Stephanie Wehage

Svensk Fastighetsförmedling Orust
4.9
Affärer senaste året

Stephanie Wehage är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Orust

Stephanie Wehage har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Stephanie Wehage har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-08 och har fått 385 omdömen med ett betyg på 4.9. Stephanie Wehage har haft 51 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

385 omdömen om Stephanie Wehage

Sedan starten hos Reco 2018
Eva M
Köpte sin stuga med hjälp av Stephanie Wehage en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Gullholmen

Vänligt och professionellt bemötande från under hela processen.

Gustaf Theodor H
Sålde sin stuga med hjälp av Stephanie Wehage en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Svanesund

Jag fick tidigare någon uppmaning att betygsätta Stephanie, och då gjorde jag som jag brukar när det är OK - satte en 8, men ganska snart efteråt kom jag på att jag gjort fel. Stephanie är så duktig, så effektiv och så trevlig att samarbeta med, så det är klart att hon skall ha en 10:a.

Svar från Stephanie Wehage

TACK, vad fint av dig att skriva så! Det har varit en ren fröjd att hjälpa dig Gustaf!

Ingela H
Gullholmen

Mycket trevlig och kunnig och bra lokalkännedom.

Svar från Stephanie Wehage

Stort tack, och varmaste grattis igen :)

Gunilla P
Stillingsön

Kunnig, tydlig, ärlig och personlig . Lätt att få kontakt med och svarade snabbt på frågor och funderingar. Hjälpsam med att hitta en extra tid för visning av huset.

Svar från Stephanie Wehage

Så fint att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Fint också hur ni nu ska påbörja ert "nya liv" i Kåröd, hela familjen! Grattis igen!

Olof D
Stillingsön

Kunnig och korrekt, kände till området bra och har varit toppen på att återkoppla allt snabbt och korrekt.

Svar från Stephanie Wehage

Tack Olle, det har varit en ära att få hjälpa er!

Lena R
Stillingsön

Positiv, lyhörd med snabba svar på våra frågor. Rekommenderar Bra samarbetspartners till sidouppdrag. Fin presentation av fastigheten då det blev dags för visning. Tillgång till korrekt dokumentation både på nätet och i pappersform. Har redan rekommenderat god vän Stephanie till deras kommande försäljning.

Svar från Stephanie Wehage

Varmaste tack Lena! Inte minst för det uppdrag ni gav mig.

Annica L
Malö

Stephanie gav från första stund ett varmt och förtroendeingivande intryck och har på ett tryggt och tydligt sätt lett oss genom hela processsen🙂

Svar från Stephanie Wehage

Varmaste tack Annica! Så roligt att ni funnit ert ställe :)

Helén H
Malö

Engagemanget, glädje och skratt, full av energi och jobbar hårt. Bra bemötande av säljare och köpare. Insatt i fastighetsbranschen och hur hus och byggnader fungerar. Strukturerad och pedagogisk. En mycket lämpad mäklare som verkligen kan rekommenderas

Helén H och Stephanie W gillar detta
Svar från Stephanie Wehage

Varmaste tack för era fina ord. Jag uppskattar vårt samarbete så mycket! Det har varit framgångsrikt, roligt, varmt. Tack för ert förtroende!

Katarina W
Svanesund

Stephanie var från första början väldigt tillmötesgående och hjälpsam. Vi kände oss väl omhändertagna genom hela processen och uppskattade hennes professionella men samtidigt personliga bemötande. Hon var engagerad, lätt att få kontakt med och levde verkligen upp till våra förväntningar på en trygg och smidig bostadsaffär. Vi är väldigt nöjda med Stephanie och kan varmt rekommendera henne!

Svar från Stephanie Wehage

Tusen tack Katarina för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme här. Har varit en ynnest att ha att göra med er, så fina människor. Välkomna hem till Orust :)

Christoffer L
Svanesund

Vi har haft Stephanie som mäklare i samband med vårat första husköp och är väldigt nöjda med hela processen. Hon har varit trevlig, professionell och lätt att ha kontakt med från första visningen till kontraktsskrivning. Vi har fått snabba och tydliga svar på våra frågor och känt oss väl omhändertagna genom hela köpet. Stephanie har varit engagerad, tillgänglig och hjälpsam, vilket har gjort hela upplevelsen av affären både smidig och trygg. Vi kan varmt rekommendera henne!

Svar från Stephanie Wehage

Tack Christoffer! Det har varit ett rent nöje för mig att stå vid er sida när ni hittat hem!