Johan Skinnars

Johan Skinnars

Johan Skinnars är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hedemora

Johan Skinnars har varit registrerad mäklare sedan 2024-05. Johan Skinnars har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-07 och har fått 43 omdömen med ett betyg på 4.7. Johan Skinnars har haft 50 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

43 omdömen om Johan Skinnars

Sedan starten hos Reco 2024
Grzegorz C
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Skinnars en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Säter

Otroligt professionell och målorienterad. Affären gick mycket bra och snabbt tack vare hans skicklighet.

Svar från Johan Skinnars

Stort tack för dem fina orden Greg, och tack för förtroendet! Lycka till vidare och kanske hörs vi i framtiden. Uważaj na siebie!

Victor E
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Skinnars en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Säter

Lätt att ha och göra med, trevlig, hjälpsam och rättvis

Svar från Johan Skinnars

Stort tack Victor för dem fina orden! Grattis till ett mycket trevligt hus :)

JENNY J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Skinnars en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Hedemora

Johan har varit väldigt trevlig och framförallt engagerad i kontakten, supersnabb att ta kontakt om han ej kunnat svara när jag ringt. Stort plus! Kommit med bra tips och råd. Nu blev det en enklare affär med bara pappersskrivning men hade absolut anlitat Johan om jag skulle lagt ut min bostad på marknaden.

Svar från Johan Skinnars

Hej Jenny! Stort tack för dina dina ord, dem betyder mycket! Tack själv för samarbetet och stort lycka till i nya bostaden, det kommer bli kanon för er.

Daniel B
Stora Skedvi

Tog kontakt med Johan då jag bestämt mig för att sälja huset. Hade bara träffat honom på golfbanan tidigare och första intrycket då var att han var väldigt trevlig och lätt att prata med. Därför gav jag honom sedan uppdraget som min mäklare. Marknaden var väldigt hård och det tog lång tid innan jag fick det sålt dock. Otaliga städningar inför visningar som inte blev av osv. Hela tiden med en liten förhoppning av att det skulle trilla in anmälningar och bud. Blev tyvärr tvungen att gå ner lite i pris men samtidigt så hittade...

Svar från Johan Skinnars

Tack Daniel! Och tack för ett mycket trevligt samarbete, i en inte allt för enkel förmedling. Tack för visat tålamod och för att du litade på mig och min strategi! Lycka till i nya bostaden, det kommer bli kanon för dig. Ha det gott så ses/hörs vi!

Catrin B
Hedemora

Alltid trevligt bemötande och snabb återkoppling. Trots sommar och semestertider så var inget omöjligt och Johan var alltid tillgänglig. Vi hade inte kunnat välja en bättre, trevligare, proffsigare mäklare. Positivt bemötande och peppande hela tiden, trots vissa negativa besked ibland.

Svar från Johan Skinnars

Tusen tack för dessa fina ord Catrin, ett nöje att förmedla eran fastighet! Stort lycka till med nya projektet!

Simon K
Säter

Mycket hjälpsam och bra bemötande, vi fick hjälp och vägledning som vi är väldigt nöjda med.

Svar från Johan Skinnars

Stort tack Simon! Lycka till med nya boendet! :)

Amina R
Hedemora

En duktig mäklaren, som var tydligt med allt och samt var förstående! Allt gick jätte bra Vi är nöjda och tacksamma över hur snabbt det gick tack till mäklaren Johan. /Amina

Svar från Johan Skinnars

Stort tack för fina ord Amina! Lycka till i nya huset och hoppas ni kommer trivas. Ta hand om familjen!

Kent N
Säter

Inga problem med Johan. Allt har gått bra.

Svar från Johan Skinnars

Tack Kent! Och stort lycka till i nya bostaden!

David S
Vikmanshyttan

Mycket trevlig och noggrann med att gå igenom och förklara.

Svar från Johan Skinnars

Tack för dem orden, och tack för samarbetet. Stort lycka till i nya bostaden! :)

Frida L
Vikmanshyttan

Vi har inte haft jätte mycket kontakt med Johan då vi först kom i kontakt vid kontraktskrivningen. Men när vi fick kontakten så har det bara varit positivt då vi fått svar på de frågor vi har samt att han är väldigt trevlig

Svar från Johan Skinnars

Stort tack Frida! Lycka till i nya bostaden.