Marie Engström
Marie Engström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
.Marie Engström har varit registrerad mäklare sedan 2010-06. Marie Engström har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 83 omdömen med ett betyg på 4.9. Marie Engström har haft 2 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att jobba som mäklare är att man får den stora förmånen att se så många fina hem och att hjälpa dig som kund vid den troligtvis största affären i ditt liv.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är driven, engagerad och lyhörd. Jag uppdaterar kontinuerligt dig som säljare under affärens gång och är väldigt mån om att det ska bli en trygg och smidig affär.
Hur ser din drömbostad ut?
Min drömbostad är ett stort hus vid vattnet. Sjö eller hav spelar ingen roll.
2022-03 - 2023-02
83 omdömen om Marie Engström
Sedan starten hos Reco 2017
köpte sin lägenhet med hjälp av Marie Engström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
Marie är verkligen en person som funnit rätt arbete i livet.
En proffisionell mäklare som jag fick en stor tillit för redan vid vår första kontakt och därmed också bidrog till att köpet genomfördes.
Harri R. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Marie Engström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
Fick ett bra intryck från första kontakt med Marie.
Hjälper till med allting och vill att alla ska bli glas och nöjda.
Man får snabb återkoppling men även att hon lugnar ner än vi stressiga lägen.
Rekommenderar henne starkt till alla som ska sälja. -
Jag blev trevligt och professionellt bemött. Fick bra information under resans gång utan att känna mig pressad. Kändes tryggt för mig som förstagångsköpsre.
sålde sitt hus med hjälp av Marie Engström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
Väldigt bra på uppföljning och information.
Jag blev bemött på ett informativt och proffisonellt sätt
Hon levde upp till mina förväntningar med råge
Hon var toppen från start till mål -
köpte sitt hus med hjälp av Marie Engström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
Marie har varit fantastisk från första telefonsamtal strax innan visning till kontraktskrivning. Hon har ringt & smsat för att hålla oss uppdaterade & svarat på de frågor vi haft. Kollat upp det vi undrat över & återkopplat.
Hon känns genuin & är så proffsig.
/Anna & Tony -
köpte en tomt med hjälp av Marie Engström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
Vi köpte en tomt genom Marie på svensk fastighetsförmedling.
Vi upplevde bemötandet som bra och fann det positivt att man hade sonderat olika frågeställning med kommunen som kan finnas vid dessa affärer. -
Marie kan sin sak. Med lugn och lyhördhet hjälpte hon mig att sälja min lägenhet. Det gick smidigt och snabbt utan att kännas forcerat. Marie tog sig tid, höll mig informerad och hade hela tiden koll på läget.
Jag köpte bostad via Marie. Hon gav ett väldigt förtroendeingivande intryck.
Marie är en mäklare med hög kompetens parat med trevligt bemötande som hanterade vår fastighetaffär på bästa sätt med bra dialog kontinuerligt under processen.
Kan varmt rekommendera Marie.