Svensk Fastighetsförmedling Umeå
En del av Svensk Fastighetsförmedling -
www.svenskfast.se
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Umeå!
Här i norra delarna av Sverige hittar du Umeå, residensstaden i Västerbottens län. Med närheten till Umeälven och Bottniska vikens kust kan du hitta fantastiska boendemöjligheter.
Vi på Svensk fastighetsförmedling har haft kontor här sedan 1968, och kan därför både området och mäklarbranschen i minsta detalj. Vare sig du vill ha en lägenhet i Umeås centrala delar eller en härlig stuga nära skog och mark kan vi hitta ditt drömboende.
Vi hjälper dig genom hela bostadsaffären - kontakta oss så berättar vi mer!
Vi hjälper dig genom hela bostadsaffären - kontakta oss så berättar vi mer!
Utmärkelser
369 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Sedan starten hos Reco 2016
sålde en tomt med hjälp av Kristian Hermansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Dålig på att hålla en underrättad. Informerade inte samfälligheten om ägarbytet. Svarar inte på mail om deklarationen
köpte sin lägenhet med hjälp av Jörgen Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Social, trevlig och kunnig är de ledord jag tänker på
sålde sin lägenhet med hjälp av Mathias Degerström en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Mathias ringde mig i en sorgeprocess där vi ännu inte hunnit till bostadsförsäljning. Han var lyssnande, empatisk men påminde också om det som behövde göras och vad han kunde göra. Jag kände med en gång stort förtroende för hans kompetens och för honom som människa, men behövde mer tid. Antecknade hans namn och lämnade det sedan till vår jurist.
Vilket lyckobeslut, mitt i allt. Mathias har skött allt kring bostadsförsäljningen på ett fantastiskt vis, lämnat löpande uppdateringar via vår jurist och utgången blev dessutom väldigt bra. Tack för ditt värdefulla arbete./ Hälsar Yvonne -
sålde sitt hus med hjälp av Mathias Degerström en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Super trevligt bemötande , och saklig,
Samt ett lugnt i dessa tider. Så vi är super nöjd. Tack -
köpte sitt hus med hjälp av Mathias Degerström en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Trevligt och professionellt bemötande! Kunnig om bostaden
sålde sitt hus med hjälp av Ronald Blomqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Mycket nöjd, professionellt och samtidigt genuint bemötande både mot oss säljare och mot potentiella köpare.
köpte sitt hus med hjälp av Julia Ackermann en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Julia har varit ett otroligt stöd för oss genom hela processen. Vi hade inte kunnat önska bättre och vi är så tacksamma för hennes insats både som mäklare och medmänniska.
sålde sin lägenhet med hjälp av Jörgen Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Väldigt nöjd över att vi valde Jörgen som mäklare. Han ger förtroende och skötte hela försäljningen på ett bra och smidigt sätt. Skulle anlita honom igen.
sålde sitt hus med hjälp av Jörgen Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Gjorde ett kanonjobb
Kan verkligen rekommendera
Görgen -
skrev om Philip Forsman en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Trevlig, resultatinriktad och och korrekt
Inte så höga, men de överträffades med råge.
Vi är mycket nöjda -
Jag har aldrig träffat el hört hans röst eftersom jag inte närvarande fysiskt utan min farbror skötte allt och jag enbart godkände det som skulle göras.
Jag hade gärna velat ha något samtal om processen till försäljning av bostaden.
Jag hade önskat att även om jag fysiskt inte kan delta hade jag gärna vilja veta vad som händer efter bostaden är såld osv. Känner mig helt " utanför" vad som sker osv.
Så det är jag inte riktigt nöjd med.. -
Trevligt bemötande. Besvarade våra frågor på ett bra sätt. Lätt att få kontakt. Proffsigt hela vägen.
Mathias har ett mycket professionellt förhållningssätt - kunnig/skicklig, lyhörd, intresserad och mycket engagerad.
Han är positiv, förtroendeingivande och mycket kommunikativ. -
Vi har känt stort förtroende för Jörgen.
Saklig och med ”klara papper”.
Väl bemötta.
Jörgen uppfyllde våra förväntningar på en mäklares uppgifter -
köpte sitt hus med hjälp av Jörgen Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Jörgen är en fantastisk mäklare som bryr sig om både köparen och säljaren.
Han strävar efter att få båda parter nöjda och agerar som ett fantastiskt bollplank och har lätt att förstå vad man är ute efter. -
sålde sin stuga med hjälp av Philip Forsman en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
100% insats, rekommenderas varmt!
sålde sin lägenhet med hjälp av Ronald Blomqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Ronald var lättillgänglig och alltid trevlig. I den mycket knepiga marknadssituation som rådde blev försäljningen utdragen. Rolands styrkor var då att vara lyhörd, lugnande och pragmatisk. Under hela relationen upplevde vi honom som ärlig och genuint hederlig.
köpte sin lägenhet med hjälp av Ronald Blomqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Ronald has been very kind, patient and caring with us.
He did everything he could to make us comfortable.
It was a real pleasure to work with him. -
sålde sin stuga med hjälp av Mathias Degerström en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Bemötandet har från första stund har varit professionellt
, trevlig och håller vad som lovas med information.
Förväntningarna var att hitta en köpare som ser det fantastiska i fastigheten och tar över efter flertal generationer. Mathias har agerat proffsigt för både köpare o säljare så att alla parter är nöjda. Önskar köpare och Mathias en bra framtid. Jag kan klart rekommendera
Mathias som en trovärdig förmedlare som står på både köpare o säljares sida helt objektivt för att alla ska bli nöjda. Stort Tack -
Väldigt trevlig person han lyssnar och hjälper till med allt.
Vill man ha en snabb affär så väljer man Mathias. +++++ -
Ärlig, engagerad, effektiv och hjälpsam
Mycket trevlig, utmärkt information, kan varmt rekommendera honom.
sålde sin lägenhet med hjälp av Julia Ackermann en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Vi är extremt nöjd med Julia och samarbetet! Julia är otroligt lyhörd, hon går alltid att nå, är dessutom engagerad, pålitlig och kommunikativ.
Julia lyssnade verkligen in vad vi ville med vår försäljning och planerade allt utifrån dessa parametrar. Alltid glad och vänlig!
Ska du sälja din bostad kan vi varmt rekommendera Julia Ackermann - ni kan inte få en bättre mäklare! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Mathias Degerström en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Kanonkille som verkligen såg till att jag fick den informationen jag behövde. Kände mig väldigt trygg i mitt bostadsköp, hela vägen- Mycket tack vare Mathias som hjälpte mig med både det ena och det andra. Supernöjd! Bra jobbat
sålde sitt hus med hjälp av Julia Ackermann en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Julia har haft ett fint bemötande genom hela försäljningsprocessen och vi upplever henne väldigt kunnig inom sitt område.
Hon ger en snabb återkoppling med tydliga svar på frågor som uppkommit från såväl säljare som spekulanter.
Julia har varit väldigt flexibel gällande mötestider och även när det gäller extra visningar som skett med kort varsel.
Hon har överträffat alla våra förväntningar och vi kan varmt rekommendera henne vidare. -
Proffsig och tillgänglig direkt vi haft frågor eller funderingar. Vi hade Julia vid tidigare köp av bostad så vi visste vad vi kunde förvänta oss. Den goda hanteringen av vårt köp då ledde till att hon fick uppdraget att sälja vår befintliga fastighet.
köpte sin lägenhet med hjälp av Philip Forsman en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Tydlig och korrekt med ett trevligt bemötande
Superbra bemötelse. Hade alltid en plan framåt och var lugn och trygg. Inga problem att kontakta honom om olika frågor och svarar alltid tålmodigt. Kommer med bra råd!
Otroligt proffsig och duktig mäklare.
Varit hjälpsam och tillgänglig under hela processen och svarat på våra funderingar. -
sålde sin stuga med hjälp av Julia Ackermann en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Glad och trevlig
Uppvisar brist på engagemang om det inte går enligt plan -
Proffsig, kunnig och tillmötesgående på alla sätt och vis!
Ronald har erfarenhet och känns trygg och kompetent. Jag gör också gärna affärer med någon som har humor 😊
Har mycket stor erfarenhet av mäklare. Jörgen är utan tvekan den bästa jag har haft. Oerhört proffsig och seriös , men också personlig och lyhörd, lättsam, lätt att få kontakt med och pålitlig. Rekommenderar honom varmt.
Mycket trevligt och professionellt bemötande genom hela processen. Våra förväntningar på mäklaren är att visa ödmjukhet inför den stora affär en fastighetsaffär är för de flesta vilket Julia gjort med bravur.
Mycket bra bemötande, uppfyllde våra förväntningar på mäklare.
Tydlighet i sitt agerande, bra för köpare och säljare
Mycket bra "säljare" för företaget Svensk Fastighetsförmedling. -
Jag är nöjd och har fått ett bra bemötande. Har haft kontakt med honom tidigare. Han är engagerad och har en bra kommunikation.
Mathias gav ett väldigt fint bemötande på visningen, trevlig och social. Efter visningen höll han oss uppdaterade och besvarade de frågor som vi hade. Köpeprocessen var snabb och smidig där allt flöt på bra. Vi skulle rekommendera Mathias till våra vänner om dom fundera på sälja eller köpa bostad.
Trevlig, positiv och engagerad. Hjälpte oss med en bra försäljning. Kom med bra tips och rekommendationer
köpte sitt hus med hjälp av Ronald Blomqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Ronald är vänlig, effekt och kunnig.
köpte sin bostad med hjälp av Jörgen Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
friendly and competent
did lots of extra work translating for me
cleared all the questions i bade him to do -
Den sämsta mäklare jag någonsin stött på. Har inte koll på vad som gäller, hade inte ordning på dokument, kontrakten behövde skrivas om flera gånger och det ena problemet avlöste det andra. Han lovade saker till höger och vänster och gav ett genomgående oseriöst och oprofessionellt intryck. Påminde mer om en försäljare av trasiga begagnade bilar än en mäklare. Svarade på mail och sms med några få ord, som att jag skrev med min lillebror ungefär, inte en person som representerar en mäklarfirma. När vi skrev och efterfrågade saker fick vi spydiga svar tillbaka om att vi borde lösa det själva.
Att Ronald Blomqvist får jobba kvar över huvud taget är något vi aldrig kommer förstå. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Philip Forsman en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Vi kom i kontakt med Philip när vi köpte en lägenhet av honom, när vi sedan skulle flytta så var valet enkelt och vi valde Philip som mäklare för försäljningen.
Bra kommunikation och problemfri hantering både vid köp och sälj.
Intrycket vi fått är mycket gott vid alla delar av en bostadsförsäljning, oavsett om man köper eller säljer. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Julia Ackermann en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Bra bemötande, rak och tydlig kommunikation. Tillgänglig,
personlig, men professionell vilket var skönt under budgivningen som drog ut på tiden. -
Jörgen är engagerad och ytterst trevlig! Vi kunde inte vara nöjdare och kommer aldrig anlita en annan mäklare. Vi har fått ett fint bemötande under hela processen och han har alltid funnits tillgänglig för våra frågor och funderingar. Alla borde få ha en Jörgen som mäklare! :)
Erfaren och bemöter alla på ett lugnt och positivt sätt.
sålde sitt hus med hjälp av Kristian Hermansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Det märks att Kristian är van att möta människor, hans mångåriga kompetens inom mäklaryrket är ovärderlig när man ska sälja eller köpa. Med lugn och säker hand förde han köpet i land. Vi har känt oss trygga och bekväma genom hela affären. Jag skulle rekommendera Kristian till mina vänner och bekanta vi en husförsäljning eller ett husköp! Vi är mycket nöjda jag och maken!/Ewy
Började m hjälp att värdera bostadsrätt, blev senare ett mäklaruppdrag. Hittat bra kontaktvägar "epost/tel/sms" - nödvändigt då vi befunnit oss på olika orter, hittat smidiga lösningar på praktiska"problem".
Haft suveränt bra hjälp av duktiga mäklare vid Svensk Fast i Umeå, både vid lghköp samt nu vid försäljningen !!
Alltid trevligt bemötande, även vid hög arbetsbelastning.
Jag har lärt mig mycket "under resan" och är helnöjd ! -
Lättsam, ärlig och tillmötesgående.
Engagerad och gav bra info och fakta. -
Trevlig, flexibel, kunnig, tillmötesgående.
köpte en tomt med hjälp av Anton Eriksson en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Jag är alltigenom nöjd med Anton Eriksson vid förmedlingen av Klöverkullarna 1