Jörgen Lundgren
Jörgen Lundgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Umeå
.Jörgen Lundgren har varit registrerad mäklare sedan 1997-11. Jörgen Lundgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 58 omdömen med ett betyg på 4.9. Jörgen Lundgren har haft 37 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
58 omdömen om Jörgen Lundgren
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sitt hus med hjälp av Jörgen Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Mkt kunnig och trevlig- positiv. Inget negativt att säga.
Lyhörd, prestiegelös, kunnig, professionell
köpte sin lägenhet med hjälp av Jörgen Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Social, trevlig och kunnig är de ledord jag tänker på
sålde sin lägenhet med hjälp av Jörgen Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Väldigt nöjd över att vi valde Jörgen som mäklare. Han ger förtroende och skötte hela försäljningen på ett bra och smidigt sätt. Skulle anlita honom igen.
Gjorde ett kanonjobb
Kan verkligen rekommendera
Görgen -
Jag har aldrig träffat el hört hans röst eftersom jag inte närvarande fysiskt utan min farbror skötte allt och jag enbart godkände det som skulle göras.
Jag hade gärna velat ha något samtal om processen till försäljning av bostaden.
Jag hade önskat att även om jag fysiskt inte kan delta hade jag gärna vilja veta vad som händer efter bostaden är såld osv. Känner mig helt " utanför" vad som sker osv.
Så det är jag inte riktigt nöjd med.. -
Trevligt bemötande. Besvarade våra frågor på ett bra sätt. Lätt att få kontakt. Proffsigt hela vägen.
Vi har känt stort förtroende för Jörgen.
Saklig och med ”klara papper”.
Väl bemötta.
Jörgen uppfyllde våra förväntningar på en mäklares uppgifter -
köpte sitt hus med hjälp av Jörgen Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Umeå
Jörgen är en fantastisk mäklare som bryr sig om både köparen och säljaren.
Han strävar efter att få båda parter nöjda och agerar som ett fantastiskt bollplank och har lätt att förstå vad man är ute efter. -
Ärlig, engagerad, effektiv och hjälpsam