Bidrog på konstruktivt och engagerat för att lägenhetsköpet förlöpte smidigt för ett bra slutresultat.
Selma Fazlic
Selma Fazlic är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Globen
.Selma Fazlic har varit registrerad mäklare sedan 2018-09. Selma Fazlic har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 281 omdömen med ett betyg på 4.9. Selma Fazlic har haft 43 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
281 omdömen om Selma Fazlic
Jättebra och duktig! Hon jobbar snabbt och effektivt och vi är supernöjda med priset vi sålde för
Trevlig, lätt att arbeta tillsammans med, tillgänglig, bra koll på marknaden och fin kundkontakt.
Bra och profesionellt på det stora hela!
Selma Fazlic har varit proffsig, snabb och trevlig att samarbeta med. Hon genomförde vår försäljning på ett mycket bra sätt.
Selma var supertrevlig, tillgänglig, fixade med allt vi behövde och det blev en snabb och bra försäljning
En helt vanlig mäklare där varken köpare eller säljare stod i fokus. Ej lyhörd vid önskemål/instruktioner om hur försäljningen skulle gå till. Ej kunnig vid försäljning av fastighet där olika delägare har olika skuldsättning vilket resulterade i 4 st felaktiga likvidavräkningar innan det blev rätt. Selma jobbade på som man kan förvänta sig av en mäklare. Snabba ryck mot ett snabbt avslut för att kunna gå vidare till nästa affär!
Ett otroligt smidigt och proffsigt agerande från Selma genom hela säljprocessen. Kan varmt rekommendera Selma för din kommande försäljning!
Från första träff till signering har Selma varit helt fantastisk! Så glada att vi fick göra vår affär via henne. Rekommenderas!
Nöjd med allt från början till slut. Hon lyssnar och är hjälpsam. Kommer med tips och råd både innan och under försäljningen. Härlig energi!