Elin Eriksson

Elin Eriksson

Elin Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall

Elin Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2022-10. Elin Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 47 omdömen med ett betyg på 4.8. Elin Eriksson har haft 28 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-01

47 omdömen om Elin Eriksson

Sedan starten hos Reco 2024
Sofia L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elin Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
Centralt

Elin är en professionell, trevlig och effektiv mäklare med öga för stil, vilket var viktigt för oss i samband med fotografering och annonsering. Hon lyssnade på våra önskemål, informerade, och återkopplade kontinuerligt under hela försäljningnspocessen. Vi kan verkligen rekommendera henne.

Moa L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elin Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
Granloholm

Är väldigt nöjd med Elin som mäklare! Hon har varit otroligt hjälpsam och engagerad genom hela affären.

Renzo M
Granloholm

Elin och jag har haft en dialog sedan jag vart intresserad utav en bostad hon sålde, hon har återkopplat till mig dagligen, spelar ingen roll vilken tid det var. Det här är en mäklare som brinner för sitt jobb. Det var lite bråttom med inflytt för mig men efter lite om och men så löste det sig. Så jag kan absolut säga att Elin gör det lilla extra för både köparen och säljaren.

Patricia M
Granloholm

Fantastiskt bra och otroligt engagerat

Lena A
Centralt

Trevlig och kunnig. Visade och beskrev lägh. och tillhörande utrymmen på ett föredömligt sätt. Vid underskrift av kontrakt förklaras allt på ett bra och förståeligt sätt. Upplever Elin mycket positiv och tillmötesgående, verkar brinna för sitt jobb.

Johan L
Centralt

Mycket bra mäklare. Kan rekommendera.

Ester M
Centralt

Jag kände att Elin verkligen brydde sig och var varm och engagerad redan på visningen och genom hela processen!

Anita F
Centralt

Bra återkoppling, uppföljning och ett korrekt bemötande.

Jan Mikael S
Sålde sitt hus med hjälp av Elin Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
Södermalm

Elin hjälpte oss till en snabb och bra försäljning, med beröm godkänt.

Jan Fredrik S
Södermalm

Väl bemött. Levde upp till mina förväntningar. Väldigt smidig försäljning. Allt var bra.