Jag tycker det fungerade bra med försäljningen ,men det är överlämnandet kvar.det skall väl inte bli något problem med det.
Anders Wallén
Anders Wallén är mäklare på Fastighetsbyrån Nyköping
.Anders Wallén har varit registrerad mäklare sedan 1991-06. Anders Wallén har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-11 och har fått 95 omdömen med ett betyg på 4.7. Anders Wallén har haft 22 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
95 omdömen om Anders Wallén
Engagerad, trevlig och erfaren mäklare. Rekommenderar starkt vid en framtida bostadsaffär.
Trevligt bemötande, uppfattade mäklaren som ärlig och tog sig tid för oss på ett bra sätt, samt förklarade och svarade på frågor bra.
Proffsig tålmodig och samarbetsvillig och dessutom mycket trevligt
Tack Birgitta! Kul med så otroligt mycket spekulanter i dessa tider.
Vi har anlitat Anders flera gångar och är fortfarande lika nöjda. Jag föredrar hur han jobbar - proffsigt och smidigt.
Tack Dennis! I dagsläget är det väldigt viktigt att ha nära kontakt med de spekulanter som är i marknaden och förstå vad de söker. Lång erfarenhet kan göra stor skillnad när det inte är lika lätt att sälja.
En mäklare med mycket erfarenhet
Vi är mycket nöjda med Anders. Trevligt och proffsigt bemötande. Han levde verkligen upp till våra förväntningar. Mvh Britt-Marie och Arne Pettersson.
Uppskattar mycket den ärlighet och tydlighet som Anders visade i alla faser under vår process
Jag är väldigt nöjd med allt !!!
Anders är professionell och vet vad han pratar om. Han är lugn och har ett fint bemötande som betytt mycket för oss då vår livssituation ändrades radikalt. Han är väldigt inkännande och vi har känt oss väldigt trygga med att ha Anders som vår mäklare.