Alexander Vallgren

Alexander Vallgren

Alexander Vallgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall

Alexander Vallgren har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Alexander Vallgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 182 omdömen med ett betyg på 4.9. Alexander Vallgren har haft 57 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2022-12 - 2023-11

182 omdömen om Alexander Vallgren

Sedan starten hos Reco 2021
Johan P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Vallgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
Sundsvall

Pigg och personlig kontakt, med god löpande kommunikation.

Lars Olof H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Vallgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
Sundsvall

Lyhörd, empatisk och lätt att samarbeta med. God insikt i marknadsförutsättningarna i stort och de lokala förhållandena. Adekvat rådgivning och realistisk beskrivning av de affärsmässiga förväntningarna. Tjänstvillig och aktiv bearbetning av potentiella köpare. Effektivt och korrekt avslut på affären med god ordning på avtal och andra dokument.

Rickard V
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Vallgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
Bergeforsen

En väldigt bra mäklare som gör sitt jobb utmärkt och tänker på sina kunder i det största.

Maria P
Sundsvall

Aktiv och positivt engagerad!

Daniel S
Sörberge

Lätt att ha att göra med. Väldigt hjälpsam. Diskuterar gärna försäljningsplaner och förklarar tydligt hans plan men respekterar säljarens åsikt. Går bortom det som förväntas av mäklare genom att alltid vara tillgänglig även utanför arbetstider. Stor rekommendation från mig. Skulle utan problem anlita honom vid nästa försäljning.

Miranda S
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Vallgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
Fagervik

Vi tycker att Alexander har gjort ett fantastiskt bra jobb, vi har köpt hus med han som mäklare och även sålt en lägenhet med han som mäklare. Väldigt trevlig och hjälpsam. Hade man en fråga så svarade han väldigt snabbt.

Erika S
Sundsvall

Mycket nöjd med mitt val av mäklare för försäljningen av mitt hem. Har alltid blivit väl bemött, och har upplevt Alexander som uppriktig, tillmötesgående och duktig på sitt jobb. Han levde upp till mina förväntningar och min upplevelse av Alexander vid försäljningen av min bostad är väldigt bra!

Maria A
Sundsvall

Trevligt och positivt bemötande. Snabba svar och tillgänglig.

Pernilla L
Sundsvall

Positiv å enkel problemlösare. Ser möjligheter inte bekymmer. Kanon Mäklare!

Sigbritt L
Sundsvall

Vi fick ett mycket proffsigt och trevligt bemötande av Alexander. Det kändes som att han gjorde vad han kunde för att hjälpa oss sälja lägenheten. Trots lite turbulent med firman så kände vi oss väl omhändertagna.