Sofia Malmsten

Sofia Malmsten

Sofia Malmsten är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm

Sofia Malmsten har varit registrerad mäklare sedan 2010-02. Sofia Malmsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-01 och har fått 84 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofia Malmsten har haft 31 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

84 omdömen om Sofia Malmsten

Sedan starten hos Reco 2017
Sandra H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Malmsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Öster

Min uppfattning av Sofia är att hon är en otroligt kunnig och jordnära mäklare som verkligen sätter kunden och säljaren först. Hon förklarar allt på ett tydligt och begripligt sätt och visar ett genuint intresse för mina behov och frågor. Hon möter en på en nivå som känns trygg och lätt att förstå. Kan varmt rekommendera henne.

Pernilla H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Malmsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Öster

Sofia har gjort mitt första köp av bostad till en bra upplevelse. Hennes lugna och professionella bemötande har underlättat mycket. Jag har kännt mig trygg att fråga om allt som jag undrat över, vilket är mycket när man aldrig förut köpt en bostad.

Anna Margareta D
Köpte sitt hus med hjälp av Sofia Malmsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Skebokvarn

Absolut högsta betyg till Sofia. Kunnig, lyhörd, snabb med att ta fram svar på mina frågor oavsett vad det gällde. Underbar personlighet med proffessionalitet i behåll.

Ann-Margret J
Sålde sitt hus med hjälp av Sofia Malmsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Skebokvarn

Vi tog kontakt med 3 mäklarföretag. Alla var ju bra på sitt sätt och skillnaderna inte så stora. Vi valde Sv Fast helt utifrån personkemin med Sofia. Hon kändes genuint intresserad av huset, lyssnande, påläst, kunnig, trevlig och positiv.

Anneli S
Sålde sin stuga med hjälp av Sofia Malmsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Södra Norlång

Sofia är en professionell och trevlig mäklare med mycket positiv energi

Maria A
Flen

Sofia tog hand om försäljningen av vårt torp. Jag hade höga förväntningar och Sofia överträffade alla mina förväntningar med råge. Hon är mycket erfaren och skräddarsydde processen på ett sätt som passade både mig och marknaden. Vi hade en nära kommunikation under processen och hon guidade och styrde på ett sömlöst sätt så att jag kände mig trygg och kunde fokusera på rätt saker. Resultatet av försäljningen kunde inte blivit bättre. Både resultat i försäljningspris samt rätt köpare. En helhjärtad rekommendation av Sofia från mig.

Jane Elisabet S
Södra Norlång

Så nöjda, väldigt bra info vartefter resans gång.Hade också många bra samtal och fint avslut när vi skrev kontrakt i Malmköping.

Anette S
Köpte sin stuga med hjälp av Sofia Malmsten en del av Svensk Fastighetsförmedling Katrineholm
Sparreholm

Vi har alltid fått ett vänligt och professionellt bemötande från Sofia. Hon har alltid svarat tillfredsställande på alla våra frågor och kontakten med henne, till största del per telefon och mejl då vi bor i Tyskland, har alltid gett oss intrycket av att vi är i goda händer vid köpet av Grindstugan 1.

Marita S
Sparreholm

Jättefint och proffsigt bemötande av Sofia. Vi kände oss väldigt trygga med henne och glada att vi valde att ge henne uppdraget. Alla våra förväntningar blev mer än väl uppfyllda och vi kände ett genuint intresse från henne. Från början till slut kändes det som vår mäklare hade kontroll och vi uppfattade hela processen som smidig samt väldigt lyhörd för våra önskemål.

Joakim P
Flen

Kunnig, trevlig. Förklarade perfekt. Lätt att nå. Helt enkelt suverän.

Svar från Sofia Malmsten

Tack för fin rekommendation och smidig, tydlig dialog från ert håll med Jocke! Vi ses betydligt mer framöver nu när ni blir Flens-bor på heltid! /Mvh Sofia