Bra bemötande och kunnig inom sitt område. Duktig och noggrann med förklaringar av de olika momenten
Anton Eriksson
Anton Eriksson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Umeå
.Anton Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2004-05. Anton Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 12 omdömen med ett betyg på 4.8. Anton Eriksson har haft 10 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 75% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
12 omdömen om Anton Eriksson
Han är en väldigt duktig och trevlig mäklare. Aldrig ngr problem allt går att lösa.
Proffsigt bemötande Kunnig på alla områden
Jag är alltigenom nöjd med Anton Eriksson vid förmedlingen av Klöverkullarna 1
Vi blev bemötta superbra av vår mäklare Anton. Affären gick super snabbt och smidigt. Vi kunde inte önskat oss en bättre mäklare.
Trevligt bemötande av säljaren, bra insatt i sitt uppdrag, kunde svara på alla frågor
Anton Eriksson är en stjärna! Finns inte mer att säga, var rädd om denna person!
Har förmodligen mycket att göra men har agerat snabbt o korrekt när vi väl fick kontakt med varandra.
Våran Mäklare Anton typ brann för sitt jobb👍. Vi sålde ett radhus. Vi hade höga förväntningar men det slutade med att Anton överträffade dessa! Anton var alltid posetiv, glad, lyhörd. Vi var ofta i kontakt med varandra, han hörde av sig direkt om det var något. Har bara goda vitsord om Anton en kanon kille. Vi kommer att tipsa andra om er och Anton. Mvh Dick å Lena Vikström.
Då skilsmässan var ett faktum så hjälpte Anton till både professionellt och snabbt! Han såg till att allt skulle flyta på så snabbt och smidigt som möjligt samtidigt som han försäkrade sig om att det inte gick för fort. Från första kontakt till kontrakt skrivning så tog det knappa 14 dagar! Vi anlitade Anton vid förra husförsäljningen också och jag kommer med all säkerhet anlita honom i framtiden om jag någon gång behöver en mäklare igen!