Steinar Lund

Steinar Lund

Steinar Lund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn

Steinar Lund har varit registrerad mäklare sedan 2015-02. Steinar Lund har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 68 omdömen med ett betyg på 4.8. Steinar Lund har haft 11 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 86% av sina kunder efter omdömen.

2022-12 - 2023-09

68 omdömen om Steinar Lund

Sedan starten hos Reco 2022
Jessica B
Köpte sitt hus med hjälp av Steinar Lund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Branäs

Otroligt härlig människa.. alltid tillmötesgående. Alltid glad. Lugn och lagom. Kändes väldigt tryggt med honom . Rätt man på rätt plats 🤩 Jessica Björn

Svar från Steinar Lund

Hej Jesscica. Jag rodnar nästan av ditt trevliga omdöme. Hoppas ni kommer att trivas när ni har installerat er. Vi ses. /Steinar

Tony W
Sålde sitt hus med hjälp av Steinar Lund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Branäs

Bra Mäklare som gör ett bra jobb !

Magnus S
Sålde sin stuga med hjälp av Steinar Lund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Hunnebostrand

Kundorienterad och får kunden att känna sig trygg samt lyssnad på. Mycket professionell

Svar från Steinar Lund

Tack Magnus för det fina omdömet. Kul att få hjälpa er med försäljningen av er fastighet.

Björn E
Branäs

Min erfarenhet av Steinar är på topp! Mycket erfaren och med bra kommunikation under processen, gick i mål på bästa sätt och en smidig hantering gjorde oss mycket nöjda.

Sten-Åke F
Bohus-Malmön

Kunnig, klart förklarande, snabba klara besked. Jag har tidigare jobbat mycket med Svensk Fast. och har höga förväntningar som han verkligen levde upp till. Det var alltid lätt att nå honom. om han inte kunde svara vid ngt. tillfälle så ringde han snart upp Man har liksom fått en relation

Kristina L
Fisketången

Jag har bara gott att säga om Svensk Fastighetsförmedling i Kungshamn och dess mäklare Steinar. Steinar är en trygg ledsagare att ha vid sin sida som säljare av fastighet. Han är proffsig och serviceinriktad. Med andra ord, toppen eller med andra ord fantastisk. Vi kunde inte vara nöjdare.

Svar från Steinar Lund

Hej Kristina. Tack för fina ord och trevlig recension. Önskar dig och din familj en trevlig sommar

Kennet L
Fisketången

Allt gick som ja hade tänkt, det väldigt bra!

Svar från Steinar Lund

Hej Kennet. Kul att vi kunde bidra med vår kunnskap så att allt gick som du hade tänkt och att resultatet blev väldigt bra.

Tomas S
Smögen

1.Trevligt och proffsigt bemötande 2.Få ut så mycket pengar som möjligt av huset, mäklaren lyckades mycket med tanke på det oroliga läget. 3.Mycket bra😊

Svar från Steinar Lund

Hej Tomas, tack för rekommendationen. Det du nämner är just det vi strävar efter i varje uppdrag vi tar oss an. 1. Vi skall vara proffsiga, det ingår i vår yrkesroll, att vi skall vara trevliga är en självklarhet 2. Vi jobbar stenhårt med att uppfylla vårt löfte till alla våra kunder, BÄST BETALT 3. Det glädjer oss verkligen att du tycker vi är mycket bra på vårt jobb 👌👌 Tack igen för uppdraget

Mariette B
Smögen

Jag vill varmt rekommendera Steinar Lund på sv.fastighetsförm.i Kungshamn.Steinar har på ett mkt.professionellt o kunnigt sätt hjälpt oss att sälja våran fars hus på Smögen.Med ett mkt.vänligt,trevligt o positivt bemötande.Du har visat oss stort engagemang varit tillgänglig,snabb på att återkoppla samt rak och tydlig i ditt sätt att vara.Otroligt bra service!Supernöjd säljare!!!

Svar från Steinar Lund

Tack så hemskt mycket för en fantastisk recenssion. Alltid kul med supernöjda säjare och fantastisk trevligt att få lov att jobba med er fars hus. Tack för förtroendet igen

Maria Caroline A
Kungshamn