En del av Svensk Fastighetsförmedling -
www.svenskfast.se
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Östhammar!
Är du ute efter ett boende i en liten trevlig trästad med skärgården nära? Då ska du överväga Östhammar och området kring Roslagen. Här finns vi på Svensk fastighetsförmedling för att hjälpa dig med din bostadsaffär, vare sig det är ett köp eller försäljning eller kanske hela kedjan det handlar om.
Vi har koll på området och koll på mäklarbranschen, och det är vårt främsta mål att hitta våra kunders drömboende. Är du osäker på vilket läge som är bäst eller när du ska genomföra affären? Kontakta oss så, vi har svaret på de flesta frågor.
Utmärkelser
111 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Sedan starten hos Reco 2016
sålde sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Petra är proffsig, duktig och trevlig att ha att göra med. Kan varmt rekommendera henne.
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Mycket professionellt och vänligt bemötande. Väldigt förstående och mötte våra önskningar fullt ut.
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Blev proffsigt bemött av mäklaren. Vi satte rimliga förväntningar då marknaden inte var den bästa för försäljning av lägenheter.
Är mycket nöjd med min mäklare, kunde inte haft någon bättre än henne -
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Jag blev bemöts på ett trevligt och proffsigt sätt, mäklaren var hjälpsam svarade på våra frågor hela processen, har snabb återkoppling tid, rekommenderar mäklaren för sitt proffsigt arbete.
Tack Ghofran för ditt omdöme om mäklare Petra. Vad roligt att höra att köpet har gått smidigt och enligt förväntan! Vi önskar er stort lycka till med det nya boendet och tveka inte på att höra av er om det skulle dyka upp några frågor på vägen.
Allt gott !
Svensk Fastighetsförmedling -
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Super bra mäklare,. Petra är den bästa och mest personliga mäklare jag någonsin träffat, hon vill alltid försöka matcha det du vill ha efter dom förutsättningar som finns med det som marknaden kan erbjuda.
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Jag blev bemöts på väldigt trevligt och proffsigt sätt, mäklaren kunde försåt mina förväntningar av det nya bostad, hjälpte mig under hela processen, har väldigt snabb återkoppling tid, fick väldigt bra information inför, under visning. Jag vill 100% rekommendera mäklaren för ett utmärkta arbete.
Tack Ziad för ditt fina omdöme om mäklare Petra! Vad roligt att höra att allt har funkat bra från start till skrivet överlåtelseavtal. Vi önskar er stort lycka till med er nya bostad och tveka inte på att höra av er om det dyker upp några frågor.
Allt gott!
Svensk fastighetsförmedling -
köpte sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Mycket bra! Trevlig visning och sedan ett tydligt kommunicerande vid budgivning. Hade liknande förväntningar. Sammanfattning blir utmärkt.
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Bra bemötande av en trevlig och engagerad mäklare, smidigt genomförd försäljning med två nöjda parter.
köpte sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
mäklaren bemötte oss väl. hade dock gärna sett att få ut/skickat på mail- köpehandlingarna innan innan vi möttes och skrev under köpeavtalet.
tycker åxå att denna undersökning passar bättre efter att hela affären är klarTack Karin för ditt omdöme och för din feedback! Jag tar med mig den vidare till kollegorna på kontoret.Förstår din tanke med att vänta tills affären är helt klar efter tillträdet! Om man vill kan man avvakta att lämna omdöme tills avslutad affär.
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Dyker det upp några frågor på vägen är du välkommen att höra av dig till oss annars ses vi på tillträdesdagen!
Allt gott, svensk fastighetsförmedling Östhammar -
köpte sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Trevlig, bemötande och fixade ett bra möte som slutade i ett hus för våran del.
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Bra bemötande, objektiv och anpassade bemötande för att passa in med mina behov. Smidig i att medla mellan köpare och säljarens intressen. Förväntade mig mycket, snabba ryck och individuellt anpassade förfrågningar löstes så att jag kände mig nöjd.
Vidare kontakt och att mötas på plats var en bra upplevelse. Fick ett bra bemötande, bra anpassning i personligt uttryck för att skapa en bra stämning. Noga och fick uppfattning av bra kunnande på sin sak, samtidigt avkopplad och öppen.
Mäklarens sätt att hantera försäljning/köp upplevdes som öppet och transparent.Tack Therése för ditt omdöme om mäklare Jim! Vad roligt att köpet har gått smidigt och att du är nöjd med processen från start till mål. Vi önskar dig lycka till i ditt nya boende och du är välkommen att höra av dig om du har några framtida frågor!
Allt gott, Svensk Fastighetsförmedling -
köpte sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Välkomnande, flexibel och intresserad av våra behov och önskemål. Köpet har gått smidigt och tryggt.
köpte sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Bra bemötande. Engagerad och trevlig. Motsvarade alla våra förväntningar.
sålde sin bostad med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Vi vill tacka för ett mycket bra och seriöst bemötande ! Försäljningen överträffade våra förväntningar och gick mkt smidigt. Vi hade förväntat oss en långdragen försäljning i dessa tider men så blev inte fallet.
Tack !Tack Christoffer för ditt fina omdöme om mäklare Jim! Vi tackar ödmjukt för att vi fick hjälpa till med försäljningen av ert fina boende och önskar er lycka till i det nya. tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller funderingar framöver.
Allt gott, Svensk fastighetsförmedling -
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
En trygg och erfaren mäklare.
Lotsade oss igenom processen från början till slut. 100% tillgänglig.
Tack Sune! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Trevlig och lätt att prata med
Bra kontakt, den bästa mäklaren jag haft kontakt med
Alla uppgifter jag fick av honom för att affären skulle bli bra
gjorde det lätt för mig att välja vilken köpare det skulle bli. -
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Bra lokalkännedom, seriös handläggning och trevligt bemötande. Lång erfarenhet. Som helhet är jag nöjd som kund och kan rekommendera Svensk Fastighetsförmedling i Östhammar.
Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vad roligt att höra att du är nöjd med Sunes hantering av försäljningen av ert fina boende i Öregrund. Tveka inte att höra av er till oss om det dyker upp några vidare frågor eller funderingar framöver!
Trevlig sommar önskar vi på svensk fastighetsförmedling i Östhammar. -
sålde sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Trevligt bemötande men återkoppling och kommunikation levde inte upp till våra förväntningar. En hel del slarv kring avtal och annons.
Tack Gustaf för din feedback, utan den kan vi inte göra om och göra rätt! Det är väldigt tråkigt att höra att vi inte kunde leva upp till förväntningarna.Jag tar självklart med mig feedbacken till mina kollegor för att sammanställa vad vi kunnat göra bättre och vad vi behöver se över i vårt arbetssätt samt rutiner.
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Har du några framtida frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss!
Med vänlig hälsningar
Svensk Fastighetsförmedling -
köpte sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Petra är en av dom bästa mäklarna jag/vi har träffat!
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Mäklaren var riktigt bra. Gav den tid som behövdes för att förklara processen. Charmant och tillmötesgående.
Tack Lars för ditt omdöme! Vad roligt att höra att Petra levde upp till förväntningarna och att ni känner er nöjda med säljprocessen. Det är bara att höra av er om ni har några vidare frågor eller funderingar framöver. Med vänlig hälsning, Petra och övriga kollegor på Svensk fastighetsförmedling
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Mäklaren verkade mycket seriös.
Han var trevlig och lyhörd för våra önskemål. -
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Bra mäklare allt var mycket bra
köpte sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Mycket trevligt, bra information.
Tack Per för ditt omdöme! Vad roligt att höra att Petra hade god kommunikation genom processen! Vi önskar dig all lycka till med ditt nya boende och skulle du ha några vidare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss! Svensk Fastighetsförmedling
köpte sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Ett väldigt gott bemötande både på visning och i telefon.
Mycket hjälpsam till mig som inte varit med vid något husköp tidigare, jag rekomenderar dom starktStort tack Fredrik för ditt fina omdöme och vad roligt att höra att Petra levde upp till förväntningarna. Vi önskar dig stort lycka till med ditt nya boende och om det skulle dyka upp några fler frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till oss! Svensk Fastighetsförmedling
sålde sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Blev mycket bra bemött av mäklaren, valde Svensk Fast för att den mäklaren har sålt många fastigheter på ön där jag hade min stuga.
Försäljningen blev mycket lyckad och jag fick ut vad vi bestämt.
Så jag är mycket nöjd med Svensk Fastighetsförmedling. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Mycket bra bemötande. Bra diskussioner under resans gång.
Väldigt bra lösning på en komplicerad affär.Tack Tenho för ditt omdöme och vad roligt att höra att Jim levt upp till dina förväntningar. Vi är väldigt glada att det blev en lyckad försäljning trots de komplikationer som uppstod. Du vet vart vi finns om det skulle dyka upp några fler frågor eller funderingar! Allt gott, Svensk fastighetsförmedling
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Mäklaren var flexibel och trevlig. Han hittade en bra köpare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Petra har gjort ett fantastiskt jobb och vi är väldigt nöjda med hur hon arbetat med försäljningen av vår bostad!
Vi kände att vi fick en bra kontakt och haft en bra dialog under hela försäljningsprocessen. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Suveränt, på pricken. Lyhörd och ett gott bemötande.
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Väldigt trevligt och personligt bemötande
Uppfyllde absolut våra förväntningar
Vi är väldigt nöjda med hela processen -
köpte en tomt med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Trevlig och kompetent mäklare.
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Mycket bra och en väldigt snabb och smidig affär
Tack Peter för ditt fina omdöme! Vad glada vi blir att säljprocessen gick smidigt. Vi hoppas att du ska trivas i din nya bostad! Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss.
Allt gott! Med vänlig hälsning Svensk fastighetsförmedling Östhammar. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Allting gick precis så som mäklaren sa, från start till kontraktsskrivning. Mycket nöjd med allting!
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Bra kundbemötande och kunnig personal.
köpte sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Positiv och engagerad. Gav snabba svar.
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Profetionellt bemötande där mäklaren tog sig tid att förklara in i minsta detalj.
Smidig försäljning där säljare och köpare var i centrum. Vi är mycket nöjda. -
sålde sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
mycket trevligt bemötande hos svensk fastighetsförmedling
Tack snälla för ditt fina omdöme och vi blir så glada av att du känner dig väl bemött här hos oss! Har du några vidare frågor eller funderingar framåt är du varmt välkommen att höra av dig till oss.
Allt gott!
Med vänlig hälsning, Svensk Fastighetsförmedling Östhammar -
sålde sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Bra utfört uppdrag. Lyhörd och tillgänglig.
Jättenöjd. -
köpte sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Trevligt bemötande, mysigt kontor, allt löpte på smidigt med den proffsiga mäklaren.
köpte sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
En riktigt engagerad mäklare.
Ställde upp på att visa oss huset sent på kvällen trots att det innebar båtfärd i mörker.
Hade svar på allt vi frågade och var enormt snäll och trevlig.
Bättre mäklare än så får man leta efter! -
sålde sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
God återkoppling , satte realistiska förväntningar, easy going guy :-) .
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Trevligt och proffsigt bemötande, förtroendeingivande mäklare från första mötet.
köpte sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Proffsigt och trevligt bemötande genom hela processen! Mäklaren kändes trovärdig, kunnig och tillgänglig.
köpte sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Genuint trevligt bemötande med hög servicegrad! Rekommenderas. / Robert Sporrong
Bra på alla sätt.
Hade egentligen inga förväntningar, litade på mäklaren och resultatet blev ju bra. -
köpte sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Jim var väldigt kompetent, flexibel och tillmötesgående. Hela processen från start till mål gick snabbt och utan hinder på vägen.
Tack Jonas för ditt omdöme! Var roligt att höra att ni är nöjda med er upplevelse. Vi hoppas att ni ska trivas i erat nya boende och önskar er lycka till! Dyker det upp några frågor eller funderingar framåt är ni varmt välkomna att höra av er till Jim eller oss assistenter på kontoret.
Trevligt sommar!
Svensk fastighetsförmedling Östhammar -
köpte sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Trevligt bemötande. Hjälpsam och lätt att prata med. Känslan är trygghet, vilket är viktigt vid ett husköp. Bra jobbat!
Hej Annika och tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med Jims hantering av ärendet. Vi önskar er all lycka till med erat nya boende och har du några frågor eller funderingar framåt är du varmt välkommen att höra av dig till Jim eller oss övriga på kontoret!
Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Ha en fin och trevlig sommar!
Svensk fastighetsförmedling Östhammar -
köpte sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Ett mycket trevligt och positivt bemötande. Påläst och svarade på alla våra frågor. Jim känns som en genuint ärlig och trevlig människa. Vi rekommenderar honom gärna som mäklare till vänner och bekanta.
sålde sitt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Jättebra kontakt med mäklare trevligt bemötande
sålde sin stuga med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Östhammar
Vi valde Jim som en av 3 aktörer som en följd av att vi uppfattade honom som mer kunnig om just Gräsö
Han lyfte prisförväntningarna 20-25 procent över vad vi ansåg rimligt och fick rätt
Engagemang är en framgångsfaktor och här ligger han i topp
På den negativa sidan ligger ett dåligt genomarbetat kontraktsförslag
Sammanfattningsvis ger vi Jim toppbetyg och skulle välja honom igen om vi backade bandetTack Kent för dina fina ord och din feedback! Det har varit en fröjd att få hjälpa er med försäljningen. Jag uppskattar din feedback och tar verkligen till mig av den! Har ni några vidare frågor eller funderingar är ni varmt välkomna att höra av er.
Trevlig sommar!
Jim Loginger, Svensk fastighetsförmedling Östhammar