Per är duktig, påläst och trevlig att prata med, rekommenderas varmt.
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Sandviken! Sandviken i Gästrikland ligger nära natur- och sjölandskap och erbjuder många fina boenden. Är det hit du funderar på om flyttlasset ska gå? Då ska du ta kontakt med oss på Svensk fastighetsförmedlings kontor så ska vi hjälpa dig på vägen till drömboendet. Svensk fastighetsförmedling...
940 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
Sedan starten hos Reco 2016
Tillgänglig och tillgodoser behov, alltid bra service.
Pär Nordström gav ett mycket professionellt och engagerat bemötande genom hela processen. Han var tillgänglig, svarade snabbt på mina frågor och såg till att jag kände mig välinformerad vid varje steg. Affären sköttes smidigt och med stor omsorg. Jag uppskattar hans kunnande och personliga service och rekommenderar honom gärna till andra som söker en pålitlig mäklare.
Jag är mycket nöjd med hjälpen från Pär Nordström. Han var professionell, trevlig och lätt att ha att göra med genom hela processen. Jag fick tydlig information, snabb återkoppling och kände mig trygg från början till slut. Pär var engagerad, lyhörd och gjorde hela affären smidig. Jag kan varmt rekommendera honom till andra som ska köpa eller sälja bostad.
Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Från första mötet till avslutad försäljning har vi känt oss trygga genom hela processen. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge tydlig vägledning. Kontakten har varit enkel, personlig och väldigt trevlig, vilket gjorde att vi kände oss väl omhändertagna hela vägen. Vi kan varmt rekommendera Linus till alla som söker en kunnig, pålitlig och engagerad person som verkligen gör det lilla extra. Våra förväntningar överträffades verkligen!
Högt engagemang, mycket proffsigt, bara ++++++
Proffsig på allra bästa sätt!!
Linus är trevlig, kunnig och har skött vår försäljning på ett mycket bra sätt. Vi känner oss väl omhändertagna.
Bästa mäklaren vi har haft, mycket professionell och kan marknaden. Ger ett förtroende både till säljare och köpare. Kan starkt rekommendera Linus som mäklare.
Jag kan varmt rekommendera Linus som mäklare han har ett fint bemötande och proffsigt förhållningssätt
Han var lättsam trevlig och glad , vi är helt nöjda med honom .
Avslappnad och uppriktig samtidigt som han agerade korrekt i alla avseenden.
Mycket kunnig och trygg mäklare som snabbt återkopplade vid frågor och funderingar.
Lätt att ha att göra med hittills i affären….
Manne är den klart bästa mäklaren i Gävleborg 👍🏻👑
Vi är mycket nöjda med Manne och hela processen. Professionell, lättsam och alltid tillgänglig för frågor. Vi kände oss trygga genom hela försäljningen och kan varmt rekommendera honom.
Mäklarens bemötande kändes väldigt bra och professionellt, inga konstigheter. Visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig då det var första gången jag personligen var i kontakt med en mäklare på detta sätt. Min upplevelse var bra. Tydlig information, bra kontakt med båda parterna, det gick snabbt och smidigt.
Snabb, reslistisk, snygg frilla
Kunnig mäklare som ger trygghet till både säljare och köpare.
Vi ville ha den bästa mäklaren i Gävle, valde Linus och han levererade på alla punkter. 5/5 stjärnor, rekommenderas starkt.
Mycket kunnig och dessutom trevlig! Att jag avvaktar lite med högsta betyg, beror på att affärerna ännu inte är avslutade. Men hittills har jag bara goda erfarenheter av Per Nordström.
Absolut, då blir det så här: Jag kan varmt rekommendera Linus. Vi har anlitat honom vid flera bostadsaffärer, och hans lyhördhet och förståelse för vår situation har alltid funnits där. Det är inget engångsfenomen, utan han har genomgående varit professionell, konsekvent och trygg. Vi är verkligen nöjda med resultatet, och Linus har en djup kunskap om Gävle. Han har varit ett tryggt stöd genom hela processen.
Tydlig och trevlig. Snabb på att svara på mail
Manne verkligen överraskar med sin kunnighet och gör allt för att alla ska bli nöjd. Tack Manne
Saklig, kunnig och tillgänglig. Bra bemötande. Förklarat hela processen bra. Bra återkoppling efter visningar. Snabb försäljning.
Mycket nöjd! Professionellt rakt igenom.
Otroligt bra från start till mål
Utmärkt bemötande och kommunikation genom hela processen. Vi kände oss trygga med Linus från dag ett och är väldigt nöjda med hela upplevelsen och Linus hjälp med försäljningen. Kan varmt rekommendera honom!
Världsklass - Professionell och ödmjuk
Professionell och tillmötesgående.
Manne var professionell och trevlig. Rekommenderas varmt
Väldigt bra bemötande och professionellt. Pga omständigheter så tog han sig tiden att visa ett hus extra för oss vilket hjälpte oss väldigt mycket. Super.
Linus helped me sell my house really quickly and made the whole process smooth and easy. Super easy to work with, always helpful, and quick to respond whenever I needed anything.
Bästa mäklaren i Gävle . Super proffsig och alltid trevligt och Glad
Trygg, informativ, relevant, erfaren och kunnig
Smidig affär och bra kommunikation.
Tillgänglig, lyhörd och professionell. Så tacksam för att jag fick en erfaren och duktig mäklare.
Tackar Linus för hjälpen med att sälja vår lägenhet, tog lite längre tid än beräknat men det berodde på marknadens läge. Linus har varit väldigt tillgänglig och svarar snabbt på frågor och funderingar samt löst försäljningen på ett professionellt sätt. Vi rekommenderar honom varmt för framtida försäljningar!
Trevlig hjälpsam och flexibel! Allt som definierar en bra mäklare ☺️
Vi är väldigt nöjda med Manne som mäklare vid vår husförsäljning. Han är trevlig, professionell och inger stort förtroende. Genom hela processen har han varit engagerad, tillmötesgående och alltid snabb med att svara på våra frågor. Vi kan varmt rekommendera honom till andra som ska sälja sin bostad.
Erfaren och driven. Duktig mäklare!
Hittills bara positiva erfarenheter.Snabbt och trevligt bemötande i vår sälj-och köpsituation.
Jag har både köpt och sålt genom Linus! Pålitlig, väldigt snabb i återkoppling. Ödmjuk och otroligt hjälpsam! Kommer att anlita honom igen om det skulle vara så!
Bra, snabb och smidig försäljning av vårat hus. Tillgänglig och professionell.
Jag är mycket nöjd med Mannes insats vid försäljningen av min lägenhet. Processen sköttes professionellt från början till slut, med tydlig kommunikation/återkoppling och stort engagemang. Manne visade att han har mycket god kunskap om marknaden och arbetade effektivt för att nå ett bra resultat. Jag kände mig trygg genom hela affären och kan varmt rekommendera Manne som mäklare. // Thomas B
Jag hade en utmärkt upplevelse med Manne. Han var professionell, effektiv och gjorde hela processen väldigt smidig. Jag rekommenderar honom starkt som en pålitlig och engagerad fastighetsmäklare.
Snabb och effektiv. Alltid tillgänglig.
Linus har varit klockren i alla avseenden. Lätt att ha att göra med och levererade ett bra resultat på kort tid. Vad mer kan man önska!
Mycket nöjd. Linus är tillmötesgående och tillgänglig. Rekommenderar strakt!
Jag är nöjd med min lägenhetsförsäljning. Trevligt bemötande av mäklaren som var lyhörd och som har många års erfarenhet och som har bra lokal kännedom. Mäklaren var lätt tillgänglig och trots en seg bomarknad lyckades sälja min lägenhet utan att jag fick gå ner för mycket i pris. Kan varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling I Sandviken.