Alexander är en mycket duktig, engagerad och lyhörd mäklare. Han arbetade på ett smidigt o effektivt sätt och gjorde min lgh försäljning mycket bra. Jag kan varm rekommendera honom vid både köp och försäljning.
Alexander Vallgren
Alexander Vallgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundsvall
.Alexander Vallgren har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Alexander Vallgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-05 och har fått 278 omdömen med ett betyg på 4.8. Alexander Vallgren har haft 64 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
278 omdömen om Alexander Vallgren
När jag väl fick kontakt med Alexander gick det fort. Jag såg annonsen påFB under helgen, på måndag ringde jag honom och fick reda på visningen på onsdag. På visningen såg jag en fin lägenhet som passade mig och Alexander fick reda på att jag just sålt mitt hus, så budgivningen som började och slutade på torsdag föll ut till min fördel. Kontraktet skrevs under på fredag med förbehållet att banken skulle godkänna köpet. Banken godkände på måndag. Alexander gjorde ett mycke bra job, bemötandet vid både visning och kontraktskrivning...
Mycket trevligt bemötande både vid telefonkontakt och vid visning. Han levde upp till de förväntningar jag har på en mäklare. Därför fick han även förtroendet att sälja min lägenhet.
Proffsig, kunnig och trygg! Vi kunde inte önskat oss en bättre mäklare för husförsäljningen. Rekommenderas varmt!
Alexander är lyhörd, trevlig och transparant! 5/5 stjärnor
Driven säljare som har styrkan i att se livet positivt och inte vika sig från det.
Jag har bara positivt att säga. Snabb återkoppling, snabb affär som både jag och säljaren uppskattade.
Det är lätt att kommunicera med Alexander. Han gav raka och rediga besked på mina frågor och vägledde bra genom köpprocessen. Jag var trygg med mäklaren och nöjd med köpet.
Mycket tillmötesgående och proffsigt bemötande.Alexander är kunnig och lättsam att ha att göra med lätt att få kontakt med och håller vad han lovar vi är mycket nöjda med Alexander
Tack Alexander för ditt fina jobb att sälja vårt hus. Det gick överförväntan och vi kommer alltid välja dig som vår mäklare i framtida försäljning och rekommendera dig till alla som ska sälja.