Gustaf Winterros Malmsten

Gustaf Winterros Malmsten

Gustaf Winterros Malmsten är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm

Gustaf Winterros Malmsten har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Gustaf Winterros Malmsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-12 och har fått 64 omdömen med ett betyg på 4.6. Gustaf Winterros Malmsten har haft 22 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

64 omdömen om Gustaf Winterros Malmsten

Sedan starten hos Reco 2024
Britt-Marie S
Sålde sin stuga med hjälp av Gustaf Winterros Malmsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Sköldinge

Trevligt och professionellt bemötande. Positiv energi i säljupp-draget. Lyhörd till vad som var viktigt för mig som säljare. Ett par gånger lite sen med att återkoppla till mig efter visningar.

Mohammed Beri S
Köpte sitt hus med hjälp av Gustaf Winterros Malmsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Öster

vi är väldigt nöjda, Gustaf är trevlig och tillmötesgående, återkopplar och är snabb på att svara!

Jesper L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gustaf Winterros Malmsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Norr

Jag har varit väldigt nöjd med Felix Mejman och Gustaf Winterros Malmsten igenom hela försäljningen. Professionella och erfarna mäklare som hjälpte oss från start till mål. Rekommenderar båda två!

Viktor Z
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gustaf Winterros Malmsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Norr

Väldigt trevlig, tydlig, noggrann och tillmötesgående

Ove Lennart Börje A
Sålde sitt hus med hjälp av Gustaf Winterros Malmsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Björkvik

Gustaf har gjort ett enastående bra arbete med att hjälpa till att sälja vår villa, det har gått väldigt fort och till ett pris som vi är mer än nöjda med. Lennart och Margareta Asklund

Anita P
Öster

Gustaf var mycket trevlig som person, och inkännande med vad vi ville och önskade. Återkopplade och informerade hela tiden. Förklarade de olika lägena i processen mycket bra, och på ett sätt att man förstod. Den bästa mäklaren jag haft med att göra vid försäljningar.

Susanna H
Öster

Trevlig, kompetent och tillmötesgående. Jag önskade att lägenheten skulle säljas snabbt och det gjorde den. Trevlig, kompetent och tillmötesgående :)

Rickard M
Öster

Gustav är enkel att ha och göra med. Han är rak och tydlig, återkopplar och håller tider. Mycket bra service.

Eva F
Tisnarebaden

Han är mycket artig, lugn och trevlig. Ger ett gott och seriöst intryck.

Johan S
Köpte sin stuga med hjälp av Gustaf Winterros Malmsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Läppe

Vi är väldigt nöjda med mäklarinsatsen, så långt vi kommit i husköpet. Trevligt bemötande, snabba svar på frågor, ordning och reda.