Svensk Fastighetsförmedling Umeå

Svensk Fastighetsförmedling Umeå

• BadgeSevenYears
4.7
Ring 0907-786 20 Dela

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Umeå! Här i norra delarna av Sverige hittar du Umeå, residensstaden i Västerbottens län. Med närheten till Umeälven och Bottniska vikens kust kan du hitta fantastiska boendemöjligheter. Vi på Svensk fastighetsförmedling har haft kontor här sedan 1968, och kan därför både området...

431 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Umeå

Sedan starten hos Reco 2016

Bo Gunnar J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ronald Blomqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Haga

Trevligt bemötande, bra genomgång inför försäljning. Han hjälpte till med vilken prisättning vi skulle ha inför försäljning. Han har kunskap om marknaden. Nu var det inte optimal tid pga. det ekonomiska läget med räntor och inflation. Men jag tycker Ronald lykades bra med försälning och jag var nöjd med priset och Ronalds hjälp. Mvh Bg

Svar från Ronald Blomqvist

Tusen tack för de fina orden. Lycka till med ditt nya liv som pensionär!

André K
Köpte en tomt med hjälp av Anton Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Borgafjäll

Enkel och smidig aff'är, gjordes utan att vi fysiskt behövde åka och träffas för att skriva kontraktet.

Andreas Erik B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Julia Ackermann en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Sandåkern

Toppen bemötande, snabb försäljning och profitionellt genomförd försäljning.

Sigbritt Margareta B
Sålde sitt hus med hjälp av Julia Ackermann en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Lycksele

Bra information till oss före och under processen fram till försäljningen av vår villafastighet. Bra informationsmaterial i form av foton med text till kommande tänkbara kunder. Julia har varit lätt att få kontakt med och vid behov gett oss svar på våra frågor. Försäljningen är nu klar. Hon har slutfört sitt uppdrag till hos på ett fint sätt. Vi är helt nöjda.

Anna-Clara R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jörgen Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Hedlunda

Lugn, respektfull och trevlig. Inger förtroende till den ängsliga köparen.

Simon K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mathias Degerström en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Haga

Fantastiskt nöjd med Mathias som mäklare. Har kommunicerade under hela försäljning och återkopplade frekvent för att ge mig som säljare uppdateringar om vad som hände. Jag sålde en bostad under en orolig tid och Mathias överträffade alla mina förväntningar. Han väntade inte på att kunderna skulle komma till oss, utan han bearbetade tidigare spekulanter och sökte aktivt efter nya köpare till min bostad. Det resulterade i en lyckad försäljning till önskat pris, redan innan objektet las ut "skarpt"

Frida J
Haga

Tydlig och mycket trevlig mäklare! Kändes tryggt att Mathias sålde bostaden. Han är duktig på att hålla kontakten så man könner sig uppdaterad och känns väldigt professionell! Kan varmt rekommendera Mathias som mäklare. :)

Harry N
Sålde sin bostad med hjälp av Ronald Blomqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Nordmaling

Tar kunden på allvar och försöker på alla sätt uppfylla kundens önskemål..

Svar från Ronald Blomqvist

Tack för de fina orden. Hoppas du får njuta ordentligt av er flytt söderöver :-)

Jonas A
Sålde sitt hus med hjälp av Jörgen Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Ersmark

Proffesionellt bemötande och mycket trevlig mäklare. Mycket nöjd med processen.

Edit A
Köpte sin stuga med hjälp av Jörgen Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Ytterbodafjärden

Jörgen Lundgren är en kunnig och trevlig mäklare som bryr sig om att ta hand om både köpare och säljare. Ingen fråga eller undran lämnas obesvarad. Jörgen Lundgren har överträffat mina förväntningar med sitt kunnande och engagemang i mitt köp av ytterbodafjärden325. Jag kan rekommendera Jörgen Lundgren till andra. Mvh Edith Andersson.

Anna A
Ersmark

Jörgen är en enormt bra mäklare som man får fort förtroende för och vet vad han pratar om. Han är erfaren, kunnig och professionell i kundkontakter. Vi har fått all hjälp vi behöver och så så nöjd. Kan varmt rekommendera honom.

Jonas Ö
Köpte sitt hus med hjälp av Jörgen Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Brattsbacka

Lagom pepp/avvaktande på visningen. Trygg vid allt pappersarbete inför köpet. Förklarat bra om vad vi ska tänka på

Johan Å
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ronald Blomqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Umeå

Tar sig tid vid möten och visningar. Engagerad, lätt att förstå och kunnig. Svarar på mejl direkt. En mäklare med sin erfarenhet någon att lita på.

Svar från Ronald Blomqvist

Lycka till med ditt fina boende! Tror det blir kanon :-)

Anton H
Sandåkern

Påläst och proffsig, snabb på att återkoppla!

Ola K
Sålde sitt hus med hjälp av Ronald Blomqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Täfteå

Roland är en pålitlig och duktig mäklare som inger förtroende!

Svar från Ronald Blomqvist

Tycker vi haft ett trevligt samarbete och alltid roligt med nöjda kunder!

Linn J
Skrev om Mathias Degerström en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå

Mathias är fantastiskt inkännande och lyhörd på vad jag behövde. Har med bra kommunikation ställt rätt frågor och då inte bara mött mina behov men överträffat dem alla. Har med mycket kunskap och tålamod svarat på alla frågor. Den här upplevelsen har varit otroligt smidig och blivit så mycket bättre än jag kunde anat. Jag har känt mig trygg hela vägen och kunnat släppa all stress och åka med på resan.

Gustav S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mathias Degerström en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Haga

Vi är väldigt nöjda med Mathias.Glad och trevlig samt behjälplig vid alla frågor och funderingar vi haft. Rekommenderas varmt!

Robert G
Haga

Har haft Ronald som mäklare vid flera tillfällen både vi köp och försäljning av fastigheter sam lägenhet, Vi har varit mycket nöjd med samarbetet vilket återspeglas i att vi sett honom som självklart alternativ då vi behöver mäklartjänster

Svar från Ronald Blomqvist

Alltid ett nöje att samarbeta med er :-). Sköt om er!

Marie G
Haga

Professionell, kunnig och trevlig. Bra dialog och återkoppling under pågående uppdrag.

Svar från Ronald Blomqvist

Tack! För en fin dialog! Spännande med ert projekt i fjällen!

Andreas L
Haga

Bra att ha och göra med. Proffsig. Enkel att få kontakt med. Som helhet mycket bra!

Svar från Ronald Blomqvist

Tack för de fina orden. Tror att boendet blir perfekt för er!

Lukas L
Haga

Jag är ytterst nöjd med min mäklare! Han agerade på ett mycket proffsigt sätt genom hela försäljningsprocessen och såg verkligen till alla mina behov. Tack vare hans engagemang och expertis kände jag mig trygg genom hela affären. En fantastisk mäklare som jag varmt rekommenderar!!

Stellan F
Köpte sitt hus med hjälp av Julia Ackermann en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Lycksele

Mycket trevlig person Kommer att anlita henne i framtiden

Taghreed A
Umedalen

Jag är väldigt nöjd och dem var duktig

Svar från Ronald Blomqvist

Tack för förtroendet! Sköt om dig!

Robert Å
Tomtebo

Jörgen är en professionell, kunnig och väldigt lättsam mäklare. Fint bemötande från början till slut, tar snabbt reda på information som undertecknad i egenskap av köpare efterfrågar. Lättillgänglig på alla sätt. Kan varmt rekommendera!

Christer W
Umeå

Kunnig, social, lätt att förstå och förklara, håller sig till ämnet, Inger förtroende.

Lars J
Tomtebo

Upplever att Mathias har ett trevligt bemötande och stort engagemang. Jobbar strukturerat och lämnar feedback. Mycket nöjd!

Jakob E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Philip Forsman en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Umeå

Han har gett ett väldigt positivt och professionellt bemötande. Han verkar gedigen i sitt arbete. Jag ser gärna att han skulle vara lite mer förklarande kring hur processen går till och vilka steg som kommer härnäst, då det skulle hjälpa en förstagångsköpare. Överlag, väldigt bra.

Maria N

Kunnig, engagerad, lösningsfokuserad.

Hasan E
Tomtebo

Mycket bra bemötande Gick igenom köpekontraktet på ett pedagogiskt sätt Tydlig Trevlig

Leif N
Ersmark

Kunnig, hjälpsam, duktig Gjorde sitt yttersta för att sälja vårt hus och lyckades trots svårt mitt i semestertider

Vivianne L
Sålde sin stuga med hjälp av Ann-Christine Säfström en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Storsandskär

Vänligt och proffsigt. Förväntningar att få ett bra pris på min försäljning..

Päivi M
Köpte sitt hus med hjälp av Ann-Christine Säfström en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Rundvik

Tydligt, rak och vänlig. Uppskattar hennes sätt att möta oss. Känner att jag kan lita på henne och känner mig tryggt.

Caroline F
Köpte sin stuga med hjälp av Ann-Christine Säfström en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Sävar

Positivt: Trevligt bemötande, tillgänglig under visningen Negativt: Det framkom först vid kontraktsskrivningen att huset hade en vattenskada som säljaren skulle åtgärda. Uppgiften om detta fanns i det frågeformulär som säljaren hade besvarat. Det formuläret skickades ej ut i sin helhet.

Henrik Knut L
Tomtebo

Engagerad och personlig. Var knvolverad i vår handläggning.

Jesper N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Philip Forsman en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Umeå

Är helnöjd med Philip som mäklare! Höll mig uppdaterad genom hela försäljningen och lämnade även bra tips och råd.

Bia V
Brattsbacka

Lätt att kommunicera med, rak och tydlig. Väldigt kunnig, Väldigt trevlig.

Ulla N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jörgen Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Teg

Jörgen har gjort ett mycket bra jobb jag är väldigt nöjd 👍 /. Ulla

Bo J
Sålde sitt hus med hjälp av Anton Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Bygdeå

Bra bemötande och kunnig inom sitt område. Duktig och noggrann med förklaringar av de olika momenten

Anna S
Köpte sin stuga med hjälp av Ronald Blomqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Sävar

Väldigt trevligt bemötande och snabb på att återkomma med svar. Mindre felaktigheter i beskrivning och information men inget som ställde till med problem. Det har gått smidigt.

Svar från Ronald Blomqvist

Bra med att du fick ett förtydligande. Tror ni kommer att stortrivas i stugan! Trevlig sommar!

Sara E
Köpte sitt hus med hjälp av Anton Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Bygdeå

Han är en väldigt duktig och trevlig mäklare. Aldrig ngr problem allt går att lösa.

Tomas B
Umeå

Vår familj har hittat en mäklare i Umeå som kommer att få ta hand om alla våra kommande bostadsköp framöver!!

Erik Ö
Umeå

Rak på sak. Ej köpt ännu men ligger inte på som alla andra. Han bytte även lägenhet åt mig. Väldigt Bra

Victor J
Mariehöjd

Snabb, Tillgänglig, bra återkoppling under hela försäljningsprocessen

Stig-Arne Josef Å
Lycksele

Trevlig, inkännande och välvilligt inställd till önskemål från köparen.

Jesper K
Carlshem

Väldigt bra bemötande och allt gick smidigt och snabbt.

Gertrud E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anton Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Ålidhem

Proffsigt bemötande Kunnig på alla områden

Catharina C
Håknäs

Ronald har arbetat mycket snabbt och effektivt med försäljningen och har samtidigt hunnit diskutera olika frågor alla gånger jag kontaktat honom. Det har varit ett nöje att samarbeta med honom.

Svar från Ronald Blomqvist

Tack för det fina omdömet :-) Ett härligt, välskött och vackert beläget Västerbottens hus med fin omgivande "bullerby" känsla - som nu även de nya köparna kommer ge en fin omvårdnad i framtiden!

Birgitta A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Julia Ackermann en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Lycksele

Mycket mycket bra, finns inget att klaga på, hon ringer alltid upp när jag söker henne, stora som små frågor. Behöver jag mäklare någon gång i framtiden så blir det Julia jag kontaktar.

Klara L
Köpte sitt hus med hjälp av Ronald Blomqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Håknäs

smidigt och bra! noggrann och tydlig

Svar från Ronald Blomqvist

Ni köper ett fantastiskt hus. Lycka till :-)

Julia H
Carlshem

Väldigt trevlig, bra på att informera, otroligt bra bemötande, man kände sig sedd. God kontakt, lätt att få tag på, snabba svar, bra stöd under budgivning. Sammanfattningsvis väldigt kompetent och mycket bra mäklare!