Marie har varit grym på alla sätt. Hon har fokuserat på mig som kund och gjort det hon skulle. Hon har alltid återkopplat efter varje visning och däremellan och varit noga med att informera mig om hur det går med försäljningen.
Marie Engström
Marie Engström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungälv
.Marie Engström har varit registrerad mäklare sedan 2010-06. Marie Engström har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 102 omdömen med ett betyg på 4.9. Marie Engström har haft 18 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att jobba som mäklare är att man får den stora förmånen att se så många fina hem och att hjälpa dig som kund vid den troligtvis största affären i ditt liv.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är driven, engagerad och lyhörd. Jag uppdaterar kontinuerligt dig som säljare under affärens gång och är väldigt mån om att det ska bli en trygg och smidig affär.
Hur ser din drömbostad ut?
Min drömbostad är ett stort hus vid vattnet. Sjö eller hav spelar ingen roll.
2022-12 - 2023-11
102 omdömen om Marie Engström
Tack Nina, det värmer att läsa! Vi hörs snart igen! /Marie
En härlig och engagerad person som hanterar kunden på ett lysande sätt
Tack för fina ord Thomas! Vi hörs snart igen! /Marie
Marie var det självklara valet när jag skulle sälja hus igen då hon gjorde ett kanonjobb sist! Nu var läget betydligt tuffare för att få till en försäljning och dessutom få önskat pris i en tid där de flesta får sänka sina förhoppningar. Lågkonjunktur och inflation var dock inget som hindrade Marie från att ännu en gång genomföra en superproffsig försäljning! Hennes fina, lugna och vänliga sätt, noggrannhet, ihärdighet, erfarenhet och proffessionalitet anser jag är vad som ger henne så fantastiska resultat!
Åh goa Kristina vilka fina ord, tack! Det värmer att läsa! Jag är glad och tacksam att jag fick hjälpa dig ännu en gång, och önskar dig stort lycka till med nya bostaden. Vi hörs snart igen! /Marie
Marie är mycket engagerad och gör ett fantastiskt bra arbete. Det går att kontakta henne när som helst och hon är alltid vänlig. Jag kan verkligen rekommendera Marie om man ska sälja en fastighet.
Tack snälla Roger för fina ord, det värmer att höra! Vi hörs snart igen! /Marie
Marie har under mitt köp av lägenhet varit mycket kunnig, tillgänglig och gjort mig trygg i mitt köp av lägenhet. Fantastiskt nöjd med Marie och hennes kompetens.
Tack för fina ord Anna, det värmer att höra! Jag hoppas att du ska trivas gott i lägenheten! Vi hörs snart igen! /Marie
Väldigt aktiv och hjälpsam. Rekommenderas starkt!
Tack så jättemycket för de orden Stanko! Vi hörs snart igen! /Marie
Underbart proffsigt bemötande finns inget att klaga på Alla mäklare skulle vara så.
Hej Jan-Åke! Åh vilka fina ord, tack snälla, det värmer att läsa. Vi hörs snart igen, ta hand om dig och trevlig helg! /Marie
Hjälpsam och engagerad. Vi tyckte att det kändes bra att ha Marie som mäklare
Tack Karl, det värmer att höra! Vi hörs snart igen kring huset. Allt gott! Mvh Marie
Marie är en pålitlig och proffsig mäklare. Kan sin sak och gör det bästa för både säljare och köpare.
Tack för de orden Emma, det värmer att höra! Vi hörs i veckan igen. Allt gott! /Marie
Bra o trevligt bemötande. Ja vi fick vad vi förväntade. Mäklarna är alltid på säljarna sida så lite överpris fick vi ta det med Ordning o reda var det vid genomgången av köpet..
Hej Frans! Tack för ditt omdöme, jag hoppas att ni ska trivas lika många år i denna lägenhet som i er förra! Jag tror och hoppas att det blir toppenbra här. Allt gott så hörs vi! /Marie