Positiv,tillgänglig,strukturerad,kunnig snabb på att återkoppla.Mkt nöjda.
Fastighetsbyrån Nyköping
Nyköping är med sin närhet till havet och hela världen en attraktiv småstad i Sörmland. Det byggs mycket och många flyttar hit för att njuta ett lugnare stadsliv med utmärkta kommunikationer: Skavsta flygplats gör det enkelt att snabbt ta sig runt i Sverige och världen och Stockholm ligger bara en dryg timme bort med tåg. ...
1096 omdömen om Fastighetsbyrån Nyköping
Sedan starten hos Reco 2013
Jag är otroligt nöjd med den service och professionalism som hon har visat under hela försäljningsprocessen. Tack vare hennes hennes expertis och engagemang lyckades hon med vår försäljning på ett mycket bra sätt. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som söker en pålitlig och kompetent partner vid en bostadsaffär.
Bra kontakt, hårt arbete, god kännedom.
Tack Kristoffer för ditt tydliga och fina omdöme om mig. Det betyder mycket för mig. Hoppas nu att ni kan andas ut och planera för allt det nya i ert hus i Stigtomta. Hälsningar Christine
Glad , trevlig & rak . Tydlig , uppskattas mycket .
Trevlig, kunnig och hjälpsam. Bra kommunikation och allt gick smärtfritt.
Lena var väldigt lätt att ha en dialog med och var hjälpsam och flexibel vid försäljningen av min lägenhet. Allt gick snabbt och smidigt från fotografering till kontraktsskrivningen och Lena sålde lägenheten efter knappt två dagar på hemnet genom en snabb förhandsvisning som Lena var väldigt anpassningsbar till.
Rebecka erbjöd en tillitsfull och lättsam trygghet genom hela processen. Vi är extra tacksamma för den guidning vi fick med allt praktiskt i samband med vårt första husköp. Vi ger våra starkaste rekommendationer!
Hon gjorde ett bra arbete helt enligt förväntningarna.
Blev bemöt på ett mycket trevligt sätt. Hon gjorde allt lätt så man förstod hur allt gick till. Hade alltid tid för oss. Var väldigt omtänksam både mot oss som säljare och mot köparen. Kan varmt rekommendera henne som en toppen mäklare.
Tusen tack för dom fina rekommendationerna :) njut av sista hösten i huset och lycka till med det sista i garagebygget :)
Så glad att jag hittade Josefine för redan vid första mötet så blev hon det självklara valet att bli min mäklare. För det första är Josefine en underbar person, enkel och naturlig att ha göra med, alltid positiv, raka besked och ger ett professionellt intryck. Hon levde verkligen upp över mina förväntningar i att sälja min lägenhet. Jag kan varmt rekommendera Josefine!!
Glad, enkel att få kontakt med och flexibel
Saklig och lättsam. Uppträder på ett sätt så man får förtroende för henne.
Mäklaren gav oss i alla steg svar på våra frågor precis då vi behövde det, dessutom på ett utomordentligt trevligt och smidigt sätt! Mycket väl genomförd affär, av en skicklig yrkesperson!
Mycket trevligt bemötande och snabb i handling, uppskattades mycket.
She is awesome. Not much more to say
My answer comes a littel late but a big thank you for your fine opinion of me as a realestatebroker. Have a fine autumn! Christine
Christine var under vårt köp av fritidshus väldigt proffsig, enkel att få tag i - men samtidigt inte det minsta påstridig. Ibland kan mäklare upplevas väldigt på, men Christine kändes bara som en trygg mellanhand i köpet.
Hej Cristoffer! Lite sent svar, men stort tack för ditt fina omdöme. Det värmer att jag inte uppfattas som påstridig. Hoppas nu att ni får njuta av en vacker höst i ert nya hus! Hälsningar Christine
Vi är mycket tacksamma som fick Rebecka som mäklare, energisk positiv inget var omöjligt. Hon jobbade på sin semester för o sälja vårat hus. Högsta betyg för denna kvinna🙏
Åh tack för fina ord Ingela dom värmer. Önskar er en härlig höst i nya huset /Rebecka
Väldigt duktig och energisk mäklare.
Tack snälla och lycka till i nya boendet nu :)
Mkt trevlig och säker på sin uppgift rekommenderas verkligen
Trevligt bemötande. Vi är nöjda rakt igenom.
Tack Micke, kul att höra :) trevlig sommar
Flexibel serviceminded lyhörd och ödmjuk med köpare och säljare i fokus har denna mäklare bemött mig som köpare på bästa sätt och varit anpassningsbar. Glad trevlig och varmt bemötande med fötterna på jorden.
Trevligt bemötande. Bra på alla sätt.
Tack snälla :) trevlig sommar
Fick ett bra bemötande, mycket trevlig
Det var king kong på alla sätt och vis. Tio tummar upp, tjingeling badring.
Mycket påläst och intresserad. Hjälpte mig att hitta min första lägenhet!
Fantastiskt! Allt gick supersmidigt,
Mycket positivt förhållningssätt till både säljare och köpare. Proffsig genom hela affären som gick både snabbt och smidigt.
Tack det har varit kul att förmedla er lilla pärla i skogen. Trevlig sommar :)
Jag tycker det fungerade bra med försäljningen ,men det är överlämnandet kvar.det skall väl inte bli något problem med det.
Snabba puckar, inget krångel. Kunnig, trevlig!
Mycket bra hanterat och mycket trevligt bemötande.
Super bra och trevlig mäklare!
Trevlig, kunnig och tillmötesgående
Duktigaste och trevligaste mäklare :) Jag är väldigt nöjd kund :)
Jätte snäll o kompetens mäklare!
Vi blev mycket bra bemötta av Mäklare Madeleine Jansson. Vi hade höga förväntningar och Mäklaren levererade verkligen det man kan förvänta sig.
Josefine var lugn, trygg och trevlig samtidigt som hon var kunnig.
Vi har varit på jakt efter hus länge. När vi kom till visningen kändes det som vi kommit hem. Josefine hade ett mycket vänligt och glatt mottagande vid visningen. Kunde svaren på alla frågor utom en. Återkom snabbt på SMS med svar på den. Vi ville ha snabbt tillträde och trots den knappa tiden (3 veckor) så lyckades hon ordna och rodda med alla bitar på ett föredömligt sätt. Vi är mycket nöjda med hennes bemötande och insats. Helena och Fredrik Bjurström.
Jag är nöjd med Madeleine som mäklare. Hon är trevlig och tydlig, så som jag förväntar mig att en mäklare ska vara. Inget att klaga på!
Kunnigt och tillmötesgående bemötande, kan rekommendera.
vaken och intelligent som gjort för mäklaryrket
Hon är en helt fantastisk person som är lyhörd och man kan resonera och bolla saker fram och tillbaka. Väldigt kunnig glad professionell. Det känns att hon bryr sig. Hon är uppriktigt glad när allt fungerar och det har det verkligen gjort. Vi är så nöjda med en kvinnlig mäklare.
I helhet var Lena ok. Hade lite åsikter vid budgivningen.
Allt ännu inte klart men så här långt allt bra
Jättetrevlig och kunnig, såg till att man förstod kontraktet innan man skrev på. Kan varmt rekommendera henne till andra!
Tack för värmande ord :) önskar er en härlig sommar.
Proffsigt och vänligt bemötande allt gick smidigt och snabbt precis som vi ville.
Kul att ni är nöjda Mvh Rebecka
Jag har bara träffat Josefine en gång och pratat i telefon en gång. Jättetrevligt bemötande, glad & positiv. Har fått all information som jag behöver och känner mig trygg vid försäljningen. Hälsningar Liselotte
Mycket bra mäklare! Kunnig och hjälpsam, lyhörd, rak och tydlig! Jag är väldigt nöjd med Rebecka! Rekommenderar henne varmt.
Tack för fina ord :) Önskar dig en härlig sommar
Väldigt trevligt bemötande. Bra kontinuerlig kontakt under hela processen. Glad och positiv. En mäklare att rekommendera.
Proffsigt, varmt, mjukt, lyssnade in, kommenterade men styrde inte. Förväntningarna var att få en snabb försäljning, precis som vi fick
Josefine en person som är enkel att kommunicera med och som ställer bra frågor. Då vi inte kunde komma på ordinarie visningar ordnade hon två extravisningar och vi fick gott om tid på dessa. Vi upplever henne som proffsig och att hon verkligen trivs med sitt arbete. Alla frågor besvarades snabbt och korrekt och hon var väl påläst, något som många mäklare brister i. Sammanfattningsvis är hon En av de bättre mäklarna som vi har träffat.