Helén Roth

Helén Roth

Helén Roth är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Orust

Helén Roth har varit registrerad mäklare sedan 2004-08. Helén Roth har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 208 omdömen med ett betyg på 4.9. Helén Roth har haft 9 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

208 omdömen om Helén Roth

Sedan starten hos Reco 2016
Arsalan Moyaed M
Köpte sitt hus med hjälp av Helén Roth en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Stillingsön

Helén är otroligt kunnig, lyhörd och engagerad, och hon tog sig alltid tid att besvara våra många frågor med stort tålamod och professionalism. Hennes sprudlande positiva energi, genuina omtanke och vilja att göra det lilla extra gjorde hela upplevelsen trygg och fantastisk, vi rekommenderar henne varmt!

Anders Karl Johan H
Sålde sitt hus med hjälp av Helén Roth en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Stillingsön

Helén är engagerad och snabb och rolig och lättsam att arbete tillsammans med. Utmärkt sätt att få oss,som kund, att känna oss trygga i hennes affärsutövning. Kunnig och med stor erfarenhet. Helén skapade ett mycket fint och säljande prospekt som genererade till många intressenter och därmed ett snabbt avslut. Pålitlig och med god kunskap om vårt närområde. Med vår erfarenhet, och om vi skulle välja mäklare idag, så hade vi valt Helén. Vi kommer, med glädje, att rekommendera Helén. Vi är såååå nöjda. Eva och Anders Holm, f. d. ägare till Kastet 657

Jessica Å
Ellös

Trevlig och välinformerad och kunnig. Vi är glada över att ha träffat på Helen och vi rekommenderar henne varmt!

Svar från Helén Roth

Tack Jessica, för dessa värmande ord. Välkomna till Ellös och jag hoppas ni kommer trivas i er toppenfina stuga!

Jesper C
Ellös

Helén kom in i vår försäljning som mäklare nummer två, efter vi tidigare haft en annan mäklarfirma. Hon visade direkt ett stort engagemang och framförallt säljbeskrivningen visade hennes kunskap om området och hon kunde presentera vårt hus på bästa vis. Försäljningen gick fort och vårt hus blev sålt innan visning. Vi känner oss väldigt trygga och nöjda med Helén och kan varmt rekommendera henne för kommande säljare i regionen.

Svar från Helén Roth

Tack Jesper! Jag är så tacksam över dessa värmande ord och jag är glad för er skull att försäljningen gick så snabbt efter ni bytte mäklare. Jag hoppas nu att jag är mäklaren som hittar ert nya hem.

Staffan H
Ellös

Jag upplever Helén som mycket engagerad. Hon framstår som kunnig. Hon återkommer när hon har sagt att hon ska det. Har även kontaktat mig för avstämning utan att jag förväntat mig det. Har ett lättsamt sätt utan att bli flamsig eller tillgjord.

Svar från Helén Roth

Varmaste tack för dina fina ord – de betyder verkligen mycket! ❤️ Jag hoppas av hela hjärtat att ni kommer att trivas i ert nya fritidshus och skapa många härliga minnen där.

Emmy F
Ellös

Mycket bra bemötande och tydligt engagerad mäklare, rekommenderar starkt!

Svar från Helén Roth

Varmaste tack, Emmy, för dina fina ord! Tack också för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen av er bostad. Det har varit ett nöje att få följa er genom processen, och jag önskar er all lycka i nästa kapitel!

Gerd H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Helén Roth en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Henån

God kundkontakt, flexibel, lyssnar in önskemål. Allmänt trevlig kontakt

Hanna R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Helén Roth en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Henån

Mycket kunnig och erfaren mäklare som med glad och positiv attityd stöttar genom hela försäljningsprocessen. Lättillgänglig och snabb med återkoppling inför och efter visningar. Det har kännts tryggt med Helén vid min sida när jag gjort en av mitt livs största affärer.

Marcus H
Svanesund

Allt flöt på snabbt och smidigt utan brist på kvalite 👍

Suzanne D
Uddevalla

Helen Roth är inte bara den bästa mäklaren, hon är också en av världens finaste människa! Hon är närvarande, ärlig, proffsig och helt enkelt underbar.