Inkännande, positiv, kunnig, förtroendeingivande, ambitiös, seriös, trevlig och informativ. Tom & Eva
Johan Hofny
Johan Hofny är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
.Johan Hofny har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Johan Hofny har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-03 och har fått 56 omdömen med ett betyg på 4.9. Johan Hofny har haft 20 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.
2022-12 - 2023-09
56 omdömen om Johan Hofny
Johan var trevlig & kunnig. Vi kände ett förtroende för honom.
Tack så mycket för de fina orden Patrik. Det ska vara trevligt att köpa hus och det känns riktigt bra att ni kände ett förtroende för mig och mitt arbete. Vi ses på tillträdet i oktober! //Johan
Inkännande, positiv, kunnig,, förtroendegivande, ambitiös, seriös samt trevlig och informativ!👍👍👍 Mycket nöjda säljare/ Tom & Eva
Tack så jättemycket för era fina ord. Det är roligt att flitigt arbete lönar sig! Tackar för den här tiden och så ses vi på tillträdet //Johan
Lugn, saklig, proffsigt och bra kundvård!
Tack Ola. Roligt att det blev riktigt bra tillslut och att vår planering och våra strategier lönade sig. Vi ses på middagen... //Johan
Vi är mycket nöjd med Johan Hofn som mäklare. Han har varit proffisoniell, hjälpsam, glad och positiv under hela processen. Han har lyssnat på önskemål och gett oss bra råd. Han har också varit snabb och effektiv i sitt arbete. Vi kan rekommendera honom varmt till alla som söker en pålitlig och engagerad mäklare.
Det var mitt stora nöje o hjälpa dig och Kajsa. Roligt att det blev så bra. Vi hörs och syns framöver Jonas //Johan
Snabb och Proffsig Service, Vill både kundens och Köparens bästa, Har flytit på väldigt bra enligt överenskommelse, rekommenderar Johan. //
Tack Kevin! Det ska bli bra och kan det gå smidigt samt fort är det ännu bättre. Det gläder mig att du är nöjd. //Johan
Johan är personlig, proffsig, påläst. Uppfyller förväntningar med råge. Vi är helnöjda
Varma tack för omdömet. Det är roligt att ni hittade rätt tillslut :) Ni kommer trivas som fisken i vattnet i lägenheten. //Johan
Mycket serviceminded och lätt att ha kontakt med.
Tack så mycket för de fina orden Anna. Vi ses på tillträdet /JH
Johan har været en meget stor hjælp i hele processen. Fantastisk venlig og imødekommende. De bedste anbefalinger!!!
Johan har på ett utmärkt sätt ordnat med visning och kontakt med byggentreprenör. Han har varit lätt att få kontakt med och förklarat processen för mig som inte har någon tidigare erfarenhet av husköp. Det har gjort mig trygg som kund.