Elise Pettersson

Elise Pettersson

Elise Pettersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Lerum

Elise Pettersson har varit registrerad mäklare sedan 2001-06. Elise Pettersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 249 omdömen med ett betyg på 4.9. Elise Pettersson har haft 26 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

249 omdömen om Elise Pettersson

Sedan starten hos Reco 2016
Kenneth Karl-Johan J
Sålde sitt hus med hjälp av Elise Pettersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lerum
Hyltorna

Elise har varit stabil trygg och vänlig rakt igenom och det var det vi såg tillsammans med hennes ärlighet när vi gjorde vårt val av vem som ska sälja vårt hus. Hon agerar som hon pratar och det väger tungt. Har också hjälpt oss med smarta val genom processen. Vi har varit två barn och en äldre pappa igenom försäljningen, olika förmågor och behov vilket hon varit så inlyssnande till. Fick veta om Elise på rekommendation och vill varmt rekommendera henne vidare. Trovärdig, snäll och väldigt kunnig. 10/10

Ingela Britt-marie H
Gråbo

Elise är en engagerad och kunnig mäklare som jag med varm hand kan rekommendera. Hon har alltid varit kontaktbar och inte ledsnat på mina ibland dumma frågor. Stort tack.

Therese J
Almekärr

Professionell och kunnig. Lätt att få tag i för att stämma av. Väl förberedd och alltid trevlig!

Anette S
Lensjön

Jag upplever Elise som mycket professionell och med ett fint personligt bemötande. Uppskattar engagemanget i varje steg. Framförallt känner jag mig trygg i hela processen då Elise är rak och tydlig och samtidigt väldigt avslappnad.

Agneta S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elise Pettersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lerum
Centralt

Elise är PPP; personlig,proffsig,petnoga. Man känner sig trygg och omhändertagen i hennes händer. Hon är mycket kunnig (det hon inte kan tar hon reda på) Hon är guld värd fr.a för oss lite äldre som har tusen virriga frågor.

Lena K
Nordåsen

Erfaren och kunnig. Lätt att få tag på och man kan lita på henne.

Melika K
Köpte sitt hus med hjälp av Elise Pettersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lerum
Nordåsen

Jag tror att hon görde allt jättebra och fantastiskt. Jag är nöjd.

Johan B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elise Pettersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lerum
Rydsberg

Hon är oerhört kunnig, hjälpsam och tillmötesgående. Bra på att lyssna på vad man vill och tänker. Ger bra råd.

Johan L
Nordåsen

Mycket kompetent och duktig mäklare. Skötte försäljningen av vårt hus på allra bästa sätt. Kan varmt rekommendera Elise och vi är mycket nöjda.

Martin D
Stenkullen

Inlyssnande, tydlig och proffesionell.