Elias Hansson

Elias Hansson

Elias Hansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Lund

Elias Hansson har varit registrerad mäklare sedan 2025-05. Elias Hansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-07 och har fått 23 omdömen med ett betyg på 4.9. Elias Hansson har haft 16 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-02

23 omdömen om Elias Hansson

Åsa Katarina C
Sålde sitt hus med hjälp av Elias Hansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Löddeköpinge

Driven, lyhörd, trevligt bemötande o engagerad!

Hesameddin H
Köpte sitt hus med hjälp av Elias Hansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Lund

Vi är mycket nöjda med Elias som hjälpte oss genom hela processen och såg till att affären kändes trygg från början till slut. Han var professionell, tydlig i sin kommunikation och alltid tillgänglig för att svara på våra frågor. Vi kände oss väl informerade i varje steg och fick ett stort förtroende för hur affären hanterades. Tack vare honom upplevde vi köpet som smidigt och säkert. Vi kan varmt rekommendera honom.

Svar från Elias Hansson

Tusen tack! Vad kul att ni kände er omhändertagna hela vägen. Det har varit ett nöje att hjälpa er och jag önskar er all lycka till i framtiden!

Reyhaneh K
Lund

Engagerad i sitt arbete. Vi hade en fantastisk upplevelse att köpa vår första bostad med hjälp och guide av Elias!

Svar från Elias Hansson

Stort tack för de fina orden! Det är alltid en speciell känsla att få vara med och hjälpa till vid det allra första bostadsköpet. Jag är glad att ni kände er trygga genom hela processen. Stort lycka till i nya hemmet!

Ursula S
Dalby

Elias var kunnig, noggrann och trevlig och lotsade oss på ett tryggt sätt igenom vår livs största affär. Kan varmt rekommendera honom!

Svar från Elias Hansson

Tack för de fina orden! Det värmer verkligen att höra. Att få vara med och guida er genom er livs största affär är ett förtroende jag värderar högt. Jag är så glad att ni kände er trygga genom hela processen. Varmt lycka till framöver!

Johan N
Dalby

Elias var kunnig om både bostad och närområde vilket gav ett bra intryck för oss som köpare.

Svar från Elias Hansson

Tack Johan! Hoppas du och familjen kommer att trivas i fina Dalby!

Claes W
Dalby

Elias är en duktig trevlig mäklare är fullt nöjd med hans insats önskar honom lycka till Mvh Claes Wahldin

Svar från Elias Hansson

Tusen tack för de fina orden Claes!

Monica W
Dalby

Elias är mycket trevlig och kunnig och har bemött oss på ett behagligt sätt hela vägen. Han är inkännande och har till fullo lyssnat på våra önskemål och haft förmåga att omsätta dessa till vår fulla belåtenhet. Det har alltid varit lätt att kontakta honom och han har alltid svarat på våra frågor så snabbt det har varit möjligt, beroende på frågeställning, men oftast direkt. Han är guld värd både för era kunder och för ert företag så ta väl hand om honom.

Svar från Elias Hansson

Det värmer! Tack för förtroendet och att jag fått vara en del av både köpet av er nya bostad och försäljningen av er gamla, önskar er all lycka till framöver!

Eric L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elias Hansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Kävlinge

Duktig på att hjälpa både säljaren och köparen så att båda parterna blir nöjda.

Svar från Elias Hansson

Tusen tack, jättekul att höra att du är nöjd!

Patric B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elias Hansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Lund
Kävlinge

Mycket bra! Väldigt trevlig & duktig! Han fick saker gjorda & inga konstigheter, super nöjd!

Svar från Elias Hansson

Tack snälla! Det var ett nöje att hjälpa till. Jag är väldigt glad att du är nöjd med affären. Allt gott!

Sofie W
Mårtens Fälad

Vi fick omedelbart ett stort förtroende för Elias. Han var mycket engagerad, hjälpte oss långt utöver vad man kan förvänta sig och var alltid lyhörd för våra önskemål kring försäljningen.

Svar från Elias Hansson

Tack för de fina orden Sofie! Hoppas du och Robin trivs i ert nya hus, det kommer att bli superbra!