Pär Nordström

Pär Nordström

Pär Nordström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sandviken

Pär Nordström har varit registrerad mäklare sedan 2004-02. Pär Nordström har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-05 och har fått 14 omdömen med ett betyg på 4.4. Pär Nordström har haft 52 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

14 omdömen om Pär Nordström

Sedan starten hos Reco 2022
Elizabeth E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Pär Nordström en del av Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
Centralt

Jag är nöjd med min lägenhetsförsäljning. Trevligt bemötande av mäklaren som var lyhörd och som har många års erfarenhet och som har bra lokal kännedom. Mäklaren var lätt tillgänglig och trots en seg bomarknad lyckades sälja min lägenhet utan att jag fick gå ner för mycket i pris. Kan varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling I Sandviken.

Bengt Yngve E
Sålde sin stuga med hjälp av Pär Nordström en del av Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
Gästrike-Hammarby

När förmedlingen är slutförd kommer jag att tycka

Monika D
Köpte sitt hus med hjälp av Pär Nordström en del av Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
Storvik

Trevlig mäklare och bra information vid köp

Anne R
Öjaren

Mycket bra allt från första besöket till kontraktslrivninh

Liisa N

Bemötandet och professionellt

Anne-louise A
Sålde sitt hus med hjälp av Pär Nordström en del av Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
Lund

Mycket nöjd med min mäklare som är lyhörd och försäljningen av min bostad gick smidigt och snabbt.

Åke Sixten Boris H
Järbo

Jag tycker att allt fungerat bra hittills. Bara positiva erfarenheter. Åke

Mikael L
Köpte sin stuga med hjälp av Pär Nordström en del av Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
Lund

Snabb återkoppling och professionella.

Timo T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Pär Nordström en del av Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
Centralt

Allt har fungerat bra.. Snabb visning,bra info Mäklaren har hjälpt med alla dokument. Nu är de bara bostads föreningen som ska godkänna mej.

Kerstin S
Centralt

Snabb och okomplicerad affär. Direkt återkoppling.