Min fastighet hade varit ute till försäljning ett tag men när Rebecka tog över ärendet så såldes fastigheten på några få veckor med budgivning där jag fick betydligt mer än jag hade annonserat och förväntat mig, excellent!
Rebecka Hellborg
Rebecka Hellborg är mäklare på Fastighetsbyrån Nyköping
.Rebecka Hellborg har varit registrerad mäklare sedan 2015-03. Rebecka Hellborg har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 312 omdömen med ett betyg på 4.7. Rebecka Hellborg har haft 51 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
312 omdömen om Rebecka Hellborg
Känner mig trygg m Rebecka, att hon jobbar nära en, lyssnar och tar till sig mina önskemål, samtidigt som hon ger bra och trygga råd. Drog i sina egna trådar när det inte va någon som bokat in sig på visning, efter ett par visningar va det budgivning & vår lägenhet blev såld väldigt snabbt.
Jätte trevligt bemötande. Är lugn och inte påflugen. Samtalen känns vardagliga och naturliga med respekt och intresse. Gillade att man fick ett sms efter visningen där hon meddelande att hon kommer ta kontakt inom kort för att kolla av intresse så att man har lite tid att fundera. Flexibel med kontakt över samtal och sms, vilket har passat mig bra. Kommer ihåg vad man samtalat om. Har inget negativt att säga. Hon har varit toppen!
Jätte trevlig ,lätt att få kontakt med och mycket kunnig Rekomenderas varmt
Bästa mäklare jag träffat!! Trevlig och tydlig. Bästa betyg, från nöjd kund.
Jag blev väldigt trevligt och professionellt bemött av Rebecka. Hon var engagerad, lyhörd och lätt att ha kontakt med under hela processen. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från början till slut. Förväntade mig en smidig och trygg försäljning, med tydlig information och bra kommunikation under processen. Förväntningar uppfylldes verkligen. Rebecka var noggrann, återkopplade löpande och gjorde sitt yttersta för att försäljningen skulle bli så bra som möjligt. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med hela upplevelsen....
Hon var mycket artig och vänlig och gav fullständig information om lägenheten och var mycket hjälpsam med att få saker gjorda och var punktlig.
Vi är otroligt tacksamma för all hjälp vi har fått av Rebecka Hellborg. Lägenheten blev såld på kort tid. Vi fick hela tiden uppgradering runt allt som berörde lägenheten. Vi köpte en lägenhet av Rebecka på Knipgränd, vi fick all hjälp vi behövde och kände oss trygga under både köpet av lägenheten och försäljningen av våra på Sågaregatan! Stort tack för all hjälp! Tina o Mårten Sarrion
Rebecka är Bäst !!!… !!!… !!!…
Tycker Rebecka kändes jordnära och inte ett dugg påstridig gällande köpet. Hon förklarade processen bra och var lätt att bemöta hela vägen.