Hampus är en trevlig och seriös mäklare. Vi fick ett proffesionellt bemötande och kände att hela köpprocessen mötte våra önskemål.
Hampus Skoglund
Hampus Skoglund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Simrishamn
.Hampus Skoglund har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Hampus Skoglund har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 82 omdömen med ett betyg på 4.8. Hampus Skoglund har haft 24 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
82 omdömen om Hampus Skoglund
Vi är väldigt nöjda. Vi sålde huset på mindre än en månad till ett pris vi var nöjda med. Hampus gjorde ett toppen jobb! Svarade snabbt på alla våra frågor, föreslog lösningar på kluriga situationer och var super trevlig. Vad mer kan man begära?
Tack för de fina orden Agneta! Det var väldigt kul att få hjälpa er i processen!
Man får förtroende för Hampus. Väldigt lite säljsnack och bra information. Kunnig.
Tack Vidar! Jag tror ni kommer trivas kanon i det fina huset!
Hampus är en kunnig, trevlig, lugn och lyhörd mäklare med sinne för humor. Han har varit enkel att kontakta och vi har alltid fått snabb och tydlig återkoppling när vi har haft frågor. Han haussade aldrig upp våra förväntningar eller hastade fram några beslut utan guidade oss till en i alla avseenden lyckosam och trevlig försäljning, till utsatt pris och mindre än en månad efter utlagd annons. Vi kan varmt rekommendera honom.
Tack för dina fina ord Tomas! Det var ett mycket trevligt hus att visa och det värmer i hjärtat att det blev en så pass bra process och kund vi hittade!
Hampus är väldigt vänlig och bra på att förklara sånt som är komplicerat. Han är även hjälpsam och lätt att få tag på. Skulle rekommendera!
Stort tack för din feedback Oda! Jag tror ni kommer trivas väldigt bra i nya huset!
Hej! I mångt och mycket så handlar en fastighetsaffär om förtroende, detta sköter Hampus på ett utmärkt sätt. Hampus har mina rekommendationer. Mvh. Niclas Köhler
Tack för detta Niclas! Glad att kunna hjälpa dig!
Jag vill varmt rekommendera mäklaren Hampus! Från första kontakten upplevde jag honom som mycket serviceinriktad, professionell och trevlig. Som köpare kände man verkligen hans stora engagemang genom hela processen. Han var alltid tillgänglig för frågor, tydlig i sin kommunikation och mån om att allt skulle kännas tryggt och smidigt. Hampus skapade ett stort förtroende och gjorde hela bostadsaffären till en positiv upplevelse. Jag kan varmt rekommendera honom!
Stort tack för era fina ord! Det kommer bli så bra för er där!
Vi har använt oss av flera mäklare under åren men Hampus sticker ut på ett mycket positivt sätt. Kompetent och drivande på ett sätt som inger förtroende även när frågorna ibland är komplexa. Vi uppskattar att Hampus hade både inlevelse i och förståelse för våra personliga önskemål samtidigt som de hanterades på ett professionellt sätt som också gjorde att balansen mellan säljare och köpare blev bra. Vi kan inte annat än varmt rekommendera denna mäklare! R & E, Vitaby
Stort tack för dessa fina ord Robert & Eva! Det värmer att ni känner så!
Hampus är vänlig, öppen, lyhörd som person - och noggrann, effektiv, kunnig som mäklare. Hans förmåga till närvaro och fokus gjorde mig helt trygg, hela vägen. Jag kan inte föreställa mig en bättre mäklare eller smidigare process vad gäller försäljningen av mitt hus.
Stort tack för ditt fina betyg Ylva! Det gläder mig att du är så nöjd, det gjorde vi bra, du och jag!
Hampus fick oss att känna oss trygga och bekväma under hela processen. Han gav ett mycket sympatiskt intryck och var lugn och trevlig.
Tack för era fina ord och stort grattis igen till ert köp!