Jag tycker att hon både var trevlig och kunnig och kom med lösningar vid försäljning av min lägenhet.
Marie Engström
Marie Engström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
.Marie Engström har varit registrerad mäklare sedan 2010-06. Marie Engström har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 170 omdömen med ett betyg på 4.9. Marie Engström har haft 31 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att jobba som mäklare är att man får den stora förmånen att se så många fina hem och att hjälpa dig som kund vid den troligtvis största affären i ditt liv.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är driven, engagerad och lyhörd. Jag uppdaterar kontinuerligt dig som säljare under affärens gång och är väldigt mån om att det ska bli en trygg och smidig affär.
Hur ser din drömbostad ut?
Min drömbostad är ett stort hus vid vattnet. Sjö eller hav spelar ingen roll.
2024-12 - 2025-11
170 omdömen om Marie Engström
Tack Vanja, för att du tog dig tiden att svara och för fina ord. Vi hörs snart igen! Mvh Marie
Lätt att få tag på, trevligt bemötande och väldigt professionell.
Tack snälla för det omdömet, det värmde! Vi hörs snart igen! /Marie
Vår upplevelse av Marie som mäklare har varit mycket positiv från start till mål. Hon har varit tydlig och kommunikativ, och hållit oss välinformerade under hela processen något vi verkligen har uppskattat. Marie har också visat stor lyhördhet för våra idéer och förslag, vilket gjort att vi tillsammans kunnat fatta välgrundade beslut. Utöver att hon skött försäljningen på ett mycket professionellt sätt har vi hela tiden känt oss trygga med hennes kompetens och engagemang. Skulle vi någongång sälja ytterligare en bostad är Marie den första vi kommer att ringa.
Tusen tack för de orden, det värmer att läsa! Tack för förtroendet, vi hörs snart igen! /Marie
En helt underbar människa. Hon gick lungt och metodiskt till väga. Tar sig tid till både säljare och köpare.
Tack för de värmande orden! Vi hörs snart igen! /Marie
Väldigt familjär och varm person som är en väldigt serviceinriktad. Snabb på att svara på frågor. Kan varmt rekommendera henne
Åh tack Maria för fina ord, det värmde verkligen att läsa! Trevlig helg så hörs vi snart igen! /Marie
Första gången vi köpt bostad utanför Göteborg och tycker Marie gav ett väldigt bra intryck, inte för på i vår smak och gav oss svar på de frågor vi hade samt lätt att få tag på.
Tusen tack för de orden Louise! Vi hörs snart igen! /Marie
Engagerad och kunnig mäklare som vi är väldigt nöjda med!
Tack för att du svarade och för att jag fick hjälpa er med försäljningen. Vi hörs snart igen! /Marie
Jag valde att ta kontakt med Marie Engström efter rekommendation från en bekant, och jag blev inte besviken. Marie har varit med outtröttlig start till fösäljning, kan inte annat än att rekommendera henne till andra som ska sälja sin bostad.
Vilka värmande ord Joacim - stort tack! Väldigt glad att jag fick förtroendet att sälja din lägenhet, till slut kom vi i mål! Vi hörs snart igen! /Marie
Marie bemötte mig professionellt och trevligt. Under kontraktsskrivningen var hon väldigt tydlig, metodisk och hjälpsam.
Tack snälla Noah, det värmer att läsa! Hoppas att du ska trivas i lägenheten. Vi hös snart igen! /Marie
Vi fick en smidig försäljning tackvare Maries tillvägagångssätt. Hon var lyhörd, engagerad och kunnig. Vi hade en god dialog under hela processen. Rekommenderar verkligen Marie Engström.
Tack Sara för fina ord, det värmer verkligen att höra! Vi hörs snart igen! /Marie