Anton S
Bagarmossen

Hjälpsam, tillmötesgående och trevligt bemötande.

Svar från Elin Norberg

Tack snälla för den fina rekommendationen! Roligt att få hjälpa er med köpet av denna fina lägenhet!

Johnny P
Farsta

På det hela bra,även om våra åsikter ibland varit olika

Leif A
Enskede Gård

Trevlig mäklare som gav ett gott intryck och skötte kontakter m.m på ett bra sätt.

Svar från Elin Norberg

Tack för den fina rekommendationen! Roligt att kunna hjälpa er!

Hanna B
Enskede

Superproffsig och duktig på sitt jobb. Trevlig att samarbeta med.

Svar från Elin Norberg

Roligt att få hjälpa dig med en lyckad affär!

Frida P
Farsta

Elin är en jättebra mäklare som lyssnade på våra behov men också hjälpa oss att ”pusha” oss

Joel G
Farsta

Elin hjälpte oss med alla frågor vi hade inför vårat köp och ledde oss tryggt genom affären. Redan från första mötet vid första visningen fick jag ett varmt och inbjudande bemötande som lämnade ett gott intryck på både mig och min sambo. Kan varmt rekommendera Elin som mäklare.

Svar från Elin Norberg

Tack snälla Joel för de fina orden och rekommendationen! Det värmer i mäklarhjärtat.

Gudrik U
Farsta

Att spendera nästan 2500.000 på ett objekt efter en visning som bara varade i nån kvart eller så, om ens det, och där det inte gjordes några kontroller om våningens tekniska inventarier, som kranar, toa osv funkade, det förutsätter att mäklaren med blick, hållning, rörelsemönster och tal, inger det förtroende som krävs för att man ska våga satsa uppåt en tio gånger mer än nånsin tidigare. Det förtroende och den kompetens som Elin Norberg med klassisk nordisk utstrålning i så hög grad förmedlar! Broschyr, detaljer vid avtal...

Svar från Elin Norberg

Tack fina ni för rekommendationen. Roligt att få hjälpa er på bästa sätt och hoppas ni ska trivas!