Per Bonnevier

Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
4.7
Affärer senaste året

Per Bonnevier är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sandviken

Per Bonnevier har varit registrerad mäklare sedan 2000-01. Per Bonnevier har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 16 omdömen med ett betyg på 4.7. Per Bonnevier har haft 22 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

16 omdömen om Per Bonnevier

Sedan starten hos Reco 2023
Anette C
Sålde sin stuga med hjälp av Per Bonnevier en del av Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
Berg

Mycket professionell och dessutom trevlig att ha att göra med.

Nilla D
Sålde sin bostad med hjälp av Per Bonnevier en del av Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
Sätra

Vi har varit så nöjda med Pers trygga, jordnära hantering i vår försäljning av vår gård i Sandviken. Två tummar upp och våra varmaste rekommendationer!

Roger T
Köpte sitt hus med hjälp av Per Bonnevier en del av Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
Born

Han är lätt att få tag på, kunnig och riktigt hjälpsam. Köpet av min nya bostad gick smidigt. Nu ska min egen bostad ut på försäljning via Per och hittils har allt fungerat bra. Det återstår att se om allt går lika smidigt som köpet av Brogatan 28?

Anette H
Sålde sitt hus med hjälp av Per Bonnevier en del av Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
Barrsätra

Snabb återkoppling, trevligt bemötande. Vi är super nöjda.

Ronny Thomas W
Köpte sin stuga med hjälp av Per Bonnevier en del av Svensk Fastighetsförmedling Sandviken
Torsåker

Per är duktig, påläst och trevlig att prata med, rekommenderas varmt.

Anders K
Årsunda

Avslappnad och uppriktig samtidigt som han agerade korrekt i alla avseenden.

Johanna D
Klangberget

Saklig, kunnig och tillgänglig. Bra bemötande. Förklarat hela processen bra. Bra återkoppling efter visningar. Snabb försäljning.

Jenny R
Vallhov

Trygg, informativ, relevant, erfaren och kunnig

Annika G
Årsunda

Tillgänglig, lyhörd och professionell. Så tacksam för att jag fick en erfaren och duktig mäklare.

Markus W
Hammaren

Fantastiskt, mycket trevlig och bra dialog. Mäklaren levde upp till alla förväntningar med en svårslagen ödmjukhet.