Trevlig glad sakkunnig. Positiv
Johan Skinnars
Johan Skinnars är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
.Johan Skinnars har varit registrerad mäklare sedan 2024-05. Johan Skinnars har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-07 och har fått 56 omdömen med ett betyg på 4.7. Johan Skinnars har haft 62 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
56 omdömen om Johan Skinnars
Mycket bra, visar och förklarar
Johan är en trevlig, lugn och saklig mäklare och lagom personlig som vi redan rekomenderat till en granne. Försäljningen gick fort och vi är nöjda med utgången.
Engagerad och flexibel! Många plus från oss.
Fick bra bemötande trots att han fick överta ärendet med kort varsel från mäklare som vi valt. Påläst och kunnig, bra information om försäljningens utveckling. Nöjda.
Trevligt bemötande. Lättillgänglig både per telefon och sms, snabba svar. Bra genomgång av kontraktet. Lösningsorienterad.
Johan har varit toppen, bra bemötande och har / finns till hands när man behöver eftersom jag inte bor på plats, han uppfyller de förväntningar jag har. Visningarna har gått bra
Johan har varit trevlig under hela processen och underlättat mycket för oss som inte har allt för stor vana av lägenhetsköp.
Trevlig och tillmötesgående. Var hjälpsam och tydlig i möte mellan köpare och säljare. Rekommenderas varmt.
Trevlig, kunnig och höll en informerad genom hela försäljningsprocessen