Maria är en trevlig, energisk och ambitiös fastighets säljare.
Maria Björkman
Maria Björkman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
.Maria Björkman har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Maria Björkman har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 181 omdömen med ett betyg på 4.7. Maria Björkman har haft 64 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
181 omdömen om Maria Björkman
Tack Åke ni har varit tålmodiga också och väldigt bra att jobba med.
Det tyckte jag att hon är trevligt och hjälpsam som Mäklare.
Tack! Hoppas ni kommer att trivas i erat nya hem :-)
Med Maria får man en mäklare som är extremt kunnig och noggrann. Hennes sympatiska bemötande gör att man känner sig trygg under hela bostadsaffären.
Åh tack Lenita, jag hoppas ni får en fin helg och inte sliter ihjäl er. Tack själva för gott samarbete!
Trevlig och professionell levde upp till våra förväntningar 👍😃💐
Tack Hans hoppas ni skall trivas i erat nya boende. Vi hörs vidare och ha en fin sommar!
Jag tyckte Maria hade ett trevligt bemötande, hon var tålmodig och förstående och hjälpte mig på ett bra sätt i mitt bostadsköp.
Tack Sara, jag hoppas att du trivs i ditt nya fina hem :-)
Mycket kunnig och ger ett gott förtroende nog med att informera om läget
Tack Anders nu hoppas jag att allt blir bra för er med ert nya boende.
Maria var väldigt bra tydlig och bra i kommunikation. Hon är saklig och samtidigt personlig. Inger ett gott förtroende för både köpare och mig som säljare.
Tack Liv, nu är det nära att du får komma till ditt nya boende, har varit väldigt trevligt att jobba med dig.
Trevlig och professionell
Professionell och mycket trevligt bemötande. Man fick förtroende på en gång. Vi kan varmt rekommendera Maria på svensk fastighetsförmedling i Hedemora.
Tack Birgitta, så roligt att få hjälpa er hoppas allt blivit som ni hoppats :-)
Maria hade inte koll på och informerade oss inte om köpet när det pågår en bodelning.
Tack för ditt omdöme. Jag beklagar att du upplevt situationen som negativ. Som fastighetsmäklare har jag ingen undersökningsplikt av köpares civilstatus och agerar inte som jurist. Mäklaren får inte upprätta bodelningsavtal eller ge juridisk rådgivning kring giftorättsgods enligt äktenskapsbalken – detta kräver jurist. När situationen uppstod agerade jag ändå lösningsorienterat och fick säljaren att acceptera nya avtal, trots att det inte fanns någon juridisk skyldighet att göra det. Att du upplevt ekonomisk skada är olyckligt,...