Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
En del av Svensk Fastighetsförmedling -
www.svenskfast.se
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Kristianstad!
Här i Skånes största kommun med ett invånarantal på hela 80.000 människor finns massor av möjligheter och variation när det kommer till boende. Om du vill bo mitt inne i stan eller nära ett naturreservat med rikt djurliv är upp till dig. Våra mäklare på kontoret har god lokalkännedom och kan guida dig till ditt absoluta drömboende.
Våra mäklare har som alltid god erfarenhet och kännedom om bostadsmarknaden, och kan ge dig en kombinerad, trygg och lyckad bostadsaffär.
Kontakta oss så hjälper vi till!
Kontakta oss så hjälper vi till!
Utmärkelser
705 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
Sedan starten hos Reco 2016
sålde sin lägenhet med hjälp av Michel Haidar en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
Michel jobbar väldigt bra. Vi uppskattar hans förmåga. Bra jobbat!
Fantastisk mäklare ! Målmedveten, noga och trevlig. Skulle varmt rekommendera honom till alla som vill sälja sin bostad. Toppklass på kundservicen.
köpte sin lägenhet med hjälp av Michel Haidar en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
Trevligt och tillmötesgående arbetssätt. Snabb affär. Rekommenderar.
köpte sitt hus med hjälp av Michel Haidar en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
Vi har varit i kontakt och träffat många mäklare genom åren, men Michel är den som stack ut och bästa vi har träffat!
Vi har varit väldigt nöjda med Michel under processen.
Han jobbade på flitigt och kom med bra tips och förslag på vad vi kunde göra.
Michels trevliga personlighet i kombination med hans kunnighet har varit en kontakt som jag har haft fullt förtroende för och litat på.
Rekommenderar starkt! -
Trevligt bemötande och tydlig under hela processen
sålde sitt hus med hjälp av Daniel Flygare en del av Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
Daniel är en engagerad mäklare både till oss säljare och köpare. Har fullt förtroende för de uppdrag som han utför för oss alla som är i en försäljning eller köp process. Kan varmt rekommendera honom.
köpte sitt hus med hjälp av Daniel Flygare en del av Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
mycket bra visning, bra information och kommunikation. Sympatisks person, inte för på, hjälpsam
Blev fantastiskt väl bemött, Daniel tog sig tid att lära känna oss som säljare för att kunna arbeta så smidigt som möjligt med oss. Var särskilt nöjd med hans genuina och ärliga förhållningssätt samt hans snabba svar - han var alltid tillgänglig och vi kände oss väldigt trygga med att lämna över försäljningen av vår bostad till honom. Han bemötte våra önskemål av tidsram för visningar och dylikt samt att han såg till att hålla oss kontinuerligt uppdaterade och förde vår talan väl med köparna. Vi är 100% nöjda med Daniel.
Michel var mycket trevlig och gjorde allt för att svara på alla våra dumma frågor och han beskrev allting så att vi kunde förstå vad det innebar.
sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Sjödin en del av Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
På ett mycket bra å positivt sätt. Kom alltid me bra å smart tips som gjorde att allt blev mycket enklare! Svara i telefonen å ställer upp fort de va något, så är verkligen väldigt nöjd med Alexander som mäklare.
köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Sjödin en del av Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
Redan från börjar har jag blivit bemött på ett trevligt, professionell och genuint sätt.
Mäklaren levde absolut upp till förväntningarna.
Vid mitt bostadsköp var Alexander alltid tillgänglig och hjälpte mig med alla frågor o funderingar som uppstod både innan, under och efter affären. Vill rekommendera Alexander för en professionell och trygg bostadsaffär. 10/10 -
Michel var driven och framåt i sitt bemötande med oss. Han gav oss konkreta information om dagens bostadsläge och lovade att göra sitt bästa för att vi skulle blir nöjda med försäljningen av vår bostad. Det kan vi verkligen säga att vi är, det har gått snabbt och över förväntan. Vi kan varmt rekommendera Michel till andra som går i sälj- eller köptankar.
köpte sitt hus med hjälp av Alexander Sjödin en del av Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
Alexander har varit lyhörd och svarat väl på frågor och funderingar kring objektet i fråga. Det ger en känsla av trygghet hos spekulanter och köpare.
Alexander har vidare varit rak och ärlig genom affären. Mycket professionellt.
Skulle absolut rekommendera Alexander som mäklare! -
sålde sitt hus med hjälp av Alexander Sjödin en del av Svensk Fastighetsförmedling Hässleholm
Trevligt bemötande. Smidig mäklare att göra affär med. Kände mig delaktig från början till slutet av bostadsaffären.
Han var fantastisk med oss. Han var alltid där och han svarade på våra frågor och funderingar. Han nådde vårt riktpris. Väldigt tacksam för allt han gjorde för oss.
sålde sitt hus med hjälp av Michel Haidar en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
Bemötandet var väldigt bra. Michel har på ett väldigt bra sätt hållit mig informerad om de olika momenten under säljprocessen.
Hjälpsam och trevlig. -
Jag träffade Michel för första gången när jag var på en visning men det blev inget med den lägenheten. Michel var väldigt snabb och hjälpte mig att hitta andra lägenheter som passar mina önskemål och behov. Det dröjde inte länge och jag blev förtjust i den andra lägenheten så fort jag såg den. Michal är en ung och ambitiös kille. Jag blev imponerad av hur duktig och flitig han är. Jag känner mig väldigt bekväm och nöjd med Michel som mäklare och självklart med hans hjälp blev processen att hitta och köpa en lägenhet mycket enklare.
Michel Haidar gör sitt jobb väldigt bra, utan problem är vi mycket nöjda.
Mäklaren fanns alltid när jag behövde honom. Han svarade alltid på mina frågor och var tillgänglig 24/7.
Han var väldigt snällt och hjälpsam.
Han var hjälpsam ,tänksam , duktig och snabb.vi är väldigt tacksamma.
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
Smidig hjälp och ett super bemötande. Kunde inte blivit bättre!
Tycker att jag blev väldigt bra bemött! Mäklaren gav ett förtroendegivande intryck,väldigt tydlig med vilka ambitioner han hade och hur försäljningen skulle gå tillväga! Mycket engagerad, hjälpsam och mån om att alla skulle bli nöjda med försäljningen av bostaden.
Alexander har fungerat mycket bra. Varit tillgänglig 24/7 och på ett enkelt och tydligt sätt guidat oss igenom denna process. Jag rekommenderar mer än gärna honom för både köpare och säljare
Blev väl bemött av Alexander, proffesionell på alla sätt och vis. Vi hade stora förväntningar och Alexander uppfyllde alla dom och lite till utöver det. Väldigt hjälpsam och förståelig. Har svar på alla frågor man har. Rekommenderas starkt att köpa hus/lägenhet via Alexander! Ni kommer inte bli besvikna
Mycket engagerad och professionell mäklare med tydlig information genom hela säljprocessen.
Han var jätte hjälpsam och snäll person
Jättetrevlig mäklare. Känner sig trygg med honom. Han svarade snabbt på frågor och gav bra råd. Kunde inte vara nöjdare
utmärkt specialist, sympatisk person, hjälpte oss med att köpa en lägenhet
• Jag blev väl bemött av Alexander!
• Vi hade högre förväntningar.
• Alexander är väldigt omtänksam o vänlig! -
Lyhörd och tillmötesgående mäklare som gjort allt han kunnat för att vår fastighetsaffär ska bli så lyckad och smidig som möjligt.
Ett mycket bra bemötande, glad och öppen. Han var ärlig och noggrann på visningen, förklarade tydligt och svarade på våra frågor. Vi fick hjälp med det vi behövde, och fick snabb återkoppling.
Jag är mycket nöjd med hela upplevelsen! -
Mycket bra mäklare!
Blev direkt mött med ärlighet och på ett professionellt sätt.
Hjälpte oss hela vägen igenom med fantastiskt service. Har han inte svar på en av dina frågor så gör han sitt absolut bästa att ta reda på svaret och återkomma. Tar sig tid att återkoppla hela tiden och lämnar inte en undrande eller svarslös. -
sålde sitt hus med hjälp av Gunn Högberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
Eftersom hon skadade sig i en ridolycka under sin semester var hon inte delaktig i själva försäljningen. Det borde ni veta innan ni skickar ut denna enkät.
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
Grym mäklare. Lätt att få tag i och återkopplade snabbt vid frågor eller funderingar, vilket vi tyckte var skönt. Upplevde Adnan som tillmötesgående för både säljaren (vi) och köparna.
Mycket nöjda och skulle välja Adnan igen, alla gånger :) -
Mycket nöjd med Alexanders arbete.
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
Min erfarenhet er at vi har blitt bemøtt av Max Bergdahl som en engasjert, grundig og faglig oppdatert megler som informert oss å fulgt oss opp under hele prossessen i vårt salg av vår eiendom.
Så jeg kan anbefale han. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
Allting har varit jättebra med Adnan, rekommenderas.
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
Mäklaren har varit intresserad, nogrann, saklig, positiv i sitt förhållningssätt - proffessionell. Det har gjort att jag kännt mig trygg.
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
Han har svarat på alla frågor vi har haft och gett bra information om allt angående lägenheten, väldigt nöjd av köpet och väldigt nöjd med Adnan.
Engagerad. Bra bemötande. Återkopplade och hade en bra dialog under tiden vilket vi hade som ett krav innan vi skrev vårt avtal. Försäljningen gick snabbt utan för många visningar.
Däremot efter försäljningen så upplever jag inte att han återkopplat i samma utsträckning på frågor som vi haft.Hej Marie.
Alexander Sjödin
Tack snälla för att du tog dig tid att skriva ett omdöme om hur du upplevt mig i försäljningsprocessen av er villa. Jag blir väldigt glad över den positiva feedback som du upplevt under försäljningsprocessen.
Någonstans efter försäljningen är det uppenbart att jag brustit utifrån dina förväntningar och det tar jag fullt ansvar för och kan bara be om ursäkt för det. Jag tar till mig av det du skriver och ser till att göra det bättre i kommande process och hoppas att det känns okej.
Tack för din feedback. -
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
Trevlig, proffsig och lätt att få tag på.
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
Max var under hela processen lugn, trygg och tydlig. Han mötte våra förväntningar och var hjälpsam och mottaglig i alla våra frågor och funderingar. Vi är mycket nöjda med Max insats när vi sålde vårt hus och kan varmt rekommendera honom.
köpte sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
Jättetrevligt bemötande. Max är en ambitiös och duktig mäklare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
Fick information och snabb respons på vår lägenhet. Allt vart väldigt öppet om själva processen från start till slut. Vi är mer än nöjda med vår mäklare och de jobba han har gjort för oss. Tack.
Mäklaren var väldigt behjälplig, engagerad och tillgänglig under hela processen. Han förklarade tydligt steg efter steg, vilket gjorde att vi kände oss trygga med köpet.
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
Bra kontakt, snabb återkoppling på våra frågor. Rekommenderas
Mycket vänligt och trevligt bemött från första början. Vi förväntade oss en trevlig, lugn och saklig person, med rimlig tolkning av läget. Första intrycket var mycket bra och vi bestämde oss direkt Han har verkligen levt upp till det. Han fixar och ordnar allt i samband med att köpet är klart på ett fint sätt.
Mycket bra! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
En mycket trevlig och engagerad mäklare. Ställde verkligen upp för oss för att få vår lägenhet såld. Vi hade tidigare lägenheten ute för försäljning via en annan mäklare utan framgång. Efter att vi bytte till Max så lyckades han sälja lägenheten på mindre än en vecka! Kan varmt rekommendera Max till alla som ska sälja sin bostad!
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
Vi hade vår lägenhet ute till försäljning med en annan mäklare och fick inte den såld. När vi bytte till Max var lägenheten såld inom 1 vecka. En mycket driven, kompetent, lättillgänglig och trevlig mäklare. Vi rekommenderar verkligen Max!