Positiv, trevlig med en tydlig och snabb kommunikation!
Nanna Andersson
Nanna Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Orust
.Nanna Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Nanna Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 100 omdömen med ett betyg på 4.8. Nanna Andersson har haft 36 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2024-06 - 2025-05
100 omdömen om Nanna Andersson
Nanna har från start till mål varit suverän för oss. Hon tyckte om vårt hus och hade med sig glädje, bra energi och full koll på alla frågor och funderingar som dök upp. En tydlighet och trygghet genom hela försäljningen. Hade inte kunnat önska något mer. Tack så väldigt mycket !
Kära ni! Tack, tack, tack för förtroendet :)
Tydlig kommunikation och snabb återkoppling. Fint bemötande, rekommenderas varmt!
Tack Frida & Andreas, stort grattis till ert nya hus och varmt välkomna till Orust! :)
Nanna var engagerad, hjälpsam, kunnig och återkopplade när det gällde intresserade par. Jag är helnöjd. Ett stort Tack.
Gun - stort, stort tack för att jag fick det hedrande uppdraget att få hjälpa till! :)
Vi är mycket nöjda med bemötandet, professionell, kunnig och trevlig och samtidigt personlig, återkopplade snabbt vid frågor.
Varma gratulationer till er stuga - så mycket fina stunder ni har framför er :) Tack för de fina orden, vi ses snart!
Mycket nöjd med Nanna Andersson. Kompetent och stort engagemang där hon har haft bra tillgänglighet och har återkopplat hela tiden status i affären.
Tack för ett fint samarbete, Kenny, och att jag fått hjälpa er i denna affär :)
Fantastiskt bra och sakkunnig mäklare med bra lokal kännedom och ett fint bemötande!
Varmaste tack Kari, allt gott! :)
Vi har fått en bra bemötande från Nanna sedan dag ett när vi först hade kontakt via telefonen.På vissnings dagen fick vi fin mottagande och Nanna var väldigt kunnig på alla våra frågor.Samma bemötande den dagen när vi skulle skriva under alla papper som var redan förbereda utan en enda fel. Kan bara avsluta med dessa tre ord. Trevlig,kunnig och proffsig.
Wow - Tack Fikret! Och ett STORT grattis till ert nya fritidsboende :)
Kunnig, trevlig . Jobbar med glädje.Jättefin bemötande.
Varmt tack Rosanda, det är så roligt att just ni köpte huset :) Vi ses ju snart igen när det är dags för tillträde!
Nanna är en oerhört professionell och samtidigt väldigt personlig mäklare som inger förtroende. Jag har känt mig trygg genom hela försäljningen och kan verkligen rekomendera henne.
Åh Marie - TACK! Ni har varit så härliga att samarbeta med :)