Tryggt och tydligt hela vägen från första kontakt till skrivet kontrakt!
Steinar Lund
Steinar Lund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungshamn
.Steinar Lund har varit registrerad mäklare sedan 2015-02. Steinar Lund har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 94 omdömen med ett betyg på 4.8. Steinar Lund har haft 21 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2024-07 - 2025-06
94 omdömen om Steinar Lund
Snabb och bra hantering när vi sålde.
Tillmötesgående, proffsig och hjälpsam. Allt vi önskade oss som förstagångsköpare.
Han har varit toppen och superhjälpsam för oss som är förstagångsköpare.
Bra bemötande, kunnig i branschen
Väldigt kunnig i sin sak och alltid trevligt bemötande och han ser inga problem utan hjälper gärna till och bjuder på sig själv . Jag kommer att rekommendera honom stark
Snabb bra och pålitlig. Svensk Fastighetsförmedling bästa mäklaren på orten.
Hej Thomas. Tack för det fina omdömet. Vi strävar ständigt efter att hålla en hög standard och servicegrad. Kul att du är nöjd.
Steiner är mycket trevlig, påläst och pålitlig mäklare. Har bara positivt att säga och kan varmt rekommendera honom!
Kompetent. Saklig/korrekt. Kunnig. Skapade trygghet i affären,där inte enbart avs.priset för husetutan även psykologiska faktorer kunde diskuteras och beaktas.För oss som säljare var det viktigt med en ”bra” kund.Försäljningen upplevs av oss som pos.där vi tror att överlämnandet till dom nya ägarna kommer att ske utan problem. Vi sålde lite ”billigare” än vi hoppades,men andra faktorer som tidsaspekt m.m kompenserade.
Duktig och trevlig,kunnig fick fin kontakt med honom