Stephanie Wehage

Stephanie Wehage

Stephanie Wehage är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Orust

Stephanie Wehage har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Stephanie Wehage har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 315 omdömen med ett betyg på 4.9. Stephanie Wehage har haft 43 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

315 omdömen om Stephanie Wehage

Sedan starten hos Reco 2021
Hannah Victoria S
Köpte sitt hus med hjälp av Stephanie Wehage en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Stillingsön

Fantastisk mäklare. Glad, hjälpsam, positiv. Väldigt nöjd med henne!

Svar från Stephanie Wehage

Tack Hannah för så fina ord! Har ju bara varit supertrevligt att följa er på resan mot huset!

Wendy A
Sålde sitt hus med hjälp av Stephanie Wehage en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Stillingsön

Otroligt professionell och engagerad! Skapar förtroende och trygghet genom hela processen.

Svar från Stephanie Wehage

Så tacksam att jag fick ro i land er försäljning. Fantastiskt samarbete hela vägen!

Anki B
Svanesund

Ett mycket trevligt bemötande. Mån om att oss som köpare, informera om hur köpet skulle gå till. Otroligt vänlig, trevlig och visade en en glad och varm känsla när man träffades eller pratade i mobilen. Jag känner mig mycket trygg med henne. .

Svar från Stephanie Wehage

Tack bästa Anki för att du lämnade ett omdöme här! Var ju trevligt ifrån första stund på visningen, och så glad att ni fick kommit vidare med ert drömhus. Lycka till nu så håller vi kontakten!

Mirella G
Köpte sin stuga med hjälp av Stephanie Wehage en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Varekil

Stephanie Wehage er imponerende dyktig. Profesjonell, grundig, kunnskapsrik og samtidig varm, hyggelig og imøtekommende. Jeg kan på det sterkeste anbefale Stephanie.

Svar från Stephanie Wehage

Tack snälla rara Mirella! Och stort grattis igen till er stuga vid havet :)

Jarle G
Varekil

Veldig bra informasjon og beskrivelse på visning og i all korrespondanse, meget god og rask oppfølging. Tillitsfull.

Svar från Stephanie Wehage

Tack snälla Jarle, för ditt omdöme. Det har varit rent glädjefyllt att ha kontakt med er, och få vara med längs resan till ert fritidsparadis vid havskanten :) Välkomna till Orust!

Karin B
Sålde sin stuga med hjälp av Stephanie Wehage en del av Svensk Fastighetsförmedling Orust
Varekil

Professionell, inlyssnande och trevlig från första kontakt och hela vägen till försäljning. Hjälpte oss med ett mycket bra upplägg. Kontakten med presumtiva köpare och visningar fungerade på bästa sätt. Både säljare och köpare fullständigt nöjda vid kontraktsskrivning. Toppen - rekommenderas varmt!

Svar från Stephanie Wehage

Tack snälla Karin! Och tack för ert förtroende, det har varit ett sant nöje ifrån början till slut!

Myriam L
Svanesund

Professionell. Med i hela processen. Inga oklarheter då hon förklarar varje steg på ett bra sätt. Engagerad.

Svar från Stephanie Wehage

Tack Myriam! Det har varit fantastiskt trevligt och smidigt hela vägen igenom :) Fint att ha fått ert förtroende. Tack!

Imre L
Svanesund

En snabb och enkel försäljning, Stephanie gjorde ett fantastiskt jobb.

Svar från Stephanie Wehage

Varmaste tack Imre! Så fint att få vara er "projektledare" :)

Carl K
Svanesund

Framförallt väldigt trevlig att ha och göra med! Sen vet hon vad hon sysslar med också.

Svar från Stephanie Wehage

Stort tack för era ord, och för att ni tog er tiden att lämna ett omdöme :)

Ingela E
SVANESUND

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare och kan varmt rekommendera henne. Från första mötet till avslutad affär har hela processen känts väldigt trygg och professionell. Hon har varit engagerad, lyhörd och alltid tillgänglig för frågor, vilket gjorde att vi kände oss väl omhändertagna genom hela försäljningen. Kommunikation, återkoppling och engagemang har varit på topp hela vägen. Att sälja hus är en stor affär, men med henne vid rodret kändes allt både smidigt och tryggt. Vi kunde inte ha önskat oss en bättre mäklare!

Svar från Stephanie Wehage

SÅ tacksam för det här fina omdömet! Och framförallt för ert förtroende - det har varit så fint att få samarbeta med er. TACK till er!