Bra service. Lugn o trygg. Lyssnar på köparen o snabb att svara 🏆
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Oskarshamn! Här har du nära till hav och skärgård, småländsk skog och vackra vyer. Färjor till både Gotland och Öland går härifrån och industrierna på orten ger många arbetsmöjligheter. Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan Oskarshamn och vi vet allt du behöver veta för att flytta...
406 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
Sedan starten hos Reco 2016
En smidig och lyhörd mäklare som jag uppfattar gör det bästa för båda parter.
Tack för ditt omdöme Stefan och grattis till dina fina försäljning :)
Trevlig, social kompetent, rak. Henric rekommenderar jag stark till andra.
Tack för ditt fina omdöme Fredrik och grattis till en fin försäljning av din villa :)
Kunnig, tillgänglig och tillmötesgående. Som köpare kände vi oss trygga!
Tack för ditt fina omdöme Malin och grattis till er nya bostad :)
Kristian är mycket kunnig, trevlig och engagerad. Han lyckades genomföra en komplicerad försäljning med många intressenter där andra misslyckats tidigare. Kan bara ge mina varmaste rekommendationer!
Kristian är en engagerad mäklare. Snabb på att återkoppla med både säljare och köpare. Vi rekommenderar!
Jag upplevde Kristian som seriös och duktig som mäklare. Han svarade på alla frågor och fanns lätt tillhands under hela affären. Jag kände mig trygg som köpare av lägenhet.
Trevlig tillmötesgående lätt att få tag i . Med andra ord en bra mäklare .
Lugn person som inger trygghet. Upplevdes kunnig och med stor erfarenhet.
Tack för ditt fina omdöme Susanne och grattis till er nya bostad på Svensknabben :)
Väldigt lugnt och bra och kunnigt bemötande.
Tack för ditt fina omdöme Anders och grattis till er nya bostad på Svensknabben :)
Mycket kompetent, informativ, noggrann, lugn och inlyssnande! Rekommenderas varmt!
Tack för ditt fina omdöme Sofi & grattis till din försäljning :)
Fin kommunikation hela vägen och fantastiskt behjälplig samt kunnig
Tack för ditt fina omdöme Peter och grattis till er nya bostad :)
Henric levde upp till alla våra förväntningar som mäklare med ett mycket gott bemötande.
Tack för ditt fina omdöme Christian och grattis till er fina försäljning i Sporrek :)
Professionell. Agerar snabbt, Tillmötesgående och trevlig.
Tack för ditt fina omdöme Henrik och grattis till er nya bostad :)
Proffsig, engagerad och trevligt bemötande.
Tack för ditt omdöme Linda och grattis till din nya bostad :)
Bra och snabba återkopplingar , lätt att nå via telefon eller SmS
Mycket kunnig och trevlig i bemötande mot mig som kund. Dessutom mycket pedagogisk i att förklara säljprocessen.
Tack för ditt fina omdöme Åke och grattis till en lyckad försäljning :)
Trevlig, tillmötesgående ambitiös som man väntar sig av en duktig mäklare Bemötandet har hela tiden varit bra
Mycket bra bemötande, god kontakt kontinuerligt. Våra förväntningar har Henric levt upp till väl. Mycket kompetent mäklar lugn och trygg.
Tack för ditt fina omdöme Veronica och grattis till er försäljning :)
mycket trevlig lätt att prata med ej stressad i sitt bemötande kunnig i alla frågor som jag ställt lätt att få kontakt via telefon
Trevlig och saklig, lätt att ha med att göra
Tack för ditt fina omdöme Emil :)
Erika skötte vårt köp på ett utmärkt sätt. Snabb kontakt, tydlig och bra information. Super nöjda!
Proffsig, lugn och tydlig. Kom med förslag, men lyhörd för mina önskemål. Guidade mig som säljare i varje steg i processen, skapade trygghet.
Tack för ditt fina omdöme Christine och grattis till din fina försäljning :)
Jag fann Henric Gustavsson kompetent och erfaren, helt klart på grund av hans många års erfarenhet inom branschen.
Tack för ditt fina omdöme Christer och för ett bra samarbete :)
He took over a sale that went on for over a year and was able to bring new energy and complete the sale in a professional way. We were able to receive all the important information in time and the communication was good.
Tack för ditt fina omdöme Zuzana och för jättebra samarbete :)
Kristian kom in efter att vi avbrutit samarbetet med en annan mäklare vi ej var nöjda med. Vi har haft ett udda objekt som krävt en hel del engagemang från Kristian och det har vi fått från dag ett. Han har varit lyhörd, engagerad och tänkt utanför boxen vid fler än ett tillfälle. Han är vänlig, tillmötesgående och mycket kunnig. Trots ett svårsålt objekt lyckades han på relativt kort tid hitta mycket nöjda köpare och vi är jättenöjda med både hans insats och det pris vi fick. Vi kan varmt rekommendera Kristian! Liselotte på Brömsehus Café
Bra bemött av Kristian och alltid tillgänglig. Förväntningarna var att få till en någorlunda snabb affär då det är ett dödsbo han hjälpt oss att sälja. Han levde upp till de förväntningarna, ca 3 veckor efter annons kom ut såldes fastigheten. Blev en snabb försäljning och snabba puckar och det var en bra upplevelse trots en liten miss i kommunikation men det var från bådas sida. Rekommenderar Kristian som är påläst och engagerad.
Jag blev positivt bemött av mäklaren.Jag trodde att det skulle. ta längre tid att sälja huset.Duktig mäklare.
En mycket kunnig och professionell fastighetsmäklare som gör det lilla extra och får dig att känna dig trygg.
Trevlig. Fått snabb och proffsig hjälp
Väldigt trevligt och glad. Man får ett bra känsla när man pratar med honom för att han är så vänlig och glad.
Kristian har ett stort engagemang och är proffsig på alla sätt. Jag är mycket nöjd och rekommenderar honom varmt.
Henrik har på bästa sätt hjälpt oss att sälja en lägenhet och en sommarstuga. Han är "lätt" att prata med och har ett positivt bemötande. Henrik får av oss högsta betyg vad gäller information , engagemang och personligt bemötande. Håkan Persson
Tack Håkan för ditt fina omdöme och för ett jättebra samarbete :)
Är mkt nöjda med bemötandet. Vi har blivit väl informerade i samband med husköpet. Det är stor skillnad på hur mäklaren bemöter en ev köpare på visningar. Henric gjorde detta mkt bra.
Tack Camilla för ditt fina omdöme och grattis till ert nya smultronställe :)
Kompetent. Trevlig med bra lokal förankring samt Omvärldaskunskap
Tack för ditt fina omdöme Janne. Nu hoppas vi allt går i lås för dig.
En mycket trevlig och förstående mäklare som har skött allt enligt våra önskemål
Tack för ditt fina omdöme Stefan och för jag fick hjälpa er med försäljningen :)
Henrik har från första början gett ett seriöst intryck. Information har varit tydlig och klar. Han har varit lätt att prata med och har ett trevligt bemötande. Henrik ska hjälpa oss att sälja vår sommarstuga, det ser vi fram emot.
Tack för ditt fina omdöme Håkan och tack för jag fick sälja din mors lägenhet. Nu ser vi fram emot en fin försäljning av sommarstugan också :)
Kristian är toppen! Trevlig, lätt att ha och göra med, har koll på läget och enkel att nå när man undrar något. Gjorde en försäljning jag aldrig trodde skulle bli av med tanke på vilka tider vi är i, är så tacksam.
Han var så trevlig mitt allt! Han var riktig tuktig! Var riktig bra informerat. Hjälpt oss också med koordinationnummer och med kontrakt. Tack för allt
Vi har blivit bemötta av en lugn, lyhörd och trygg mäklare med lång erfarenhet av branschen. Han har stöttat oss genom hela processen av bostadsförsäljningen.
Tack för ditt fina omdöme Jenny och grattis till er fina försäljning :)
Henric har ett väldigt fint bemötande och är inlyssnande och trygg i sin yrkesroll det gjorde att vi kände oss lugna i vårt beslut i att sälja vårt hus och att vi var i goda händer och vet att Henric alltid har tid för oss med frågor osv. Hälsningar Katarina
Tack för ditt fina omdöme Katarina, det värmer. Grattis till er fina försäljning :)
Vi fick snabbt förtroende för Henric. Han fanns tillgänglig under hela skedet från samtalen innan visning till kontraktsskrivning. Ärliga och raka svar hela vägen. Vi känner oss trygga i vårt köp.
Tack för ditt fina omdöme Torbjörn och stort grattis till er nya bostad :)
Exemplarisk! Kunnig! Trevlig! Förtroendegivande! Mina varmaste rekommendationer!
Tack Daniel för ditt fina omdöme och stort grattis till er försäljning och nya bostadsköp :)
Trevlig o tillmötesgående. Ornade med digital visning som visade allt jag frågade/undrade över
Tack för ditt omdöme Erik och grattis till din nya bostad :)
Hej min erfarenhet av Henric är Bra , trevlig kompentent och professionell Lätta samarbeta med
Tack för ditt fina omdöme Henrik och grattis till din försäljning :)
Vi har flyttat 16 gånger under vårt liv, men ingen mäklare vi stött på har fullt ut nått Henriks nivå! Han har med sitt lugna, avspända sätt visat ett stort och äkta engagemang för oss som kund och för att affären ska bli så bra som möjligt. Han har löpande hållit oss informerade om läget och har hela tiden kommit med goda råd och tips inför ärendets fortsatta behandling. Henrik är ett föredöme som mäklare och en person som vi i alla lägen kommer att rekommendera för andra.
Tack Ove för ditt fina omdöme och för ett jättebra samarbete under hela er säljprocess :)
Vi blev vänligt bemötta redan från början och fick ett stort förtroende från första stund för Henric. Han har hela tiden hållit oss uppdaterade och kommit med bra råd/förslag. Vi har verkligen känt oss deltagande i försäljningen på ett för oss nytt sätt. Vi har sålt många bostäder och kan jämföra mäklare och i det fallet är Henric en klar vinnare.
Tack Marianne för ditt fina omdöme och för ett jättebra samarbete under hela er säljprocess :)
Har köpt hus av honom tidigare, erfaren, påläst och proffsig!
Tack för ditt fina omdöme Marie och grattis till er nya bostad :)
Mycket professionell och saklig med bra info och återkommer snabbt. Kan varmt rekommenderar Henric.
Tack för ditt fina omdöme Joakim och grattis till er nya fastighet :)
Mycket trevligt bemötande 👍👍👍
Tack för ditt omdöme Micke och grattis till din fina fastighet i norra Hagby :)