Emma Acklund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn

Emma Acklund har varit registrerad mäklare sedan 2021-02. Emma Acklund har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 45 omdömen med ett betyg på 4.9. Emma Acklund har haft 37 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 77% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

45 omdömen om Emma Acklund

Sedan starten hos Reco 2022
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Acklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
    • Centralt
    2023-03-23 Verifierad kund
    Trivelig, orden i saker og seriøs.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Acklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
    • Enserud
    2023-02-16 Verifierad kund
    Emma är en bra trevlig och rolig mäklare och försäljningen gick väldigt smidigt och snabbt
    5 av 5 plus till Emma
    Tack Patrik, vad glad jag blir! Bara kul att hjälpa dig! :) Emma Acklund
    • Strandskatan
    2023-02-15 Verifierad kund
    Hon är duktig på marknaden. Hon gjorde allt som jag förväntade.
    Tack Sevda att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Det gläder mig att jag kunde leva upp till dina förväntningar. Välkommen till Kristinehamn! Emma Acklund
    Gilla
  • sålde sin stuga med hjälp av Emma Acklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
    • Storfors
    2023-02-15 Verifierad kund
    Trevlig ,duktig ,tillmötesgående ,hon kunde verkligen den uppgiften hon som mäklare fick att göra för mig jag önskar bara henne lycka till som mäklare från 1-10 får hon 9 pluss .jag är super nöjd
    Varmaste tack Lillemor för de fina orden. Det gläder mig att höra att du är nöjd med mitt arbete. Jag önskar DIG all lycka! Emma Acklund
    • Strandskatan
    Duktig och engagerad.
    Tyvärr var det fel läge på marknaden men Emma kämpade på. Till slut fick hon lägenheten såld.
    Rekommenderas!
    Skam den som ger sig!
    Stort tack för din rekommendation, Fredrik! Det har bara varit roligt att hjälpa dig. Nu ska vi bara hitta ert drömhus också :)
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Emma Acklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
    • Björneborg
    2023-02-15 Verifierad kund
    Emma har ett mycket trevligt och empatiskt bemötande. Jag hade en förväntning av att allt skulle gå smidigt och lättsamt tillväga och det såg Emma till att det gjorde. Kände mig väl omhändertagen och hörd genom hela försäljningen.
    Stort tack för ditt fina omdöme, Carina. Det har varit en ära att få hjälpa er med huset! Emma Acklund
    • Södermalm
    2023-01-16 Verifierad kund
    Klockrent, trevlig bra bemötande och duktig på sin grej! 🙏
    Tack så mycket Albin, kul att hjälpa dig! Emma Acklund
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Emma Acklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn
    • Karlskoga
    2022-12-29 Verifierad kund
    Jag är väldigt nöjd med Emma.
    Hon har ett trevligt bemötande och hon känns väldigt genuin.
    Hon har bra återkoppling till oss som köpare.
    Tusen tack Ann, vad glad jag blir. Bara kul att hjälpa er! Emma Acklund
    • Karlskoga
    2022-12-29 Verifierad kund
    Väldigt trevlig.
    Tar reda på saker hon säger hon ska ta reda på, och återkommer med snabba och tydliga svar.
    Stort tack Tobias, det gläder mig att höra! Emma Acklund
    • Södermalm
    2022-10-14 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande!
    Trevlig och hjälper till med allt!
    Tack Fanny för ditt fina omdöme och för äran att få ha hjälpt dig med lägenheten! Jag hoppas att du ska trivas i din nya lya när du väl kommer på plats där :) Emma Acklund