Steinar Lund

Steinar Lund

Steinar Lund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn

Steinar Lund har varit registrerad mäklare sedan 2015-02. Steinar Lund har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 113 omdömen med ett betyg på 4.8. Steinar Lund har haft 31 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

113 omdömen om Steinar Lund

Sedan starten hos Reco 2016
Håkan C
Köpte sin stuga med hjälp av Steinar Lund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Väjern

Väldigt bra bemötande och tillmötesgående. Förväntningarna på en mäklare ska vara höga och han gjorde inte mig besviken. Sammanfattningsvis var han toppen på alla sätt och vis!

Ewa R
Sålde sitt hus med hjälp av Steinar Lund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Kungshamn

Jag har fått ett bra bemötande och Steinar har gjort så gott han kunnat utifrån att huset var till försäljning under den tid när husförsäljningar i princip var obefintliga. När det gäller försäljning har han skött allt på bästa sätt.

Jenny E
Sålde sin stuga med hjälp av Steinar Lund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Stensjö

Lyhörd, seriös och kompetent.

John Georg K
Stensjö

Proffsigt - från start till mål!

Melisa M
Köpte sitt hus med hjälp av Steinar Lund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Kungshamn

Steinar är en mycket bra fastighetsmäklare. Han gav mycket enkla och ärliga svar på alla frågor. Inom 24 timmar lyckades vi komma överens om allt och slutligen slutföra köpet av ett hus som vi är mycket nöjda med.

Svar från Steinar Lund

Tack Melisa. Fantastiskt roligt att ni fick köpt ett hus där barnen kan växa upp. Vi höres inför tillträdet.

Per S
Kungshamn

Han är kunnig,lugn och saklig. Bra påläst och tar kunder på ett bra sätt. Vi är nöjda och kan verkligen rekommendera honom.

Malin B
Kungshamn

Haft en bra upplevelse av vår affär där Steinar varit mäklare. Han har under hela processen varit väldigt tillmötesgående, vänlig och kunnig. Vi är väldigt nöjda!

Sean Pier Eren S
Åbyfjorden

Detta är den bästa mäklaren någonsin. Jordnära, lätt att prata med och lyssnar på dina önskemål. Hoppas vi får möjlighet att göra fler affärer.

Kjell J
Köpte sin bostad med hjälp av Steinar Lund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Hunnebostrand

Med kort varsel ställde han upp för att visa lokalen och överlämnade handlingar som är nödvändiga fö köpet. Vi kom snabbt överens om ett pris som säljaren accepterade. Köpehandlingar skrevs snabbt ut för handläggning. Inga problem att komma överens om övertagande av fastigheten. Omdömet om Steinar är mycket positivt.

Joakim N
Sålde sin bostad med hjälp av Steinar Lund en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
Kungshamn

Duktig och proffsigt arbete med gott förtroende.