Stephanie Wehage

Stephanie Wehage

Stephanie Wehage är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Orust

Stephanie Wehage har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Stephanie Wehage har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 207 omdömen med ett betyg på 4.9. Stephanie Wehage har haft 27 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2023-10 - 2024-09

207 omdömen om Stephanie Wehage

Sedan starten hos Reco 2021
Jesper J
Köpte sitt hus med hjälp av Stephanie Wehage en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Svanesund

Oerhört glad, trevlig och hjälpsam under hela processen och dessutom väldigt kunnig.

Ida K
Svanesund

Bra bemötande, lättsam men ändå seriös. Mkt nöjd!

Svar från Stephanie Wehage

Stort tack!! Och stort grattis, igen :)

Hans Mikael P
Sålde sitt hus med hjälp av Stephanie Wehage en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Svanesund

Vi är oerhört nöjda med Stephanies arbete och hennes stora engagemang. Hon strävar efter att både säljare och köpare ska vara helt nöjda med den fastighet hon förmedlar, och hon har ett genuint intresse för att alla parter ska känna sig trygga och väl omhändertagna under hela processen. Hennes professionalism och omtänksamhet genomsyrar allt hon gör. Vi kan varmt rekommendera Stephanie som mäklare.

Svar från Stephanie Wehage

Varmaste tack för ert fina omdöme. Det har varit (och är) ett sant nöje och en ära att få vara med på en av era största affärer i livet!

Thomas L
Hälleviksstrand

Stephanie har sedan första kontakten agerat mycket proffesionellt och alltid ordning och reda, Vid kontraktsskrivandet av vårt sommarhus så var allt väl förberett, fick bra och grundlig information kring köpet samt området där det ligger. Mycket trevlig att ha att göra med och kan varmt rekomnendera henne i alla frågor kring att sälja eller köpa hus.

Svar från Stephanie Wehage

Varmaste tack för så fint omdöme! Och varmt välkomna till 'Halla' :)

Pia K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Stephanie Wehage en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Henån Centralt

Stephanie med team har varit bra på alla sätt, hjälpsamma, kunniga och tillmötesgående.

Jenny G
Svanesund

Finns ingenting att klaga på. Otroligt trevlig lättsam och hjälpsam! Super nöjda med allt

Samuel K
Svanesund

Stephanie gav utmärkt intryck från det första ögonblicket till det sista. Professionell, karismatisk, idog, lyhörd och en utomordentlig människokännare. Hon utstrålar glädje och trygghet så det får gärna bli samma mäklare vid nästa förvärv eller försäljning.

Svar från Stephanie Wehage

Varmaste tack, det har varit en ära!! :)

Karin P
Svanesund

Stephanie är en helt fantastisk mäklare på alla sätt och vis! Hon är engagerad, strukturerad, lyhörd och kommunikativ vilket gjorde att vi kände full tillit och trygghet från första samtalet till avslutad affär. Vi hade valt Stephanie igen alla dagar i veckan!

Svar från Stephanie Wehage

Det har varit ett ärofyllt uppdrag som jag älskat att förvalta ifrån första dag! TACK för att ni valde att låta mig vara med på resan :)

Helen T
Köpte sin stuga med hjälp av Stephanie Wehage en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Gullholmen

Vi blev glatt o vänligt bemötta på kontoret där vi gick igenom alla handlingar för vårt köp på ett väldigt strukturerat o lugnt sätt. Vi fick värdefull information om orten där vårt hus ligger o tips på bra kontakter. Då köpet inte är helt avslutat så har vi fått löpande uppdateringar så att vi har kunnat känna oss trygga tills överlämningsdatum.

Ulrika S
Lavön

Hon är superenergisk ,engagerad, målinriktad samt en väldigt god människokännare!

Svar från Stephanie Wehage

Varmaste tack för ert omdöme! Det har varit en ÄRA!