Nanna Andersson

Nanna Andersson

Nanna Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Orust

Nanna Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Nanna Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 133 omdömen med ett betyg på 4.8. Nanna Andersson har haft 36 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

133 omdömen om Nanna Andersson

Sedan starten hos Reco 2023
Ann-Kathrin Ö
Sålde sitt hus med hjälp av Nanna Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Henån

Nanna har en sprudlande energi och bemöter varje människa med respekt och glädje. Hon jobbar oförtrutet på i kontakten mellan köpare och säljare och släpper inte taget förrän hon vet exakt var intresserade köpare respektive säljare står. Ger klara besked proffsigt och kunnigt med sin positiva energi.

Svar från Nanna Andersson

Åh, TACK Ann-Kathrin! Det har varit så roligt att få hjälpa till och vi har haft en fin kontakt.

Katrine H
Sålde sin stuga med hjälp av Nanna Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Stillingsön

Lätt att få kontakt med, kunnig

Svar från Nanna Andersson

Tack för ett fint samarbete, Katrine!

Jøran Ø
Köpte sin stuga med hjälp av Nanna Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Stillingsön

Nanna er faglig dyktig, og i tillegg veldig hyggelig. Vi har bare gode ting å si om henne, profesjonell og grundig. Anbefaler henne på det sterkeste.

Svar från Nanna Andersson

Varmaste tack, Jøran! Jag håller med - det har vært veldig hyggelig :)

Britta A
Sålde sin bostad med hjälp av Nanna Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Orust

Nanna har varit väldigt professionell genom hela processen. Hon var noga med att förmedla och hålla samtliga inblandade uppdaterade av vad som skedde.

Svar från Nanna Andersson

Tack Britta, så roligt att det blev en smidig affär :)

Johan K
Köpte sin bostad med hjälp av Nanna Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Orust

Jag köpte en liten gård av Nanna. Hon är verkligen kunnig och engagerad och ger det där lilla extra som får en att känna ett förtroende. Ska jag någonsin sälja eller värdera så är det Nanna jag kommer kontakta. Rekommenderas varmt.

Svar från Nanna Andersson

Stort, stort tack för detta omdöme Johan! :)

Ingrid A
Orust

Den kontakt jag haft med Nanna så har hon varit kanonbra och hon har skött försäljningen fantastiskt bra.

Svar från Nanna Andersson

Tack för att du tog dig tiden att lämna omdömet, Ingrid :) Önskar dig en fin helg!

Malin T
Henån

Otroligt professionell och förtroendeingivande. Har skött allt kring försäljningen på ett fantastiskt bra sätt och vi kunde inte vara mer nöjda. Vi som säljare av vårt barndomshem har känt oss sedda och Nanna lotsade oss genom alla processer på varsamt och tydligt vis.

Svar från Nanna Andersson

Varmaste tack för att det var just jag som fick hjälpa till!

Anders E
Hälleviksstrand

Bra bemötande, mot oss och våra köpare. Mycket bra folder för försäljning. Snabb med kontakt och feedback. Mindre bra var kontraktsformulering som gjorde att affären blev hängsnde…

Svar från Nanna Andersson

Tack för ert förtroende och för ett fint samarbete kring försäljningen av er underbara fastighet! Jag förstår att väntan kändes lång när affären hängde i luften, men det var viktigt för att allt skulle bli rätt för alla inblandade. Nu blickar vi mot tillträdet, vi ses snart! :)

Mimmi L
Köpte sitt hus med hjälp av Nanna Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Varekil

Trevlig och påläst! Hade en trevlig upplevelse hela vägen till köp. Supernöjd!

Svar från Nanna Andersson

Tack Mimmi! Och ett stort grattis till din nya bostad. Så roligt att jag fick vara med på resan att hitta vad du letade efter :)

Anders K
Varekil

Trevlig lyhörd 👧 Ordning o reda. Genomförd snabb affär

Svar från Nanna Andersson

Tack Anders för förtroendet, så roligt att vi kunde få fram en köpare så fort! :)