Erika Axtelius

Erika Axtelius

Erika Axtelius är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn

Erika Axtelius har varit registrerad mäklare sedan 2025-04. Erika Axtelius har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-08 och har fått 31 omdömen med ett betyg på 4.7. Erika Axtelius har haft 3 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 83% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2025-11

31 omdömen om Erika Axtelius

Annelie G
Sålde sitt hus med hjälp av Erika Axtelius en del av Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
Timmernabben

mycket trevlig lätt att prata med ej stressad i sitt bemötande kunnig i alla frågor som jag ställt lätt att få kontakt via telefon

Thomas J
Köpte sitt hus med hjälp av Erika Axtelius en del av Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
Timmernabben

Erika skötte vårt köp på ett utmärkt sätt. Snabb kontakt, tydlig och bra information. Super nöjda!

Lollo H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erika Axtelius en del av Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
Norrtorn

Kort och gott Erika va helt fantastisk på alla plan.

Amanda R
Centrala Oskarshamn

Erika har varit trevlig och så, däremot tycker jag att återkopplingen varit ganska dålig vilket drar ner betyget rejält. Jag hade önskat att jag skulle slippa jaga henne om uppdateringar. Jag förstår att en lägenhet för dessa pengar inte är prioritet hos mäklare men jag hade som sagt uppskattat bättre kontakt.

Svar från Erika Axtelius

Tack för din feedback! Tråkigt att du har upplevt att du inte fått tillräckligt med uppdatering. I och med att affären helt och hållet har skötts på distans så kan kommunikationen vara en utmaning ibland då det är många moment i en affär. Hoppas att du tyckte att allt gick smidigt. Jag tar till mig din feedback och ska tänka på det i framtiden. Ha det gott!

Maria S
Emmekalv

Mycket trevlig och hjälpsam och bra på att ta hänsyn till omständigheterna med äldre människor som inte riktigt klarar saker själva.

Sabine W
Fågelfors

Bra bemötande till säljaren och köparen. Det var tur att vi fick sålt huset så fort. Mäklaren tagit med sig tid för samtal. Ett lugnt och suveränt uppträdande.

Svar från Erika Axtelius

Tack snälla för omdömet och för att jag fick förtroendet att sälja ert fina hus! Ha det gott!

Bertil S
Tratten

Jag blev väl bemött De förväntningar som vi hade tycker jag att Erika har uppfyllt. Jag upplevde Erika som engagerad i sin uppgift att presentera det objekt som var aktuellt och hon bemötte kunderna på ett bra sätt.

Lars V
Kristdala

Trevlig Kunnig Jättenöjd med hennes arbete Fick mer betalt för huset än vad jag trodde jag skulle få kommer att anlita Erika nästa gång jag ska flytta

Svar från Erika Axtelius

Tack så mycket för omdömet! Det blev en lyckad affär. Ha det gott!

Carina N
Kristdala

Trevlig tjej, Glad, Hade svar på frågorna, Bra visning och bra digital visning upplagd, Smidig lösningsförslag när man bor i annan stad.mm

Svar från Erika Axtelius

Tack snälla för omdömet! Så roligt att ni äntligen hittade ert fritidshus. Kommer bli hur bra som helst. Ha det gott!

Jan V
Köpte en tomt med hjälp av Erika Axtelius en del av Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
Dragskär

Tillmötesgående och kunnig. Löste snabbt frågor som hon inte kände till.