Vi blev bemötta av David på ett mycket trevligt och proffsigt sätt från början. Dom förväntningar vi hade på mäklaren levde han upptill med råge. Av David fick vi från början ett stort förtroende för då vi fick löpande info hur det gick framåt med att Säljaren till slut bestämde sig att sälja då detta hus hade gått i flera generationer. MVH Göran .
David Strandell
David Strandell är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
.David Strandell har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. David Strandell har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 41 omdömen med ett betyg på 4.8. David Strandell har haft 16 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
41 omdömen om David Strandell
Grattis till köpet av er nya pärla i Hunnebostrand. Nöjda köpare & säljare = nöjd mäklare. Nu närmar det sig tillträde med stormsteg. Vi ses! /David
David var lyhörd på våra önskemål och väldigt professionell i relationer med både köpare och säljare
Stort tack för en fin recension, Mats. Det har varit trevligt att jobba med er. Tack för förtroendet! /David
Proffesionell och tydlig med en hjärtlig ton.
Stort grattis till köpet av ert fina hus i Hunnebostrand. Tack för fina ord, Mikael. Vi ses snart igen! /David
Trevlig och bra bemötande under hela processen! Rekommenderas!
Tack för fina ord Tina och välkomna till Smögen "på riktigt". Vi ses! /David
Fick ett bra bemötande vid första kontakten. Bra tillgänglighet och snabba uppdateringar. David inger förtroende och har skött uppdraget på ett professionellt och smidigt sätt, kunnig, engagerad och hittade lösningar på allt.
Stort tack för fina ord, Birgitta. Det har varit trevligt att jobba tillsammans och resultatet blev ju fantastiskt. Tack för förtroendet! /David
Vi uppfattade David som tillmötesgående, kunnig och tålmodig. Vi sålde vårt sommarhus och David har hanterat försäljningsproceduren mycket smidigt så här långt, allt har fungerat bra även om vi inte har befunnit oss på plats särskilt ofta under processen. Vi är jättenöjda!
Stort tack för en fin recension, Olivia. Det har varit mitt nöje att få hjälpa er med försäljningen av ert fina fritidshus. Att ni uppfattar mig som tillmötesgående, kunnig och tålmodig känns såklart extra roligt. Jättenöjda säljare = jättenöjd mäklare. Tack för förtroendet! /David
Imøtekommende. Gode kommunikasjonsevner og tilgjengelig.
Tack för recensionen Christoffer och grattis till er nya sommarpärla! /David
Seriøs og hyggelig megler. +++++
Tack för en fin recension och grattis till din nya pärla i Hunnebostrand. Vi ses på tillträdet! /David
Väldigt trevlig, avslappnad men korrekt med glimten i ögat. 👌👌
Stort tack för fina ord och åter grattis till en lyckad försäljning. Vi ses snart igen! /David
proffsigt och bra jobbat............................
Tack Daniel, detta blev ju kanon. Vi ses i krokarna! /David