Hon är glad och trevlig. Har träffat henne på flera visningar och hon "ser" alla som deltar i visning och svarar vant på allas frågor. Hon är trygg och kunnig. Hon känns "personlig" och beskriver objekten på positivt sätt. När jag kom in i "min" lägenhet första gången, tror jag att Maria redan visste att jag skulle bestämma mig för just den. Jag är jättenöjd med Maria som mäklare!
Maria Björkman
Maria Björkman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
.Maria Björkman har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Maria Björkman har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 189 omdömen med ett betyg på 4.7. Maria Björkman har haft 62 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2025-08 - 2026-07
189 omdömen om Maria Björkman
Tack Margareta, och vilken tur att du kom till just denna lägenhet! Ja vi har träffats flera gånger, alltid lika trevligt. Kommer sakna dig nu :-)
Kunnig och hjälpsam jättebra suverän
Hej Stefan, tack för dom fina orden. Hoppas ni kommer trivas bra i erat nya :-)
Proffsig, lyhörd, glad och trevlig!
Tack Erika, hoppas du kommer och trivas i din nya bostad.
Bra Mäklare men det var en lite för kort visning men det var helt okej
Hej, en timme går fort när man har det bra och det finns mycket fint att titta på :-) snart får ni njuta av erat nya boende.
Maria har ett trevligt bemötande, är lätt att kommunicera med, snabb att svara!
Tack för dom fina orden! Hoppas du skall trivas i ditt nya fina boende :-)
Bra genomfört köp och god kommunikation.
Tack Mikael, ja snabbt och bra samarbete :-)
Från de första förfrågningarna via e-post till visning, budgivning och avtalsslut har Maria varit till stor hjälp, en rådgivare, ett stöd och en processledare. Vi kan bara tacka henne och rekommendera henne!
Tack för dom fina orden! Jag tror ni kommer ha en fantastik tid i erat fina sommar ställe.
Det märks att hon har stor erfarenhet i sitt yrke. Jag fick ett bra bemötande från början. Trots att marknaden var svag gick processen relativt snabbt.
Tack för dom fina orden hoppas du får en härlig sommar:-)
Maria är en trevlig, energisk och ambitiös fastighets säljare.
Tack Åke ni har varit tålmodiga också och väldigt bra att jobba med.
Det tyckte jag att hon är trevligt och hjälpsam som Mäklare.
Tack! Hoppas ni kommer att trivas i erat nya hem :-)