Vi är otroligt nöjda med Jessica som mäklare vid köpet av vårt hus. Hon var alltid lätt tillgänglig, väldigt kunnig och tog sig tid att svara på alla våra frågor genom hela processen, vilket gjorde att vi kände oss trygga från start till mål. Vi kan varmt rekommendera Jessica till alla som ska köpa eller sälja bostad.
Jessica Sandberg
Jessica Sandberg är mäklare på Fastighetsbyrån Nyköping
.Jessica Sandberg har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Jessica Sandberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-01 och har fått 65 omdömen med ett betyg på 4.7. Jessica Sandberg har haft 34 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-01 - 2025-12
65 omdömen om Jessica Sandberg
Engagerad mäklare som brydde sig från början till slut. Bra kommunikation, lätt att få tag på och så professionell! Supernöjd!
Jessica gav ett professionellt och kunnigt intryck från första mötet. Hon har guidat mig genom hela processen och allt har gått lätt och smidigt. Jag kan varmt rekommendera henne.
Professionell, trevlig, effektiv på att ge svar på sina funderingar.
Så himla trevlig, personlig och professionell!
Jag tycker att hon är bra och tydlig. Hon skickade viktiga informationen om kontraktet innan vårat möte med säljaren så att vi kunde läsa och förbereda oss inför mötet.
Jag tycker att Jessica är trevlig och lugn Vi hade ett gott samarbete med henne. Hon är duktig på sitt arbete.
Förklarade processen enkelt och tydligt. Lätt att få kontakt med under processen. Korta väntetider. Tog stort egenansvar.
Jessica Sandberg gav från början ett seriöst intryck. Alltid positiv och tillmötesgående vid frågor. Kommer att rekommendera henne till andra som ska sälj hus eller lägenhet. Försäljningen gick fortare än förväntat och allt var väldigt smidigt.
Det var hjälpsam och professionell under processen. Jag fick information som jag behövde