Johan Hofny

Johan Hofny

Johan Hofny är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn

Johan Hofny har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Johan Hofny har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-03 och har fått 88 omdömen med ett betyg på 4.9. Johan Hofny har haft 25 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-06 - 2025-05

88 omdömen om Johan Hofny

Sedan starten hos Reco 2020
Monica H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Hofny en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Hunnebostrand

Engagerad och proffsig hela vägen! Kan varmt rekommenderas.

Svar från Johan Hofny

Tack Monica för ditt fina omdöme. Det blev en liten resa men skönt att vi landade. Roligt att du är nöjd så ses vi senare i sommar. /JH

Gunilla E
Hunnebostrand

Bra bemötande lyhörd bra på att ge feedback

Tack Gunilla för de fina orden. Hälsa Christer. Vi ses på tillträdet! /JH

Johan Magnus E
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Hofny en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Väjern

Mycket bra mot oss som köpare, lösningsorienterad och flexibel. Täta uppdateringar under processen. Bra personlighet som vi gillar.

Svar från Johan Hofny

Tack för de fina omdömet Johan. När man står i begrepp att flytta tycker vi det är viktigt att man hålls uppdaterad och vet vad som händer. Vi håller ju kontakten. /JH

Anna H
Köpte sin stuga med hjälp av Johan Hofny en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Malmön

Mycket trevlig. Enkel & smidig.

Svar från Johan Hofny

Tack för de fina orden Anna och hälsa Leif. Mycket nöje i Bué nu. Vi ses på ön! /JH

Emma J
Väjern

Bra och professionellt bemötande. Tydlig kommunikation. Vi är nöjda!

Svar från Johan Hofny

Tack Emma för de fina orden. Skönt att allting nu landat på plats med både köp och försäljning. Dags att blicka framåt mot ert nya hem. Vi ses och hörs /JH

Lisa K
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Hofny en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Väjern

Johan är en professionell , glad, positiv och förtroendeingivande mäklare! Han tar sig tid , lyssnar och förmedlar sina tankar och idéer på ett kunnigt sätt. Våra förväntningar och Johans sätt att arbeta möttes på ett bra sätt och resulterade i ett beslut som vi är nöjda med.

Svar från Johan Hofny

Tack Lisa. Vad roligt att ni känner er nöjda med mitt arbete. Jag tycker det känns fantastiskt att ha hjälpt er till det beslut som kändes rätt. Ha en fin sommar /JH

Bengt-Olof K
Väjern

Kan bra kille! ! Lyssnar och är mycket hjälpsam! Återkopplar alltid direkt!

Tack Bengan för de fina orden. Nu blir det nya äventyr för er. /JH

Bo L
Bohus-Malmön

Trevlig, kunnig, lättkontsktad

Tack Bo. Skönt att allting har känts bra. Vi ses på Ön. /JH

Pernilla Y
Hunnebostrand

Vi har haft en jättebra upplevelse av Johan. Han är kunnig och det har känns tryggt att ha Johan som mäklare.

Svar från Johan Hofny

Jätteroligt att ni tycker att det känts bra Pernilla. Lycka till med nya äventyr. Hälsa Linus /JH

Camilla J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Hofny en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Hunnebostrand

Lätt att få tag på och han försökte få svar på alla våra frågor som vi hade inför köpet av bostad. Trevlig, positiv och tillmötesgående.

Svar från Johan Hofny

Tack Camilla och roligt att jag upplevdes som jag vill bli beskriven. Lycka till med lägenheten. Snart kommer solen!!! ;) /JH