Emma Acklund
Emma Acklund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
.Emma Acklund har varit registrerad mäklare sedan 2021-02. Emma Acklund har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 45 omdömen med ett betyg på 4.9. Emma Acklund har haft 37 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 77% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
45 omdömen om Emma Acklund
Sedan starten hos Reco 2022
köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Acklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Trivelig, orden i saker og seriøs.
sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Acklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Emma är en bra trevlig och rolig mäklare och försäljningen gick väldigt smidigt och snabbt
5 av 5 plus till Emma -
Hon är duktig på marknaden. Hon gjorde allt som jag förväntade.
sålde sin stuga med hjälp av Emma Acklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Trevlig ,duktig ,tillmötesgående ,hon kunde verkligen den uppgiften hon som mäklare fick att göra för mig jag önskar bara henne lycka till som mäklare från 1-10 får hon 9 pluss .jag är super nöjd
Duktig och engagerad.
Tyvärr var det fel läge på marknaden men Emma kämpade på. Till slut fick hon lägenheten såld.
Rekommenderas! -
sålde sitt hus med hjälp av Emma Acklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Emma har ett mycket trevligt och empatiskt bemötande. Jag hade en förväntning av att allt skulle gå smidigt och lättsamt tillväga och det såg Emma till att det gjorde. Kände mig väl omhändertagen och hörd genom hela försäljningen.
Klockrent, trevlig bra bemötande och duktig på sin grej! 🙏
köpte sitt hus med hjälp av Emma Acklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
Jag är väldigt nöjd med Emma.
Hon har ett trevligt bemötande och hon känns väldigt genuin.
Hon har bra återkoppling till oss som köpare. -
Väldigt trevlig.
Tar reda på saker hon säger hon ska ta reda på, och återkommer med snabba och tydliga svar. -
Mycket bra bemötande!
Trevlig och hjälper till med allt!