Jakob Wikner

Jakob Wikner

Jakob Wikner är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Globen

Jakob Wikner har varit registrerad mäklare sedan 2025-07. Jakob Wikner har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-11 och har fått 16 omdömen med ett betyg på 4.8. Jakob Wikner har haft 15 försäljningar sen 2025-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-11 - 2026-05

16 omdömen om Jakob Wikner

Ulrika P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jakob Wikner en del av Svensk Fastighetsförmedling Globen
Skarpnäck

Mycket trevlig och hjälpsam 😀. Jag är väldigt nöjd.

Michael A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jakob Wikner en del av Svensk Fastighetsförmedling Globen
Skarpnäck

Lyhörd, snabb, trygg i kommunikationen och gav ett professionellt intryck redan från start!

Spångberg C
Årsta

Toppen! Vi hade svårt att komma på utsatta visningstider, det löste Jakob galant, även en andra gång, när vi hade missat att kolla upp ett par saker så ordnade han det.

Emil G
Årsta

Jakob har varit helt och hållet fantastisk i vår säljprocess han är väldigt lyhörd, bra med kommunikationen, trevlig och har gjort ett fantastiskt jobb för oss och allt blev precis så bra som vi har hoppats på! Kör med Jakob han är grym.

Thomas H
Johanneshov

Som i de flesta affärer fanns en hög förväntad. Mäklare Jakob Wikner gjorde en klanderfri insats, med andra ord, han skötte sitt jobb på ett utmärkt sätt!

Rickard E
Farsta

Jag är otroligt nöjd med Jakob vid försäljningen av min bostadsrätt. Från upplägget av försäljning till avslutad affär var jag alltid välinformerad, Jakob var professionell, engagerad och hade alltid mina önskemål i åtanke vid försäljning. Kommunikation var toppen, särskilt hur snabbt jag fick återkoppling på frågor och funderingar. Jag kan varmt rekommendera Jakob Wikner till alla som funderar på att sälja sin bostad!

Alva H
Farsta

Superproffsig, pålitlig och snäll!

Maria H
Farsta

En seriös och påläst mäklare som var snabb med återkoppling och visade en stark vilja att bemöta mig som kund och tillgodose våra behov och förväntningar. Det uppstod tyvärr en missuppfattning kring prisbilden på Hemnet, vilket var lite olyckligt. Trots detta blev bostaden såld redan innan första visningen på Hemnet – något som vi uppskattade och såg som väldigt positivt.

Erik N
Farsta

Jakob välkomnade oss med ett lugnt och tryggt leende. Han svarade bra på våra frågor vid visningen. Vid kontraktskrivning lyssnade han på både köpare och säljare. Skötte bra hela processen. Har kontakt också efter och är villig att svara på våra spörsmål .

Tomas P
Enskededalen

Jag är mycket nöjd med samarbetet med Jakob Wikner. Han var professionell, engagerad och tydlig genom hela processen. Kommunikation fungerade mycket bra och jag kände mig trygg från början till slut. Mina förväntningar var höga och Jakob levde definitivt upp till dem. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som planerar att sälja sin bostad.