Engagerad, uppdaterade oss hela tiden under uppdraget.
Svensk Fastighetsförmedling Orust
Välkommen till Sveriges fjärde största ö - Orust! Här i den Bohuslänska skärgården kan både sommargäster och permanentboende njuta av närheten till havet. På ön finner du gamla fiskelägen, klippor, kulturbygd, skog och jordbruk. Den unika miljön är värdefull och kommunen sätter stort värde på att den skyddas och underhålls....
323 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Orust
Sedan starten hos Reco 2016
Per, det har varit en så rolig resa och fint samarbete. Tack!
Nanna var väldigt kunnig om området och hjälpsam i köpet.
Helen Inger förtroende och kompetens, som är viktigt vid bostadsaffärer. Vi kände oss trygga med Helen när vi köpte vårt fritidsboende.
Vi har varit mycket nöjda med Nanna som vår mäklare. Snabb respons på våra funderingar kring vår husförsäljning.
Vi är jättenöjda med Nanna som mäklare. Bra bemötande och hjälpsam genom hela processen, snabb återkoppling så fort man hade någon fundering.
Tack för det fina omdömet Richard, det har varit en fröjd att vara del av denna försäljning. Nu ska vi hitta ert nästa drömboende också! :)
Blev myckte bra bemött av Helen från början. Hon hade bra ideer och förslag ang försäljningen då denna bostad var i behov av renovering. Hon hjälpte till med mycket ex. låste upp huset för tömmning av huset, försäljning av inventarier odyl. Detta var till stor hjälp för mig då jag själv ej bor på Orust. Helen hjälpte till utöver det vanliga då jag blev akut sjuk när kontrakte skulle signeras. Jag rekommenderar verkligen Helen som mäklare.
Saklig, kunnig korrekt och pålitlig mäklare.
Bra bemötande, trevlig och löste försäljningen väldigt fort.
Hjälpsam duktig har koll på läget informerar
Trygg och enkel att ha att göra med!
Nanna var mycket påläst om fastigheten och dess närområde vilket hjälpte mycket med helhetsintrycket!
Mycket proffesionell! Rak och tydlig kommunikation och samtidigt ett väldigt trevligt och personligt bemötande.. Hon är även flexibel och lätt att resonera fram lösningar med. Jag kommer rekommendera Stephanie till vänner och bekanta som ska göra fastighetsaffärer på Orust!
Jag tackar ödmjukast för ert fina omdöme och känner mig lyckligt lottad som blev anlitad av er ☺️
Helen genomförde uppdraget med tålamod med tanke på hur marknaden utvecklats under 23. Hon hade kunnat stressa på med ex sänkt pris, men avstod från det vilket visade sig landa bra.
En utomordentlig skicklig mäklare. Påläst, pålitlig på alla sätt. Otroligt skicklig att hjälpa dig som kund, både som köpare eller säljare av ett object. Snabb återkoppling under hela processen. Vänlig, glad och "inget är besvärligt" för henne. Helen levererar resultat och det är ett sant nöje att fått äran att få hjälp av Helen. Tack.
Alldeles utmärkt och mycket professionellt. Kunde inte vara bättre.
Nanna Andersson har skött min försäljning av bostaden på Orust, Östra Hjälmvik 465 med bravur, gott bemötande och proffsigt jobb under hela resan. Under hela resan så var återkopplingen sas klockren, uppskattas mycket av mig som säljare. Sänder de bästa av rekommendationer till Nanna framgent! Lycka till! Mvh Anders Ysing
Det har varit en fröjd att samarbeta med dig Anders, stort tack för det fina omdömet. Vi hörs igen!
Mycket kompetent och tillmötesgående mäklare, var lyhörd och engagerande. Mycket seriös och påläst, kändes tryggt som köpare.
Stort tack Conny & Eva för det fina omdömet. Återigen, varmt välkomna till Orust och Henån!
Helen har varit/är jättebra. Hon är trevlig och lätt att prata med, kunnig och mycket flexibel och tillmötesgående. Helen har bidragit starkt till en bra och snabb process.
Bra mäklare som kan sin marknad och duktig på att ta hand om potentiella köpare.
TZz👍👍dddddd På vilket sätt blev du bemött av mäklaren Vilka På vilket sätt blev du bemött av mäklaren Vilka förväntningar hade ni oc hade ni oc På vilket sätt blev du bemött av mäklaren Vilka förväntningar hade ni oc
Vi valde noga bland de mäklare vi träffat och har inte blivit besvikna. För oss är det viktigt att veta att hela processen sköts korrekt. Vi är mycket nöjda och vill därför rekommendera Stephanie Wehage på Svensk Fastighetsförmedling.
Stort, stort tack för detta fina omdöme! Ett sant nöje ifrån början till slut!
Helen sålde med liv och stort engagemang en fastighet till en släkting så det var ett lätt val att be henne sälja min fastighet när det nu var dags. Hon är kunnig och proffsig, inga tveksamheter och jag har hela tiden känt stort stöd och trygghet, tyvärr har jag inga fler fastigheter att sälja.
Bra vettig välinformerad.Toppen
Nanna kan varmt rekommenderas. Kunnig och Lätt att prata med och förklarar så man förstår ,återkopplar snabbt när man har frågor .
Stora stora Tack Martin! Det känns så oerhört roligt att ni nu har hittat ert drömställe. Allt gott så ses vi till hösten igen!
Rekommenderar Nanna varmt! Påläst och tar sig alltid tid att svara på frågor. Superduktig.
Största TACK,Ingrid för de fina orden. Jag är så glad att ni nu hittat ert drömställe! Önskar en härlig sommar så ses vi till hösten igen.
Fick bra pris. Professigt bemötande och kändes tryggt genom hela processen. Stundtals svår att få tag på.
Stephanie hade en plan från början som var mycket framgångsrik. I planen gick ut på att spänna bågen ordentligt men samtidigt balanserat. Stephanie har genomfört uppdraget yrkesmässigt på ett ytterst exceptionellt sätt från start till mål. Hon har kvaliteter som påläst, idérik, kunnig i många olika frågor, hon har ett språk som har en hög precision samtidigt som det är enkelt och t o m vackert. Hennes trevliga sätt och bemötande kan inte vara bättre. Hon lyssnar aktivt vilket är en god egenskap vid försäljning. I slutändan...
Det har varit en ära att få bli vald till din fastighetsmäklare! Varmaste tack för förtroendet och inte minst för detta oerhört fina omdöme!
Helen är alltid glad och trevlig och upplevdes väldigt kunnig. Från det hon fick uppdraget gick allt fort och smidigt beträffande foto, styling etc. Vidare fick vi löpande information utan att vi behövde ”ligga på”. Mao mycket positivt!
Stephanie var mycket tilllmötesgående, proffesionell och trevlig att ha att göra med. Jag kände mig hörd och väl omhändertagen! Tack!
Stort tack för vänliga ord och återigen, grattis 😀
Om du vill ha en engagerad, kunnig, hjälpsam och trevlig mäklare som dessutom är glad och social så ska du kontakta Helen Roth😊
Lite omständigt med hennes utskick med länkar där jag inte förstod att jag skulle skriva på eller var jag skulle skriva på…
Mycket proffsig, hjälpsam och trevlig
Stephanie är en fantastisk person på många sätt, mycket trevlig, mycket kunnig ,alltid glad och positiv och framför allt är hon väldigt lätt att nå, man känner aldrig att man stör. ❤️
En ren fröjd att få samarbeta med er! Tack bästa ni för fint omdöme!
Affären kändes trygg och enkel
Bra bemötande vid visningen och vid signering av avtalet.
Var rädd om den kvinnan hon är mycket skicklig en sådan man vill träffa igen
Varmaste tack Sven, för fint omdöme och för ert förtroende!
Bra, jag är nöjd. Det blev affär, tog lite tid men så är det ibland.
Mycket professionell, kunnig, snabb i responsen och trevlig!
Stort tack Elisabeth för ditt fina omdöme och återigen GRATTIS till denna underbara fastighet :)
Stephanie har ett mycket trevligt sätt. Hon gjorde en bra visning med inledande översiktlig beskrivning till en grupp av spekulanter innan hon sände oss vidare på egen hand. Hon fanns tillgänglig för frågor både under och efter visningen. Hon är snabb och effektiv och återkopplar med svar på de frågor jag har haft. Kontraktsskrivningen var genomtänkt och informativ utan att bli långrandig eller tråkig. Hon var noggrann med att båda parter skulle vara helt införstådda med vad alla handlingar betydde och var behjälplig...
Varmaste tack, bästa Susanna! Så roligt att få vara med på resan :)
En sån fantastisk människa och säljare svår att finna ord Proffsig engagerad duktig, perfekt balans mellan personlig och privat . (Hör inte hit men därtill ursnygg)
Eva! Fantastiska människa. Varmaste tack för ditt omdöme och många goa skratt :)
Utmärkt genomförande och professionellt bemötande. Vi är köpare av fastighet.
Tackar ödmjukast för ert omdöme och gratulerar igen till er underbara fritidsfastighet!
Fantastiskt bemötande och oerhört proffsig!
Tack snälla för ert fina omdöme, och grattis igen till stugan!
Vi valde Stephanie för hon är mycket trevlig och förtroende ingivande och lyhörd och en person som vi har förtroende för om vi ska köpa en bostad. Vår första upplevelse stämde under hela försäljningen. Vi är supernöjda och framför allt den tydliga och pedagogiska upplägget vid kontraktsskrivningen. Har tidigare anlitat er för försäljningar och varit nöjd 😄 men denna försäljning var bäst trots det besvärliga läget på marknaden.
Jag tackar ödmjukast för era fina ord och därtill att ha fått ert förtroende att projektleda försäljningen av ert lilla smultronställe!
Stephanie är mycket professionell och besitter stor kunskap inom mäkleriet. Hon fullföljde vårt mål om att få vår hus sålt till ett ok pris, men framförallt innan Hemnet, för att kunna få till en snabb affär, då det var viktigare än att dra ut på det med flera budgivningar. Jag rekommenderar Stephanie för alla som vill sälja Orust, Tjörn med omnejd
Varmaste tack, det har varit en ära! Suveränt samarbete hela vägen igenom!
Stephanie framstår som väldigt trevlig, kunnig, och lätt att kommunicera med. hon anstränger sig verkligen för att bemöta kundens önskemål. Det går snabbt att komma i kontakt med henne. Vi är oerhört glada att vi blev matchade med vårt drömhus och fick komma i förhand på visning. Hon var även behjälplig vid budgivning.
Stort tack för så vänliga ord! Det har varit en ära att få följa med längs resan så här långt. Vi ses snart igen!
Mycket professionell och engagerad mäklare, kan bara varmt rekommendera henne.
Stort tack Tomas för att du lämnat så fint omdöme - vilket fint samarbete vi haft! Ses snart igen :)
Supertrevlig i sitt bemötande och härlig energi! Hjälpsam och tydlig i alla delar som innefattar ett fastighetsköp. Lätt tillgänglig för svar på frågor och engagerad i att ta reda på allt man behöver veta om fastigheten
Tack snälla för ert fina omdöme!
Stephanie ansträngde sig från start för att kunna tillgodose våra behov. Vi fick en privat visning med fyra dagars framförhållning och expertråd och stöd hela affären igenom. Det sitter ofta i detaljerna och det märks med Stephanie. Superglada över att vi fick just henne som mäklare!
Bästa ni! Så roligt att ni fann er fastighet hos "oss" :) Tack för fina ord!
Levde upp till alla våra förväntningar. Vänligt bemötande, kunnig och lyhörd. Rekommenderar starkt!
Tack snälla Sofie! En ära att få hjälpa till!
Kunnig, sympatisk, professionell, trevlig, närvarande, stötande, bra resultat.
Stort tack Anders för omdömet - vi hörs längs vägen mot frånträde :)