Helén Roth
Helén Roth är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Orust
.Helén Roth har varit registrerad mäklare sedan 2004-08. Helén Roth har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 162 omdömen med ett betyg på 4.9. Helén Roth har haft 28 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
162 omdömen om Helén Roth
Sedan starten hos Reco 2016
sålde sitt hus med hjälp av Helén Roth en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Jag gillar inte det här att behöva ge omdömen ständigt och jämt men…
Helén Roth skötte sitt uppdrag helt och hållet professionellt.
Jag fick stöd när jag behövde det och hon var lyhörd när det krävdes.
Det var en snabb process vilket jag uppskattade.
Hela Henånkontoret var superbra. -
köpte sitt hus med hjälp av Helén Roth en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Professionell, erfaren, lugn och saklig och anpassningsbar och lyhörd för våra behov som köpare!
Mycket bra mäklare. Tillmötesgående, kompetent och smidig på alla sätt. Vi är mycket nöjda med henne.
sålde sin lägenhet med hjälp av Helén Roth en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Duktig säljare som gjorde det lätt för oss som kund. Flexibel, glad, trevlig och professionell.
Helen hade ett trevligt bemötande hela vägen. Snabb återkoppling och god lokalkännedom. Vi är väldigt nöja med Helen som mäklare när vi köpte vårt hus!
Helen är en mycket kompetent mäklare och har gett oss en trevlig resa fram till försäljningen av lägenheten.
Vi är mycket nöjda med hennes arbete. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Helén Roth en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Jag mötte en trevlig person med ett professionellt arbetssätt
Jag hade inte så stora förväntningar då mina erfarenheter av mäklare och deras sätt att arbeta är minimala
Sammanfattning
Professionell och flexibel i arbetssättet -
Hjälpsam o trevlig bara possitiva intryck.
Hade inga förväntningar innan. -
Vi har precis sålt vårt fiskartorp på Orust och är väldigt nöjda med Svensk Fast & Helén Roth som är proffsig, vänlig och tillmötesgående.
Vi blev väldigt personligt bemötta av mäklaren som lotsade oss genom hela processen till avslut!