Sandra Klang Carling

Sandra Klang Carling

Sandra Klang Carling är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Östhammar

Sandra Klang Carling har varit registrerad mäklare sedan 2024-07. Sandra Klang Carling har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 10 omdömen med ett betyg på 4.9. Sandra Klang Carling har haft 9 försäljningar sen 2024-08 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.

• ?

2024-08 - 2025-02

10 omdömen om Sandra Klang Carling

Sedan starten hos Reco 2024
Mats J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sandra Klang Carling en del av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Alunda

Hej! Senaste åren har jag mött ganska många mäklare >10 i husvisningar genom att jag anlitats av vänner som hjälp. Sandra är utan tvekan den bästa och mest positiva bekantskapen bland alla dessa! Sandra tog direkt kontakt efter vår intresseanmälan. Ringde även om det var ledig dag för henne. Återkom snabbt i korrespondens och tog effektivt fram svar från Bostadsrättsföreningen på mina frågor. Sandra ordnade också en visning på tid som passade oss inresande från Värmland. Vi, min fru och jag blev mycket trevligt bemötta…och...

Jörgen N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Klang Carling en del av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Alunda

Väldigt engagerad mäklare. Hjälper en med allt man behöver. Finns inget att klaga på utan rekommenderas varmt 😊👌

Svar från Sandra Klang Carling

Hej Jörgen! Tack för fina ord, det blev ju riktigt bra till slut. Vänligen Sandra

Robin J
Östhammar

Engagerad och mycket bra kommunikation.

Morgan J
Sålde sitt hus med hjälp av Sandra Klang Carling en del av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Österbybruk

Mycket nöjd. Trevlig och har varit tryggt att anlita henne.

Svar från Sandra Klang Carling

Hej Morgan! Tack för det fina omdömet, så glad att du är nöjd. Hoppas vi ses på tillträdet! Vänligen Sandra

Maria H
Österbybruk

Tycker väldigt mycket om henne. Hon har varit lätt att få tag på och hon har haft väldigt bra kontakt. Toppen

Tack för de fina orden. Så kul att kunna hjälpa er! Vänligen Sandra

Lennart E
Gräsö

Blev mycket bra och vänligt bemött. Våra förväntningar uppfylldes. Vi fick en positiv kontakt med Sandra vid första träffen. Hon har arbetat med vår försäljning som vi önskade. Vi är väldigt nöjda.

Svar från Sandra Klang Carling

Hej Lennart & Christina! Tack för de fina orden, så glad för er skull att allt ordnade sig till det bästa. Vänligen Sandra

Kevin W
Österbybruk

Super trevlig och proffisionell. Tar reda på och svarar snabbt på alla mina frågor.

Anders S
Österbybruk

Proffsig, kommunicerar och informerar bra.

Claes L
Österbybruk

Trevligt intryck Ordning och redan Bra dokumentation Lätt att få kontakt och svar på frågor

Åsa-teres P
Alunda

Allt har varit toppen, Sandra är tydlig i sin kommunikation och svarar snabbt och är lätt att komma i kontakt med.