Stephanie Wehage

Stephanie Wehage

Stephanie Wehage är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Orust

Stephanie Wehage har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Stephanie Wehage har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 323 omdömen med ett betyg på 4.9. Stephanie Wehage har haft 43 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

323 omdömen om Stephanie Wehage

Sedan starten hos Reco 2021
Johanna B
Köpte sin stuga med hjälp av Stephanie Wehage en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Nösund

Ett proffesionellt och mycket trevligt bemötande Kunnig snabb och tjänstvillig. Fixk stor hjälp att hitta rätt hus. . Allt flöt på smidigt och känndes personligt.

Svar från Stephanie Wehage

Tack snälla Johanna, för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme. Det värmer! Så roligt att jag fick vara med på er resa.

Peter J
Gullholmen

Mycket kompetent och tillmötesgående! Agerade professionellt under hela processen!

Svar från Stephanie Wehage

Tack Peter - för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme - så glad för er skull och ser fram emot att se hur ni förvaltar denna skatt!

Monica G
Sålde sin stuga med hjälp av Stephanie Wehage en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Gullholmen

Vi bad om en värdering av tre olika mäklare. Stephanie var den enda som såg möjligheterna ( och inte bara problem) . Hon var den enda som kollat rivningsbeslut och pantbrev. Hon var den enda som pratade med vår dementa pappa. Hon tog det där lilla extra steget, tex hjälpte oss att häva rivningsbeslut, döda lagfart, tog obekväma samtal med ilsken granne. Svarade och förklarade på våra okunniga frågor. Höll oss uppdaterade. Vi förstod att hon hade mycket på gång samtidigt, men kände oss alltid hörda och tillgodosedda. Mycket bra jobbat!

Svar från Stephanie Wehage

Oj vilket fantastiskt omdöme. Tack Monica! Det har varit en ära att vara er projektledare!

Anneli G

Engagerad Proffesionell Kommunikativ Kunnig

Svar från Stephanie Wehage

Tack Anneli! Jag är så tacksam att jag fick bli er mäklare!

Anna Margareta F
Sålde sitt hus med hjälp av Stephanie Wehage en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Svanesund

Alltid glad och trevlig. Höll oss mycket bra informade under hela processen och kom med råd och tips. Hon var tillgänglig både vardag och helg och lade mycket tid och kraft på försäljningen. När vi undrade hur det skulle gå peppade hon oss. Hon var verkligen spindeln i nätet och lyckades sälja vårt hus! Kan verkligen rekommendera henne!

Svar från Stephanie Wehage

Jag är så tacksam för att ni tog kontakt med mig när ni köpt annat och skulle sälja. En ära för mig, att få bli er projektledare :)

Alexis L
Köpte sitt hus med hjälp av Stephanie Wehage en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Svanesund

Vi har känt oss trygga och hörda i vårt samarbete med Stephanie! Aldrig svår att få tag i, och alltid med upplevelsen av ärlighet och rakhet.

Svar från Stephanie Wehage

Varmaste tack Alexis! Väldigt trevligt att samarbeta med er :)

Mikael A
Stillingsön

Vi sålde vårt hus på Stillingsön med Stephanie och är otroligt nöjda. Bra kommunikation och professionellt bemötande där hon utstrålar en känsla av trovärdighet som är väldigt betryggande för både köpare och säljare. Vi kan varmt rekommendera henne och vi kommer använda oss av henne om vi ska köpa eller sälja på orust igen.

Svar från Stephanie Wehage

Så tacksam för ert förtroende Mikael! Jag tycker att vi var ett fantastiskt bra team. Tack för vårt suveräna samarbete!

Elisabeth J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Stephanie Wehage en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Gullholmen

En mycket trevlig person som kunde balansera mellan personlig och professionell. Vi fick mycket information. Hon har varit tillgänglig och hört av sig. Svarat snabbt då vi sökt henne. Gav relevant information på ett enkelt och lättillgängligt sätt. Det har varit en positiv upplevelse att få göra affär med Stephanie. Bland de trevligaste mäklarna jag mött. Rekommenderas varmt ☀️

Svar från Stephanie Wehage

TACK bästa Elisabeth för det omdöme du lämnat! Det värmer ska du veta!

Hannah Victoria S
Stillingsön

Fantastisk mäklare. Glad, hjälpsam, positiv. Väldigt nöjd med henne!

Svar från Stephanie Wehage

Tack Hannah för så fina ord! Har ju bara varit supertrevligt att följa er på resan mot huset!

Wendy A
Stillingsön

Otroligt professionell och engagerad! Skapar förtroende och trygghet genom hela processen.

Svar från Stephanie Wehage

Så tacksam att jag fick ro i land er försäljning. Fantastiskt samarbete hela vägen!