Maria Björkman
Maria Björkman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
.Maria Björkman har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Maria Björkman har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 105 omdömen med ett betyg på 4.8. Maria Björkman har haft 61 försäljningar sen 2022-02 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
2022-02 - 2023-01
105 omdömen om Maria Björkman
Sedan starten hos Reco 2021
köpte sitt hus med hjälp av Maria Björkman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Trevlig och kunnig. Kändes tryggt och bra.
köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Björkman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Maria gjorde ett jättebra jobb, kändes som vi kände varann redan första gången vi träffades på visningen. Hon var även sjuk under försäljningen men svarade ändå i telefon och närvarade vid kontraktskrivningen. Hon tar sitt jobb på allvar och ser verkligen sina klienter. Jag kommer anlita Maria om jag vill sälja lägenheten jag köpte nu en vacker dag!
sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Björkman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Engagerad och förväntningarna blev uppfyllda.
Bra, vänlig, korrekt, professionell.
Fick min lägenhet såld till ett bättre pris än jag väntat!
Maria visade ett intresse och engagemang i oss som köpare.
Vi förväntade oss att bli tydligt vägledda genom processen och det blev vi.
Det blev en snabb och smidig affär, det kunde inte ha blivit bättre. -
Maria är Informativ och hjälpsam, såg till att vi fick en extra visning av objektet
sålde sitt hus med hjälp av Maria Björkman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Snabbt ute till försäljning fotografen tog bra bilder och att vi som säljare fick komplettera med egna bilder oxå, toppen. Mindre bra att det precis blev semester. Men när Maria är på plats, bra bemötande och kundvänlig. Jag är nöjd
trevlig-kan sin sak-lyhörd-duktig.
köpte sin bostad med hjälp av Maria Björkman en del av Svensk Fastighetsförmedling Hedemora
Mycket trevlig och hjälpsam vid både visning och efterföljande kontakt.