Kort och gott Erika va helt fantastisk på alla plan.
Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Oskarshamn! Här har du nära till hav och skärgård, småländsk skog och vackra vyer. Färjor till både Gotland och Öland går härifrån och industrierna på orten ger många arbetsmöjligheter. Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan Oskarshamn och vi vet allt du behöver veta för att flytta...
193 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Oskarshamn
Sedan starten hos Reco 2016
Erika har varit trevlig och så, däremot tycker jag att återkopplingen varit ganska dålig vilket drar ner betyget rejält. Jag hade önskat att jag skulle slippa jaga henne om uppdateringar. Jag förstår att en lägenhet för dessa pengar inte är prioritet hos mäklare men jag hade som sagt uppskattat bättre kontakt.
Tack för din feedback! Tråkigt att du har upplevt att du inte fått tillräckligt med uppdatering. I och med att affären helt och hållet har skötts på distans så kan kommunikationen vara en utmaning ibland då det är många moment i en affär. Hoppas att du tyckte att allt gick smidigt. Jag tar till mig din feedback och ska tänka på det i framtiden. Ha det gott!
Mycket trevlig och hjälpsam och bra på att ta hänsyn till omständigheterna med äldre människor som inte riktigt klarar saker själva.
Bra bemötande till säljaren och köparen. Det var tur att vi fick sålt huset så fort. Mäklaren tagit med sig tid för samtal. Ett lugnt och suveränt uppträdande.
Tack snälla för omdömet och för att jag fick förtroendet att sälja ert fina hus! Ha det gott!
Jag blev väl bemött De förväntningar som vi hade tycker jag att Erika har uppfyllt. Jag upplevde Erika som engagerad i sin uppgift att presentera det objekt som var aktuellt och hon bemötte kunderna på ett bra sätt.
Trevlig Kunnig Jättenöjd med hennes arbete Fick mer betalt för huset än vad jag trodde jag skulle få kommer att anlita Erika nästa gång jag ska flytta
Tack så mycket för omdömet! Det blev en lyckad affär. Ha det gott!
Trevlig tjej, Glad, Hade svar på frågorna, Bra visning och bra digital visning upplagd, Smidig lösningsförslag när man bor i annan stad.mm
Tack snälla för omdömet! Så roligt att ni äntligen hittade ert fritidshus. Kommer bli hur bra som helst. Ha det gott!
Tillmötesgående och kunnig. Löste snabbt frågor som hon inte kände till.
Proffsig, trevlig och saklig.
Tack så mycket för omdömet! Jag hoppas att ni ska trivas i huset, men det är jag övertygad om att ni kommer att göra. Ha en fin sommar!
Snabb och enkel kommunikation vilket uppskattas mycket. Alltid glatt och trevligt bemötande!
Stort tack för omdömet Nicole! :) Ni kommer att trivas galant i huset. Ta hand om er!
Jag hade ett radhus till salu. Erika var väl förberedd, lyhörd, tydlig med information och satte rätt förväntningar på slutpriset. Återkopplade alltid inom rimlig tid. Väl värt varenda öre. Rekommenderar henne.
Tusen tack för ditt fina omdöme! Det har varit roligt att få hjälpa er med försäljningen. Stort lycka till med det nya boendet. Det kommer bli hur bra som helst.
Köpt lägenhet. Bra bemött, både av David och Erika, båda lugna och lätta att förstå/prata med. Nöjd med hur smidigt det gick
Stort tack för ditt omdöme Andreas! Vi är övertygade om att du kommer att trivas suveränt i den nya bostaden.
Har äntligen sålt en stor 4a med fantastisk utsikt på 5e våningen i Oskarshamn. Har bytt mäklare till Sv Fastighetsförmedling; ett utmärkt beslut. Mycket bra hjälp med handfasta råd, insiktsfulla diskussioner, professionellt och samtidigt personligt bemötande. Erika tog sig god tid att besöka lägenheten flera gånger för rådgivning om både visning och övriga procedurer. Hon författade med ett ledigt språk en utmärkt annons, både informativ och säljande. Under hela processen har vi känt engagemang och god analys av...
Stort tack för det otroligt fina omdömet! Det här gjorde hela min dag. Tack för att jag fick förtroendet att sälja er fina bostadsrätt. Det har varit ett nöje att få hjälpa till och jag vill tacka för ett mycket bra samarbete. Ta hand om er!
Bra bemötande vid vårt första möte.
Så roligt att jag fick hjälpa er att finna er nya bostad. Är säker på att ni kommer att trivas suveränt!
Stort tack för snabb och bra affär, med som jag upplevde det, stort engagemang från Erika. Skulle starkt rekommendera henne till andra säljare!
Vad glad jag blir! Tack för att jag fick förtroendet att sälja ert vackra hus! Ha det gott.
Vi har sålt en villa. Vi blev väldigt bra bemötta av Erika från första mötet. Våra förväntningar var att sälja huset snabbt och enkelt och att få ett bra pris för det. Alla våra förväntningar har infriats och vi har känt ett stort förtroende för Erika. Vi känner att hon har varit väldigt engagerad och dessutom är hon jättetrevlig.
Stort tack för det fina omdömet och att jag fick förtroendet att sälja er fina villa! Det har varit roligt att få hjälpa er. Jag hoppas att ni kommer att trivas i ert nya boendet men det är jag säker på. Ha det gott!
En plans villa 90 kvadrat hjälpte hon mig å sälja
Tack för att jag fick förtroendet att sälja ert fina hus. Stort lycka till med det nya boendet!
Jag med min sambo har köpt en insatslägenhet. Trevligt och välkomnande bemötande av mäklaren. Mina förväntningar var att få svar på mina frågor som jag hade om lägenheten och jag fick bra utvärderade svar på mina frågor.
Tack snälla för ert fina omdöme! Så roligt att få hjälpa er att finna er nya bostad. Är övertygad om att ni kommer att trivas superbra i den fina bostadsrätten. /Erika
Trevlig mäklare med proffsigt bemötande.
Tack snälla för det fina omdömet! Stort lycka till med det nya boendet :)
Mycket trevligt och proffsigt bemötande! Snabb återkoppling och informativ. Rekommenderas verkligen!
Jonas hjälpte oss att sälja vårt hus. vi rekommenderar honom starkt, tydlig kommunikation, bra upplägg inför försäljningen, mycket engagerad, hör alltid av sig, förklarar tydligt processen och han är väldigt lyhörd.
Vi har sålt vårt fasta boende efter 10 år. Hela tiden har vi bemötts på ett mycket professionellt sätt och vi är helnöjda med slutresultatet.
har köpt en enplanshus villa. Mäklaren var lätt stt prata med och fick tydliga och bra svar på frågorna. jag/ vi är nöjda med upplevelsen och de vi varit med om ang köpet av detta hus
Mycket professionell. Fick all hjälp man kan behöva och svar på alla frågor.
Har sålt en bostadsrätt. Mycket trevlig och driftig. Visar hög kunskap ,engagemang och bra på att återkoppla och ser till kundens bästa . Mycket tacksam för att jag valde rätt mäklare .
Trevlig, korrekt & tydlig mäklare. Rekommendera starkt
Jag köpte en lägenhet och blev väldigt väl bemött med bra info och hjälp på vägen
Jag och mina syskon har sålt ett trevånings-radhus. Jonas var trevlig och rak och tog sig tid. Jag är nöjd! Sen blev vi ju kontaktade av intresserade som vi valde att sälja till innan det ens blivit ngn visning....så Jonas hade ett lätt försäljningsjobb! Men vi är nöjda!
Supernöjda! Kan inte har varit bättre! Trevlig, pålitlig, kunnig mm.
Trevlig mäklare. Snabb att ge svar.
Lättsam men samtidigt proffsig och kunnig. Tydlig i sin kommunikation
Proffsig. Vänlig. Trevlig. 💖💖💖💖💖💖💖⚾️⚾️⚾️⚾️⚾️⚾️⚾️⚾️⚾️⚾️⚾️⚾️⚾️⚾️⚾️💖💖💖💖💖💖💖💖
Vi har köpt en lägenhet och var helt okunniga i processen. Fick ett toppenstöd av Erika hela vägen. Mycket bra bemötande, kunnig och mycket kompetent.
Tack Ellinor för de fina orden, det värmer! Så härligt att ni känner er omhändertagna i processen. Så roligt att få hjälpa er med bostadsköpet. /Erika
Bemötandet och kontakterna var naturliga från början. Bra att han tryckte på vikten i den juridiska processen. Bra tips inför visningen Kanske lång process till visning.
Sålt villa. Mycket bra mäklare. God kontakt hela vägen och hjälp med alla delar. Rekommenderas verkligen!
sålt en Bostadsrätt,mycket trevligt bemötande av Jonas, snabb försäljning
Vi är supernöjda med Jonas! Vi både köpte och sålde via honom och allt gick supersmidigt.
Sålt en sommarstuga. Mäklaren var trevlig men trodde priset skulle bli högre än det blev.
Köpt bostadsrätt. Trevligt bemötande, bra visning.
Bostadsrätt har sålts. Har blivit bra bemött, lättsamt och tryggt. Hon levde upp till mina förväntningar. Tillmötesgått mina önskningar.
Har sålt en villa och fått mycket bra bemötande. Ingela är proffsig, kunnig och väldigt trevlig. Jag har fått snabb återkoppling vid frågor och skulle varmt rekommendera henne.
Vi har sålt ett fritidshus genom Ingela Noresson ivi är mycket nöjda med hennes profsighet och engagemang. Även presumtiva köpare uttryckte sin belåtenhet med henne. Vi kan rekommendera Ingela varmt.
Fritidshus super bra bemötande och frisk fläck . Hon är fantastiskt duktig och enormt trevlig
Jonas har hanterat försäljningen av vår fastighet på ett utmärkt sätt. Vi tänker anlita Jonas inför nästa affär.
Hon är jättebra, och fantastiskt hjälpsam till oss som köpare men även till säljaren. Rak, saklig trevlig och hjälpsam. Vi ställde frågor hon svarade så alldeles ypperligt bra hjälp för oss som första gångs köpare. En mycket kompetent mäklare.
Vad glad jag blir för dina fina ord Eva-Lena. Tusen tack! Så roligt att jag fick hjälpa er att hitta huset, ni kommer att trivas så bra! Ta hand om er :) /Erika
Erika är glad, trevlig och mycket duktig. Hon hjälpte mig att sälja mitt hus. Hon är toppen.
Tack snälla Yvonne, det har varit ett nöje att få hjälpa dig med försäljningen av ditt hus. Jag hoppas att du kommer att trivas bra i din fina lägenhet, men det är jag säker på att du kommer att göra :). Vi hörs och ses snart igen. /Erika
Köpt lägenhet. Fick ett väldigt bra bemötande. Väldigt trevlig och kompetent mäklare. Levde upp till alla förväntningar jag hade. Bara positivt att säga.
Tack snälla Emma för dessa fina ord! Det gör mig väldigt glad och jag hoppas ni kommer trivas kalas i nya bostaden. Men det är jag säker på! /Erika
Proffesionell och strukturerad. Vi är mycket nöjda med vårat val av mäklare och kommer rekommendera Ingela till bekanta. Mycket bra upplägg och planering. Imponerande!
Köpt Hus, Professionell mäklare med mycket kunskap. Trevlig snabb och smidig att ha att göra med Rekommenderas Varmt
Har sålt en bostadsrätt med Erika Axtelius hjälp. Vi hade bra diskussioner om vilket bud som skulle antas och landade på ett som kändes helt rätt. Mina förväntningar på Erika som mäklare har infriats helt. Jag är mycket nöjd med Erika.
Stort tack för förtroendet och ett gott samarbete som resulterade i en lyckad affär! Ha det gott! /Erika