Fredrik Wenner

Fredrik Wenner

Fredrik Wenner är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Fredrik Wenner har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Fredrik Wenner har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-10 och har fått 14 omdömen med ett betyg på 4.9. Fredrik Wenner har haft 9 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2022-12 - 2023-11

14 omdömen om Fredrik Wenner

Sedan starten hos Reco 2022
Beatrice L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Wenner en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Vilbergen

Otroligt nöjd med försäljningen! Mäklaren visade gott bemötande från första stund och såg alltid i bästa möjliga mån till våra önskemål. Under hela processen visade mäklaren proffessionalitet genom att vara tillgänglig och svara på frågor, samt var lyhörd och vaksam för att hitta potentiella köpare. Tacksam över en relativt snabb och väldigt smidig försäljning där köparen också kändes som en perfekt match för objektet.

Svar från Fredrik Wenner

Tackar för det fina omdömet! Det var roligt att få hjälpa er med försäljningen. Fredrik Wenner Svensk Fastighetsförmedling

Aimo L
Vilbergen

Han verkar kunna sitt jobb kan rekommendera till andra

Svar från Fredrik Wenner

Tackar Aimo för de vänliga orden!

Niklas L
Finspång

Väldigt bra bemötande. Snabb på svar ang de diverse frågor man kan ha när man ska sälja sin bostad. Noggrann med att lägga upp en bra plan för att gynna säljaren så bra som möjligt .Väldigt trevlig, professionell och bra mäklare helt enkelt.

Svar från Fredrik Wenner

Tack Niklas för de vänliga orden!

Sharbel H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrik Wenner en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Vilbergen

Jag är ytterst nöjd med den service och professionalism som mäklaren Fredrik visade under hela köpprocessen av min lägenhet. Hans hjälpsamma natur, konstanta kommunikation och engagemang gjorde hela upplevelsen smidig och positiv. Han visade inte bara expertis inom sitt område, utan även en välkomnande och vänlig personlighet som gjorde att jag kände mig bekväm genom hela processen. Jag uppskattade särskilt hans förmåga att lägga till en dos humor i sammanhanget. Jag rekommenderar varmt Fredrik till alla som söker en pålitlig och kunnig mäklare. Stort tack för en fantastisk upplevelse!

Svar från Fredrik Wenner

Tack Sharbel! Och tack för dom fina blommorna samt brevet, det var värmande att läsa.

Mikaela C
Oxelbergen

Vi är väldigt nöjda över att ha valt Fredrik som våran mäklare. Han har nu varit med både när vi varit köparna och när vi varit säljarna, han är lika bra från båda hållen. Våra förväntningar av Fredrik överträffades. Super bra!

Svar från Fredrik Wenner

Tackar för de vänliga orden! Kul att få hjälpa er som både köpare och säljare

Inger Margareta Ö
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Wenner en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Åby

Fredrik har varit trevlig och mycket fokuserad på sitt uppdrag. Inget krångel! Jag är mycket nöjd med hur hela fastighetsaffären skötts. Hälsningar Inger Öresjö

Svar från Fredrik Wenner

Tackar Inger för de vänliga orden.

Rolf Edvin B
Norrköping

Bra bemötande allt toppen . Trevlig i största allmänhet

Svar från Fredrik Wenner

Tackar för de vänliga orden!

Nour Wael Y
Oxelbergen

Han är en tydlig mäklare som har hjälp oss med vårat bostadsköp och han finns alltid tillgänglig när man har något att fråga om. Trevlig och omtänksam är han också!

Svar från Fredrik Wenner

Tack så mycket för de fina orden!

Daniel O
Norrköping

Fredrik var världigt trevlig och tålmådig med mig. Rekomemderar han varmt. Han var professionell och servis intrriktad. Mvh D

Tackar för de vänliga orden Daniel ❤️

Mikaela C
Oxelbergen

Fredrik är trevlig och en bra mäklare. Han ordnade en snabb och smidig affär. Han förklarade allt om bostadsrätten vi köpte och gick igenom allt ordentligt. Noggrann och rolig. 👍👍

Svar från Fredrik Wenner

Tack Mikaela ! Vilka fina ord nu blev jag lite rörd här=)