Vi blev bemötta med stor sakkunnighet. Vi uppskattade hans beredvillighet att vara oss till tjänst med allt som dök upp i samband med husköpet. Vi fick omgående svar på frågor och funderingar som vi hade. Utöver denna sakkunskap upplevde vi att han visade både oss som köpare och säljarna av huset en fin respekt för de stora och viktiga beslut som vi hade att fatta. Rikard Ibrahim gav oss med sin kompetens och välvilliga uppbackning en trygghet att kunna fatta ett stort och livsavgörande beslut.
Rikard Ibrahim
Rikard Ibrahim är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
.Rikard Ibrahim har varit registrerad mäklare sedan 2025-03. Rikard Ibrahim har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-07 och har fått 7 omdömen med ett betyg på 4.6. Rikard Ibrahim har haft 3 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2025-11
7 omdömen om Rikard Ibrahim
Jag upplevde honom som trevlig, snabb och energisk
Fick bra kontakt, lätt att fråga då det är första gången vi anlitar en mäklare för att sälja vårt hus.
Rickard svarade bra på alla våra frågor som var många eftersom vi aldrig hade sålt någon fastighet innan Han logsade oss genom affären på ett bra säty
Mycket bra bemötande, tillmötesgående och lyssnande. Han motsvarade mina förväntningar,var alltid tillgänglig och snabb i alla svar. Han har snabbt och säkert fört försäljningen framåt, jag är mycket nöjd. /Maria
Tack för att du tog dig tiden att framföra dem fina orden Maria. Det har varit en ära att få förmedla er bostad. Stort lycka till framöver, jag hoppas att våra vägar korsas fler gånger i framtiden och att jag får träffa käre Alf!
Kunnig, entusiastisk, snabb och tillmötesgående.
Tack för att du tog dig tiden att framföra dem fina orden Cecilia. Det har varit en ynnest att få förmedla er bostad. Stort lycka till framöver med bostadsletandet och att du hittar rätt så småningom, jag hoppas att våra vägar korsas fler gånger i framtiden!
Rikard har varit väldigt enkel att ha och göra med under hela processen, tydlig och lätt att kommunicera med. Dessutom är han väldigt trevlig! Rekommenderas varmt!
Tack för att du tog dig tiden att framföra dem fina orden Anja. Det har varit en ynnest att få ha er som köpare. Stort lycka till framöver i denna idyll, detta kommer bli ett underbart äventyr för er. Jag hoppas att våra vägar korsas fler gånger i framtiden!