Charlotte Johansson

Charlotte Johansson

Charlotte Johansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona

Charlotte Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Charlotte Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 185 omdömen med ett betyg på 4.8. Charlotte Johansson har haft 43 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag lägger alltid ner hela min själ i arbetet med enorm glädje och jag vet att framgång enbart nås genom hårt arbete! Jag eftersträvar att alltid arbeta på det sätt som ger dig en trygg och proffsig affär. Målsättningen är självklart att ni vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Hur ser din drömbostad ut?
Min drömbostad är ett stort hus vid havet, utomlands, där solen alltid skiner :)

Vad vet vi inte om dig?
Jag är händig och kan både sy och snickra!

2022-09 - 2023-08

185 omdömen om Charlotte Johansson

Sedan starten hos Reco 2016
Anders M
Köpte sitt hus med hjälp av Charlotte Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
Karlskrona

Kunnig, serviceinriktad, trevlig och lätt att komma i kontakt med!

Svar från Charlotte Johansson

Hej Anders stort tack för det fantastiskt fina omdömet. Vi ses!

Stefan K
Sålde sitt hus med hjälp av Charlotte Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
Karlskrona

Noggrann, professionell, trevlig.

Svar från Charlotte Johansson

Tack snälla Stefan för omdömet:)

Mats R
Skillingenäs

Bra känsla direkt vid första mötet. Påläst och fakta på uppdraget. Tydlig genomgång om hur försäljningen / marknads föringen går till och bra tips / ideer om hur upplägget ska vara i detta fallet. Bra driv och energi trots lite trög start på detta uppdraget. Nu är det klart och bara det sista återstår. Blir garanterat på samma fina nivå.

Svar från Charlotte Johansson

Hej Mats stort tack för detta otroligt fina omdömet :)

Carina R
Skillingenäs

Mycket proffsigt arbete och alltid återkommit under försäljningsperioden som huset legat ute, med uppdateringar. Varit ihärdig och supportat på bästa sätt! Kan varmt rekommendera Charlotte! Carina

Svar från Charlotte Johansson

Hej Carina stort tack för detta fantastiska omdöme:) Trevlig helg!

Philip J
Ramdala

Mycket trevlig, hjälpsam och professionell.

Svar från Charlotte Johansson

Tack snälla Philip för det fina omdömet. Vet att ni kommer att stortrivas i huset.

Sherzad M
Nättraby

Man ser väldigt tydligt att Charlotte brinner för sitt yrke! Redan vid husvisningen såg man att hon gör allt vad hon kan för att kunden ska känna sig tryggt.

Svar från Charlotte Johansson

Hej stort tack för det fina omdömet:) Trevlig helg!

Marie Z
Lyckeby

Jag upplever att jag har blivit fint bemött av Charlotte. Jag hade stora förväntningar på vår husförsäljningen och det levde Charlotte upp till med bravur. Charlotte har varit ambitiös, tillgänglig och mycket duktig och kunnig.Jag är väldigt nöjd med Charlottes arbete i vår husförsäljning. Marie Zettergren

Hej Marie Stort tack för detta fantastiska omdöme🤗☀️

Bo L
Verkö

Ett mycket professionellt bemötande och hantering av försäljningsuppdraget. Väl insatt i den lokala marknaden och marknaddföringsmöjligheter.

Svar från Charlotte Johansson

Hej Bosse stort tack för det fantastiskt fina omdömet:)

Els-Marie L
Verkö

Charlotte är en mycket trevlig, lättsam o kunnig mäklare i Karlskrona. Som jag verkligen kan rekommendera.

Svar från Charlotte Johansson

Hej Els-Marie stort tack för detta fina omdömet:)

Stefan H
Hässlegården

Tydlig. Bra info. Fick upp priset kanon

Svar från Charlotte Johansson

Hej Stefan stort tack för det fina omdömet, syns snart igen:)