Jessica Sandberg

Jessica Sandberg

Jessica Sandberg är mäklare på Fastighetsbyrån Nyköping

Jessica Sandberg har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Jessica Sandberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-01 och har fått 13 omdömen med ett betyg på 4.8. Jessica Sandberg har haft 7 försäljningar sen 2024-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-11 - 2025-04

13 omdömen om Jessica Sandberg

Nellie K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jessica Sandberg en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Högbrunn

Redan från första samtalet med Jessica kände jag mig trygg, och det har jag gjort under hela våran process tillsammans. Hon finns tillgänglig när man har frågor och har verkligen hjälpt till när vi har behövt hjälp. Hon har alltid ett glädjefullt bemötande och har levt upp till våra förväntningar, till och med över våra förväntningar. Jag kommer absolut rekommendera Jessica till andra, och hoppas även kunna ha henne som mäklare när vi väl ska sälja.

Mats D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jessica Sandberg en del av Fastighetsbyrån Nyköping

Bemötandet har varit bra! Det jag känner mig lite missnöjd över var att försäljningspriset blev så mycket lägre än vad vi begärt och därmed blev vår ekonomiska situation ganska annorlunda. Det skulle varit bra om vi redan från början insett att utgångspriset var så pass mycket högre än förväntat (vi fick infon att priset kunde vara lite högt, men det är skillnad på lite och närmare 15%...).

Håkan L

Hon var under hela affärens olika steg mycket trevlig och gjorde att allt kändes rätt och tryggt. Mötte våra förväntningar mer en väl.

Susanne J

Jessica var från visning till tecknande av avtal mycket trevlig, informativ och såg överlag till att affären kändes trygg och rätt för oss. Mötte upp till de förväntningar man kan önska som köpare mer än väl. Kan utan tvekan framgent föreslå henne som mäklare till andra.

Kristina D

Vi blev mycket bra bemötta av Jessica. Vi har haft bra och tydliga samtal med henne och samarbetet runt visningar mm har gått jättebra. Jessica har svarat snabbt och proffsigt på våra frågor och när vi har mailat och ringt. Jessica är verkligen engagerad i sina försäljningar och jag kan verkligen varmt rekommendera henne om ni går i säljtankar!

Josefina T
Oxelösund

Hjälpsam och snabb att svara på frågor och funderingar som dykt upp längs vägen. Flexibel och snabb.

Tomays A
Köpte sitt hus med hjälp av Jessica Sandberg en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Arnö

Rekommenderar verkligen Fastighetsbyrån utan förbehåll,Jessica var intresserad,kunnig och mycket serviceinriktad. Tomays

Rut B
Oppeby

Jessica hade ett professionellt sätt att genomföra stegen som krävs för en lyckad bostadsförsäljning. Hon var alltid tillgänglig, gav goda råd och kände verkligen till området. Lägenheten såldes på mycket kort tid, till ett pris jag är väldigt nöjd med. Jag kan verkligen rekommendera Jessica för kommande försäljningsuppdrag.

Monica E
Oppeby

Trevligt bemötande vid visning . Jessica lät mig titta i lugn o ro utan stress. Gav klara besked på mina frågor. Bra dialog inför kontraktsskrivning, Duktig mäklare som jag varmt rekommenderar

Kjell G

Jag tycker väldigt bra bemötande av Jessica hon är också väldigt kunnig och hjälpsam rekommenderar henne tack mvh kjell